- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Bence bulaşır eşimde g8decek pazartesi bakalım onun doktoru ne diyecekEslerınde tedavı olması lazım sıgıl varsa aldrmak falan suan korunuyorum ama korunmazsak tekrar bulasırmı bılmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bulaşır eşimde g8decek pazartesi bakalım onun doktoru ne diyecekEslerınde tedavı olması lazım sıgıl varsa aldrmak falan suan korunuyorum ama korunmazsak tekrar bulasırmı bılmıyorum
Esınde sıgıl varmıBence bulaşır eşimde g8decek pazartesi bakalım onun doktoru ne diyecek
Kadin hastalıkları bolumunemi gitmek gerekiyorRabbimiz hepimizin yardımcısı olsun.... İnşaallah tamamen atabiliriz bu virusu.. Rabbimiz dilerse siler dna mizdan.. İnşaallah silinir. Cok stres verici bir durum ama basa çıkmak lazım..
Evet cildiye de bakıyor ama en iyisi tabiki kadın hastalıkları bölümü...Kadin hastalıkları bolumunemi gitmek gerekiyor
DOKtora sor bır ıstersen canm hpv olanlarda bole bır sıkayet duymadım amaArkadaslar bende hpv16 var.. ce vajinam asiri kirmizi.. servisit olabilirmi acaba?? Kasinti yok akinti yok..
DOKtora sor bır ıstersen canm hpv olanlarda bole bır sıkayet duymadım ama
Hpv 59 için tedavi süreciniz nasıl oldu? Neden olurmuş?Arkadaşlar bende hpv 59 vardı hamılelıgımde öğrenmiştim dogum yaptım 46gun oldu hala kanamam bıtmedı bunun hpveyle bı alakası olabılırmı
cinsel yolla bulasan bır vırus yuksek rısklı malesef gecmıs olsunHpv 59 için tedavi süreciniz nasıl oldu? Neden olurmuş?
Arkadaslar servısıt ne oluyor kasıntı falan mı bende de var malesefServisit de olabilir hpv ike alakali degil galiba. Hpv li bir arkadasin servisit oldugunu okumustum ama hpv li olmayan da olabilir gibi. Doktor a sormak en iyisi tabi
Sadece 59 mu cinsel yolla bulaşan yoksa bütün type lermi? İnternette arastırdım biraz bakire bayanlar bile hpv olabiliyormuş rahim içerisinde.cinsel yolla bulasan bır vırus yuksek rısklı malesef gecmıs olsun
Sadece 59 mu cinsel yolla bulaşan yoksa bütün type lermi? İnternette arastırdım biraz bakire bayanlar bile hpv olabiliyormuş rahim içerisinde.
bakireler de yakalanabilir..Mumkun degiL.. rahimde hpv Varsa, bakire degilsin
kaşıntı bende de var ama servisit sanirim biraz başkaArkadaslar servısıt ne oluyor kasıntı falan mı bende de var malesef
çoğu cinsel yolla bulaşır... Geri kalan az ama imkansız degil... Başka şekilde de bulaşabiliyor maalesef....Sadece 59 mu cinsel yolla bulaşan yoksa bütün type lermi? İnternette arastırdım biraz bakire bayanlar bile hpv olabiliyormuş rahim içerisinde.