Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bende tüp bebek yapacam bana çok dua edin
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bir sorun olmadan inş kavuşursun nerde yaptırmaya karar verdin
bende de hpv var bagısıklık sistemimi yukseltıcınce 2 sene ıcınde vucuttan kendılıgınden atılıcagını soyledı doktor. süreklı olarak bol c vitamını sarımsak zencefil ve zerdacal tuketıyorum. kefırın bagısıklık sıstemı uzerınde etkısı cok yuksek ama ınternette okudugum bır sayfada kefır aıds veya bagısıklık sıstemı cok dusuk hastalarda kullanımı onerılmez dıyor. vucuda ters etkı yapabılır dıyor. Aklım cok karıstı.
Bikere iç den3 rahatsız etmezse devam et

Canım bende bu ara oluyor yıllardır sistitim var hiç şancı yanma olmamıştı şuan yine yanma yok ama arada şancı oluyor. Bende acba hpv ile ilgilimi diye düşündüm.ama usutuyoruz da olabilir
Ay canım icime su serptin valla:KK43: bende sistitte yanma falan olur diye okudum benim daha çok hafif ağrı oluyo demek ki yalnız değilmişim.. ıns hpv den kaynakli değil-dir biraz da paranoyak olduk hakli olarak :KK43:

Ay canım icime su serptin valla:KK43: bende sistitte yanma falan olur diye okudum benim daha çok hafif ağrı oluyo demek ki yalnız değilmişim.. ıns hpv den kaynakli değil-dir biraz da paranoyak olduk hakli olarak :KK43:
Hic deme canim yahh kafamiza tas dusse hpv diyeceğiz :))bence üşüttüm sanırım 2 gündür yok rahatim

Merhaba arkadaşlar.Sigillerimin üzerine yaklaşık 5 gündür kulak temizleme çubuğu ile propolis sürüyordum ve özel bölgemde inanılmaz yanma ve zonklama oluyordu. Son iki gündür yürürken bile inanılmaz canım yanıyordu.Dün akşama kadar propolisi inatla sürmeye devam ettim ve ayna ile bir bakayım son durum ne acaba dedim.Bir baktım sigillerimin daha da yayıldığını gördüm ve oturdum ağladım resmen... Bu sabah da lavaboya gittiğimde akıntı ile birlikte minik minik et parçalarının düştüğünü gördüm kızlar. Sanırım propolis gerçekten işe yaradı. Bu arada 3 gündür de sabah ve akşam çörek otu yiyorum bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmek için. İlerleyen günlerde sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.

Merhaba arkadaşlar.Sigillerimin üzerine yaklaşık 5 gündür kulak temizleme çubuğu ile propolis sürüyordum ve özel bölgemde inanılmaz yanma ve zonklama oluyordu. Son iki gündür yürürken bile inanılmaz canım yanıyordu.Dün akşama kadar propolisi inatla sürmeye devam ettim ve ayna ile bir bakayım son durum ne acaba dedim.Bir baktım sigillerimin daha da yayıldığını gördüm ve oturdum ağladım resmen... Bu sabah da lavaboya gittiğimde akıntı ile birlikte minik minik et parçalarının düştüğünü gördüm kızlar. Sanırım propolis gerçekten işe yaradı. Bu arada 3 gündür de sabah ve akşam çörek otu yiyorum bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmek için. İlerleyen günlerde sizi gelişmelerden haberdar edeceğim.
Ben propolisi 15 gün kullandıktan sonra feci şekilde alerji yaptı dayanılmaz kaşıntı ile acile gittim bu faydası olmadı ama herkeste farklı etkisi olabilir

Yayıldı derken başka yerlerdendemi cikti yoksa var olanlar kuculuyormu?

Bılegınıze surerek bır deneseydınız keske oradada aynı belırtılerı gosterıyorsa alerjınız var demektır bence bır deneyın ona gore surmeZsınız bıkıne bolgenıze

Sanırım deri altında bulunan, cok belirgin olmayan sigileri hareketlendirdi ve görünür hale getirdi ben öyle tahmin ediyorum. Sürmeye devam ediyorum hala ama su an eskisi gibi yanma olmuyor.
Inss canım şifa olur yani siğillere çok iyi geldiğini duymuştum ama aynı zamnda icm3nizde gerekli.

Arkadaş lar hpv kokulu akinti yapiyormu acaba doktora sorun oldumu?
Hpv nin akıntı yaptığını hiç okumadım.. hatta hpv sessiz bir enfeksiyondur çoğu kadın tasidigini bilmez.. Canım vajinit falan olabilirsin benim de vajinitim var ilaç fitil kullandım ama tekrarliyo hassasiyet kaşınma oluyo :KK43:

Bende yapmıştı enfeksiyon hatta ilk başlarda antibiyotik verip eve yolluyordular ilaç bitiyor du gene basliyordu çok antibiyotik kullanım enson hpv ogrenil profesör gittim de bana çok kızdı bırak şu antibiyotikleri leep sonrası enfeksiyon olayıda bitti Ogün den bugüne antibiyotik kullanmafim

Hpv nin akıntı yaptığını hiç okumadım.. hatta hpv sessiz bir enfeksiyondur çoğu kadın tasidigini bilmez.. Canım vajinit falan olabilirsin benim de vajinitim var ilaç fitil kullandım ama tekrarliyo hassasiyet kaşınma oluyo :KK43:
Kesin ondandir diyemem tabi ben yaşadımı anlatıyorum

Bende yapmıştı enfeksiyon hatta ilk başlarda antibiyotik verip eve yolluyordular ilaç bitiyor du gene basliyordu çok antibiyotik kullanım enson hpv ogrenil profesör gittim de bana çok kızdı bırak şu antibiyotikleri leep sonrası enfeksiyon olayıda bitti Ogün den bugüne antibiyotik kullanmafim
Canım bende kronik sistit var belki ondan mi bilmiyorum ama bu gün doktorun birinde okudum hpv kokulu alıntı yapabilir diye pelvik ağrısı yapabilir, benimde aklım karıştı ama neyse hayırlısı artik bağışıklık güçlendirmekten başka çaremizde yok

X