- 5 Kasım 2018
- 1.049
- 533
- 33
HPV olsayfi şimdi çoktan sicrama yapmış olurdu bence hpv deyilHayır çıkmadı. Bir süre daha bekleyip tekrar smear ve tipleme için doktora gitmeyi düşünüyorum. İlk örnek alındığında duş alıp,özel bölgemi bayagi temizlemiştim. İnternette smear ve tipleme işlemi öncesi kesinlikle vajinal bölgeyi yikamayin diyor. Ben maalesef bu hataya düştüm. Sonuçlarımın negatif çıkmasının nedeni belki de budur.
Evet bende sistit diye tahmin ediyorum ama idrarımda yanma yok bilemedim... canım kist ultrasonda çıkardı ultrason cektirdinmi?Bence sen asist olmuşun bende yok idrar falan bence bende kist var
Canım hpv testi devlet ve üniversite hastaneleri belli başlı tiplere bakıyor ve o tipler sende yoksa testin negatif çıkar. Bunu o kadar çok kişi de duydum ki ve doktorumda söyledi.. pahalı ama özel de tüm tiplere bakıyorlar diye hpv dna testini özel de yaptırın diyolar zatenHayır çıkmadı. Bir süre daha bekleyip tekrar smear ve tipleme için doktora gitmeyi düşünüyorum. İlk örnek alındığında duş alıp,özel bölgemi bayagi temizlemiştim. İnternette smear ve tipleme işlemi öncesi kesinlikle vajinal bölgeyi yikamayin diyor. Ben maalesef bu hataya düştüm. Sonuçlarımın negatif çıkmasının nedeni belki de budur.
Vardı 1 ay önce adet oldim gitti sandım demek gitmemiş adet olurum bı kaç gün içinde adet sonrası baktım belki bu adetle giderEvet bende sistit diye tahmin ediyorum ama idrarımda yanma yok bilemedim... canım kist ultrasonda çıkardı ultrason cektirdinmi?
Belki de hava sogudu ondan üşutmus olabilirEvet bende sistit diye tahmin ediyorum ama idrarımda yanma yok bilemedim... canım kist ultrasonda çıkardı ultrason cektirdinmi?
Bu durumu bilmiyordum,öğrendiğim iyi oldu.Canım hpv testi devlet ve üniversite hastaneleri belli başlı tiplere bakıyor ve o tipler sende yoksa testin negatif çıkar. Bunu o kadar çok kişi de duydum ki ve doktorumda söyledi.. pahalı ama özel de tüm tiplere bakıyorlar diye hpv dna testini özel de yaptırın diyolar zaten
Kuzum ınsallah sağlıkla hamile kalıp bebeğini kucağına alirsinBende tüp bebek yapacam bana çok dua edin
Allah yardımcın olsun inşaallah sağlıkla salih saliha evlatların olurBende tüp bebek yapacam bana çok dua edin
Evet vajınanın gırısının bıraz ıcerısınde ıkı taraftaSizdekinin görüntüsü nasıl acaba? Bendekiler yol gibi, vajina girişinde hem sağda hem de solda.
Bence hpv olsaydı dışarı makata doğru mutlaka bu kadar surede atardıEvet vajınanın gırısının bıraz ıcerısınde ıkı tarafta
Canım bende bu ara oluyor yıllardır sistitim var hiç şancı yanma olmamıştı şuan yine yanma yok ama arada şancı oluyor. Bende acba hpv ile ilgilimi diye düşündüm.ama usutuyoruz da olabilirKızlar uzun süredir pelvik bölgem adet sancısı gibi ağrıyorçok tedirginim bu hafta dr a gidicem yasayan var mı?
Canım bende bu ara oluyor yıllardır sistitim var hiç şancı yanma olmamıştı şuan yine yanma yok ama arada şancı oluyor. Bende acba hpv ile ilgilimi diye düşündüm.ama usutuyoruz da olabilir
Aynen benımde oyle hpv var ve rahım kısmında agrı var kramp gibi. neyden kaynaklandıgını bılmıyorum. sankı uyusmus gıbı degısık bı agrıCanım bende bu ara oluyor yıllardır sistitim var hiç şancı yanma olmamıştı şuan yine yanma yok ama arada şancı oluyor. Bende acba hpv ile ilgilimi diye düşündüm.ama usutuyoruz da olabilir
Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin. isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Bende tüp bebek yapacam bana çok dua edin
bende de hpv var bagısıklık sistemimi yukseltıcınce 2 sene ıcınde vucuttan kendılıgınden atılıcagını soyledı doktor. süreklı olarak bol c vitamını sarımsak zencefil ve zerdacal tuketıyorum. kefırın bagısıklık sıstemı uzerınde etkısı cok yuksek ama ınternette okudugum bır sayfada kefır aıds veya bagısıklık sıstemı cok dusuk hastalarda kullanımı onerılmez dıyor. vucuda ters etkı yapabılır dıyor. Aklım cok karıstı.Her çeşiti için mi 6 ay ilişki yasak oluyor
sigil yapan turlerı hangısı? bende 52 ve 59 var sıgılmı acaba bunlarsadece sigil yapan turu varsa.. fazla endiselenme.. sigil yapmayan turu hucre degisikligi yapiyor...
sigil varsa, yakiyorlar.. olay bu.. iyi beslenmen lazim.. sigarayi birakman gerek.. spor yap, stress den uzak ol..gerisi DOKtorlara birakacaksin artik, yapacak birsey yok
sigil yapan ve yapmayan turler bir arada da bulunabilir.sigil yapan turlerı hangısı? bende 52 ve 59 var sıgılmı acaba bunlar