Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

HPV olsayfi şimdi çoktan sicrama yapmış olurdu bence hpv deyil

Canım hpv testi devlet ve üniversite hastaneleri belli başlı tiplere bakıyor ve o tipler sende yoksa testin negatif çıkar. Bunu o kadar çok kişi de duydum ki ve doktorumda söyledi.. pahalı ama özel de tüm tiplere bakıyorlar diye hpv dna testini özel de yaptırın diyolar zaten

Bu durumu bilmiyordum,öğrendiğim iyi oldu.

Kızlar uzun süredir pelvik bölgem adet sancısı gibi ağrıyor çok tedirginim bu hafta dr a gidicem yasayan var mı?
Canım bende bu ara oluyor yıllardır sistitim var hiç şancı yanma olmamıştı şuan yine yanma yok ama arada şancı oluyor. Bende acba hpv ile ilgilimi diye düşündüm.ama usutuyoruz da olabilir

Canım bende bu ara oluyor yıllardır sistitim var hiç şancı yanma olmamıştı şuan yine yanma yok ama arada şancı oluyor. Bende acba hpv ile ilgilimi diye düşündüm.ama usutuyoruz da olabilir
Aynen benımde oyle hpv var ve rahım kısmında agrı var kramp gibi. neyden kaynaklandıgını bılmıyorum. sankı uyusmus gıbı degısık bı agrı

Her çeşiti için mi 6 ay ilişki yasak oluyor
bende de hpv var bagısıklık sistemimi yukseltıcınce 2 sene ıcınde vucuttan kendılıgınden atılıcagını soyledı doktor. süreklı olarak bol c vitamını sarımsak zencefil ve zerdacal tuketıyorum. kefırın bagısıklık sıstemı uzerınde etkısı cok yuksek ama ınternette okudugum bır sayfada kefır aıds veya bagısıklık sıstemı cok dusuk hastalarda kullanımı onerılmez dıyor. vucuda ters etkı yapabılır dıyor. Aklım cok karıstı.

sigil yapan turlerı hangısı? bende 52 ve 59 var sıgılmı acaba bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…