Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba LEEP işlemi devlette yapılan bir işlemmi bilgisi olan varmı?
Bu bşr allafen interferon türevi ve hepetit b ve c ve hpv ve heroesin kökünü kazıyor... rus nenşeyli bir ilaç firmasının buluşu olduğu için maslesef ülkemizde yok!!!! Tek yapılacak oradan getşrtmek ve gşdip almak... buradaki dr’lsr ilacın farmakolojik açıklamasının kabulü henüz sgk tarafından yapılmadığı için aşıyı önerme lüksüne sahip değiller ancak oradaki dr’lar bu işe sadece gülüyorlar! Bu kadar kolay bir çözümü varken diye... e tabi şirket amerika şirketi değil rus ilaç şirketi varın siz düşünün:)allokin alfa aşısı ne canım bıraz bılgı verırmısın
Rusya'da yaşıyorum ve intetnetten yorumları okudum allokin alfa ile ilgili. Kimisi geçirdir yazmış, kimisi hiç yardim etmedi yazmış. Genital herpes'e de iyi geldiğini söylemişler. Sanırım ALDARA krem gibi, kimine yardim ediyor kimine etmiyor. Ben 2 kutu ALDARA kullandım. Genital siğillerime yardım etmedi, hatta buradaki doktorum önermediğini söyledi. Şimdi de mantarla mücadele ediyorum. Sanırım o da çok tahrişten oldu. Allokin Alfa'yı da denemek istiyorum, doktoruma sorayım bir. Bir de yorumlarda çoğu kişi 2-3 ayda negatif aldıklarını yazmışlar Allokin sayesinde. Biraz umutlandim gibi.Bu bşr allafen interferon türevi ve hepetit b ve c ve hpv ve heroesin kökünü kazıyor... rus nenşeyli bir ilaç firmasının buluşu olduğu için maslesef ülkemizde yok!!!! Tek yapılacak oradan getşrtmek ve gşdip almak... buradaki dr’lsr ilacın farmakolojik açıklamasının kabulü henüz sgk tarafından yapılmadığı için aşıyı önerme lüksüne sahip değiller ancak oradaki dr’lar bu işe sadece gülüyorlar! Bu kadar kolay bir çözümü varken diye... e tabi şirket amerika şirketi değil rus ilaç şirketi varın siz düşünün:)
İki gün önce leep konizasyon geçirdim, zeynep kamil de oldum ameliyatımı ve çok rahat bir iki gün geçirdim hastanede. Konularında uzman onkolog lar sayesinde başarılı geçti. Çocuk için en iyi proflara özel hastanelere üç senemi veren ben huzuru güveni zeynep kamil de buldum.
Kesinlikle öneriyorum, ne ağrım var ne kanamam ne de sancım, onkolog ve aynı zamanda jinekolog canan hoca yaptı yener hocayla beraber giriyorlar operasyona, benim zeynep kamil i seçmemin tek nedeni sadece kadın ve çocuk üzerine olması, dr lar bu ameliyatları hergün makine gibi yapıyorlar, işlerinde doğal olarak uzmanlaşmış oluyorlar, ayrıntıları özelden yaz anlatırım sanaÖncelikle geçmiş olsun, leep işleminin başarılı geçmesine ve rahatlamış olmana çok sevindim.
