Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Rabbimiz hepimizin yardımcısı olsun.... İnşaallah tamamen atabiliriz bu virusu.. Rabbimiz dilerse siler dna mizdan.. İnşaallah silinir. Cok stres verici bir durum ama basa çıkmak lazım..

Servisit de olabilir hpv ike alakali degil galiba. Hpv li bir arkadasin servisit oldugunu okumustum ama hpv li olmayan da olabilir gibi. Doktor a sormak en iyisi tabi

Kızlar selam.. bu hpv illeti esim yüzünden basima geldi.. benim ilkimdi benden önce kapmış ne halt yediyse.. ilk öğrendiğimde çılgına döndüm kıyameti kopardım eşimi öldürmenin eşiğine geldim diyebilirim :KK43: ben kanser olup öleceksem sende yasamicaksin dedim hep gerçekten gözüm karardı... geceler ce ağladım eşimden nefret ettim.. doktorum yaşımın genç olduğunu vücudumun virüsü yeneceğini söylüyor.. Ama yensem bile eşimden tekrar bulaşacak.. bu sebep yüzünden ayrılmayı düşünüyorum. Defne samyeli nin hikayesini biliyorsunuzdur belki hpv yüzünden eşinden ayrılmıştı... :KK43: ne yapacagimi bilmiyorum kafam karışık.. siz ne düşünüyorsunuz bi akıl verin lütfen

kac yasindasin?? benim doktor da ayni seyi soyledi..
ne zamandir evlisin? cok yaygin bir virus .. ilk ogrendigimde bende ayniydim.. sonra geciyor . sakinles.. ilk ogrenince insan oyle oluyor... alt ust oluyoruz.. kotu aliskanliklarin varsa ( sigara vs.)hemen birak ve duzgun beslen...

X