Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bende yapmıştı enfeksiyon hatta ilk başlarda antibiyotik verip eve yolluyordular ilaç bitiyor du gene basliyordu çok antibiyotik kullanım enson hpv ogrenil profesör gittim de bana çok kızdı bırak şu antibiyotikleri leep sonrası enfeksiyon olayıda bitti Ogün den bugüne antibiyotik kullanmafim
Bende kronik şiştiysen dolayı çok içmiştim antibiyotik zaten o basda bağışıklık sistemini bozuyor.yillardir ameliyatlarımın dışında kullanmayı bırak tim

Kızlar ben kaşıntı yanma ve akıntıyla gittim geçen ay doktora muayene edip vajinit dedi.. ilaç yazdı temmuzdan beri her ay bir hafta olup geçiyor ama idrar yaparken aciyo sık idrara çıkıyorum:KK43: o yüzden aralıklı olması her ay tekrarlaması bana başka bi enfeksiyonu düşündürdü kendimde

Kızlar eşimle ilişki hala yaşamadım :KK43: aşırı bi isteksizlik var bende korku var :KK43: ve Sürekli vajinal enfeksiyon geçiriyorum vajinamı kesip atsam kurtulcam sanki ya artık o noktadayım:KK43:

Kızlar ayrı bir konu olarak yazmıştım ama kimseden cvp gelmedi kocasında siğil olan var mı ???? Yani eşinde hpv olup yaktırıp iyileştikten sonra kondomla birlikte olan ve buna rağmen bulaşan biri varmı veya bulaşır mı ne yapmak lazım :KK43:

Kızlar ayrı bir konu olarak yazmıştım ama kimseden cvp gelmedi kocasında siğil olan var mı ???? Yani eşinde hpv olup yaktırıp iyileştikten sonra kondomla birlikte olan ve buna rağmen bulaşan biri varmı veya bulaşır mı ne yapmak lazım :KK43:
Canım eşimde siğil yok ama Hpv bulasti ondan.. ayrıca eş konusu çok karışık ve muamma tekrar bulaşirmi yoksa bi sorun olmaz mi vücut yenince hepimiz bunu merak ediyoruz. Bu konu yüzünden kocamı bosayacaktim az kalsin

Benm esımde var ama doktora gıtmıyor

Benimki de iki defa gitti şimdi gene var gitmiyor yeniden çıkmıyor çünkü ahcc kullandı olanlar duruyor sadece küçükler gitti büyük olanlar öyle duruyor git yak gel bitti zaten diyom ama anlayan yok kafa yok zaten boş hammalik yapıyor

Kızlar eşimle ilişki hala yaşamadım :KK43: aşırı bi isteksizlik var bende korku var :KK43: ve Sürekli vajinal enfeksiyon geçiriyorum vajinamı kesip atsam kurtulcam sanki ya artık canım ne desem bilmiyorum inan ama 3 lt su iç ben 1 aydır suyu azalltim kış n3deniyle azalınca bende artıyor. Ayrıca canım ama bir dış sarımsak yerleştir fitil gibi sabah uyandığında geri çıkıyor enfeksiyona iyi geliyor bende bu gece yapacağım ınss kurtuluruz tez zamnda .ama birlikte ol artık ikinizde bağışıklık guclendirinki atin başka çare yok ben yapamıyorum bari siz yapın

Canım eşimde siğil yok ama Hpv bulasti ondan.. ayrıca eş konusu çok karışık ve muamma tekrar bulaşirmi yoksa bi sorun olmaz mi vücut yenince hepimiz bunu merak ediyoruz. Bu konu yüzünden kocamı bosayacaktim az kalsin
canım ne desem bilmiyorum inan ama 3 lt su iç ben 1 aydır suyu azalltim kış n3deniyle azalınca bende artıyor. Ayrıca canım ama bir dış sarımsak yerleştir fitil gibi sabah uyandığında geri çıkıyor enfeksiyona iyi geliyor bende bu gece yapacağım ınss kurtuluruz tez zamnda .ama birlikte ol artık ikinizde bağışıklık guclendirinki atin başka çare yok ben yapamıyorum bari siz yapın

Benimki de iki defa gitti şimdi gene var gitmiyor yeniden çıkmıyor çünkü ahcc kullandı olanlar duruyor sadece küçükler gitti büyük olanlar öyle duruyor git yak gel bitti zaten diyom ama anlayan yok kafa yok zaten boş hammalik yapıyor
Ama onu yakmaz ise kurtulmak zor en başta sigili yok edin propolis deneyin oda yok ediyor v3 çay ağacı yağı hergun 3 4 defa surin belki yakmadan geçer.bizi tehlikeye atıyorlar nede olsa onların için sorun teşkil etmiyor

Kondom koruma sağlamıyor en iyisi ikinizde bağışıklık güçlendirin sana bulastimi

X