Ben de leep işlemi için özeli tercih edecektim ama yazdığını okuyunca Zeynep Kamil'de mi yaptırsam diye düşündüm, önerebileceğin bir doktor var mı? Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Hpv dna testi sağlık ocağında kaç güne çıkar. Testi yaparken çubukla kan vardı. Once özelde muayeme oldum smearde kronik servisit çıktı yara kucuk yakmaya gerek yok dendi. Surekli akintim var hpv akinti yapar mi. İç Dudak kısmında lezyon var dort farklı doktora sigil değil dedi. Cildiyeye yonlendirme. Sonucumu beklerken çok endiseliyim
cin 1 se kesin hpyimdir yani deil mi Hele de ic dudaktaki mercimek tanesi gibi olan sey varsa Baska turlu cin 1 neden olsun ki genelde hpv yapiyormus. Doktor hpv kesin pozitif cikar demiyorum ama yuksek ihtinal poztif cikar diyor. Lanet ediyorum simdi bu dra zaten maddiyatim kisitli simdi hersey yeniden baslayacak
Cok tesekkur ederim ya icimi rahatlattin bir nebze. Ben de onu anlamadim tipleme sonucu gelmedi ama lsil var diye gel leep yapalim gec olmadan diyor. Dedigin gibi bi dra daha gidicem de tekrar smear yaptirsam mi yoksa ayni sonucla gitmek mantikli mi dirBende de lsil yani cin1 çıktı önce sonra hpv tip tarama yaptırdım 16 var yani onkojenik gelişime açık tip. Ben operasyon olmadan önce kolposkopi yaptırdım sonuç cin2 geldi. 5 mayısta leep olacağım. Smear sonucun cin1 ise önce hpv tipinin çıkmasını bekle. Hpv tipinde 16 ya da 18 yok ise bir yıl takip ediyorlar çünkü birçok cin1 olgusu kendiliğinden geriliyor. 16 ya da 18 var ise kolposkopi yaptır, çıkan sonuç cin2 ya da cin3 gelir ise o zaman leep öneriyorlar, sakın bir sonuçla leep olma. Ayrıca internette çok fazla bilgi kirliliği var sakın kötü düşünme, leep dahi olsan 10 dakikalık bir işlemle temizleniyorsun endişe etme. Şimdiden geçmiş olsun..
Cok tesekkur ederim ya icimi rahatlattin bir nebze. Ben de onu anlamadim tipleme sonucu gelmedi ama lsil var diye gel leep yapalim gec olmadan diyor. Dedigin gibi bi dra daha gidicem de tekrar smear yaptirsam mi yoksa ayni sonucla gitmek mantikli mi dir
cok saol arkadasim aynen boyle yapacagim. Ben hala zaten neden bu dr surekli gel bi an once leep yapalim deyip duruyor onu anlamadim ustelik prfsor. Neyse dedigin gibi bekleyeyim tiplemeyi benTipleme sonucunu bekle. Sonucunu aldıktan sonra her iki sonucunla birlikte ister devlete istersen bir jinekolojik onkoloğa git. Bende durum cin2, doktorum bana 6 ay içinde uygun olduğun bir gün gel alalım dedi. Hiç korkma. Leep lokal anesteziyle 10dk genel anestezinin ayılıp bayılması dahil max 30dk süren bir işlem. Muayenehane ortamında kolaylıkla yapılıyor. Tekrar smear yaptırmana gerek yok, şimdi gittiğinde kolposkopi yapıp gerek görürlerse parça alıp patolojiye yolluyorlar, bende 3 parça aldılar ve sonucumu aldıktan sonra tedavime karar verdi doktorum. 22 şubatta smear sonucumu aldım 5 mayısta leep olacağım toplamda 2.5 ay içinde hepsi hallolmuş olur diye düşünüyorum.
Senin tedavi şeklini belirlemeleri için çok erken. hpv negatif gelirse ya da 16-18den biri denk gelmezse sadece takip bile önerebilirler. Hpv tipin gelmeden işlemi de başka bir doktora gitmeyi de düşünme. Tekrardan geçmiş olsun..
Aynen bende gördüm gercek mı acaba ınsan şifası içi o parayı gözden çıkarıyor acıkcası kullanıp fayda goren varmı arkadaslarburada bir ilac suruptan bahsedilmis bunu da cok merak ettim acikcasi, dogru mu yoksa para tuzagi mi bilmiyorum ama sayfalarca yorum var
İyi gunler tatlım naptın aldınmı o ilacı kullanırsan bizede bilgi verırsen sevınırım ben yenı test yaptırdım sonuclarım cıksın eger olumsuz bır sonuc alırsam tekrardan,bu ılacı denemeyı dusunuyrum ınsan umut edıyor ısteAradim simdi 750 tl kisi basi icin diyor. Ama esle beraber kullaniliyor diyor. Bugun kullan git 15 gun sonra tahlil yaptir kesinlikle negatif cikicaktir diyor.
canim alamadim daha etkili mi emin deilim acikcasi maddiyatim da kisitli yoksa herseyi denerdim galiba kurtulmak icin ahh ahh Sen kullanirsan muhakkak bilgi verirmisin canmİyi gunler tatlım naptın aldınmı o ilacı kullanırsan bizede bilgi verırsen sevınırım ben yenı test yaptırdım sonuclarım cıksın eger olumsuz bır sonuc alırsam tekrardan,bu ılacı denemeyı dusunuyrum ınsan umut edıyor ıste