Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

istanbulda fsm ye gidebilirsiniz orda tüm tetkikler ve uygulamalar yapılıyor

Hayır doktorum bir haftaya kadar bişey olmaz dedi o kadar oynama her aşıda olabiliyor zaten ki 2.dozdan sonra koruma zaten başlıyor (ama 1-2 yıl) yetişkinlerde 3.doz koruma süresini uzatmak için yapılan doz
Sisi artık parti kur oy verelim moduna geldik :) ne kadar çok araştırıyorsun tebrik ederim
umarım en kısa sürede kurtuluruz.
bende yaza ukrayna ya gidicem tatil için orda bir doktora gözükmeyi bununla ilgili planlıyorum bakalım ne diyecekler

Ben hpv tip 16 olduğumu öğrendim iki ay önce smear testi sonucu ascus çıktı sonra ikinci smear alındı onun sonucu da asc-h çıktı ve kolposkopide lezyon görüldüğünü ve biyopsi yapılması gerektiğini söyledi doktorum ancak gebelik olduğunu öğrendik şimdi süreç nasıl ilerleyecek haftaya tekrar gidince belli olacak. Benim sormak istediğim ben altı yıllık evliyim hpv testini ilk defa yaptırdım ve hpv 16 çıktı. Bu virüs ilk iki yıl vücuttan altılmazsa daha sonra atılması zorlaşıyormuş yazılmış ben hayatım boyunca tek eşli oldum eşimle toplamda 10 yıllık bir geçmişimiz var ozaman ben bu virüsü en iyi ihtimal 10 yıl önce aldım bu durumda artık bu virüsten kurtulmam imkansız mıdır? Propolis alıyorum yeşil çay içiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şimdi gebelik olduğu için aşı olayını da yaptırmam sanırım. Ne yapacağım ben bilmiyorum.

arkadaslar bu Ahcc nasil tenin edilir tecrubesi bilgisi olan yardimci olabilirmi?
Var iherb gibi uluslararası güvenilir vitamin siteleri var ordan Facebook’a kaydolur gibi hemen kaydolup adresini giriyorsun ödemeyi Online kartla yapıyorsun güvenlik için sanal kartta kullanabilirsin iki üç hafta içinde Ahcc kapına geliyor ilk almak için PTT’den sana bildiri geliyo reçeteni gösterip veya fotosunu çekip yolluyorsun kargo teslim alır gibi alıyorsun gümrük sınırı 100 dolar reçeten tarihinden itibaren 6 ay geçerli gümrük için.Reçeteyi de aile hekimi veya bazı hpv ilgili doktorlar yazıyor kağıda imza atıp kaşe basması yeterli bu kadar ahcc günde 3 gram aç karnına alınması tavsiye ediliyor.Ahcc çalışmasında kullanılan Ahccnin markası Quality Of Life gibi bişeydi

Bu arada yaktırma fiyatları 1000-1500 tl arasında değişiyor.ilk seferden sonraki 1-2 seferde de ücret alınmıyor bilginiz olsun.Kriyo (dondurma) yerine mutlaka özellikle ilk başlarda sivil kökü güçlü olduğu için yakrmayı tercih edin (koter veya lazer) ve Gardasille aşılanın kondom mutlaka kullanın hepimize acil şifalar

ilişkiden en az 48 saat önce epilasyon yapın

Bende de var bu iletten aslında yazdan beri varmış ama ben farketmemişim ıç durak kısmında kaşıntıya ve idrar yaparken yanmaya neden oluyordu ben mantar sanmıştım iç kısımda olunca normal yapısı sandım smear aldıracağım haftaya inşallah temiz çıkar sonuçlar

Arkadaşlar smear test sonucum çıktı doktoru salı günü görücem sizce kötü bişey varmı anlıyan varsa aranızda cevap verebilirmi bana uyku uyuyamıyorum

Eklentiler

• F2DEB8A3-60C1-4DB5-84BD-E9AC82569B41.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 210
Ya kızlar işte bişiler bişiler yazılıyor şurda işte şu iğneyi olun bu kapsülü yutun şu mantar özünü alın şöyle beslenin böyle kurtulun Çaresizlikten çareler arıyoruz ümit umud arıyoruz ben bu hastalığın zamanla iyileşeceğini düşünüyorum virüs gerçekten güçlü bir virüs hpv denilen illet kondomda kullansanız dışardan içeri taşıyor sürtünmeden dolayı ilişkiye girmeyin denmiş evet bir yıl girme ya 2 yıl olmuşsa hala savaşıyorsan?haklılar ama evliyseniz bu pekte mümkün olmuyor evet testleri yapıp takip etmek yaktırmak çok önemli ben hepsini yapıp kurtulamadığımı düşünenlerdenim smear patolojim negatif ama hep negatifti çok şükür ama bu içerde siğil olmadığı anlamına gelmiyor sadece servikse yani rahim ağzına daha bulaşmamış burda bakire arkadaşlar var içerde neler olup bitişini bilmeyen belki bugün ilişkiye girseler içeri onlarda taşıyacaklar!!ıkınarak içeri bakmayı denediniz mi elinizle kontrol etmeyi doktor bile göremiyor..akıntınız oldugunda doktora kesinlikle gitmeyin siğil yaktırmak için içeriyi dışarıyı düzgün göremiyor akıntıdan!!!.Benim parmak uçlarımda küçük küçük benekler siğil gibi çıkıp sönüyor elimi oralarıma değdirdiğim için ama ne kadar bulaşıcı olduğunu anlatmama gerek bile yok bu kadar masrafa gerek yok anlatmaya çalıştığım buydu düzgün bi doktor bulup olanı biteni yaktırmak başka çare YOk gerçekten Tedavisi yok ben gardasil aşıyı o 4 tipi kapmayanların olması gerektiğini düşünüyorum bir faydası bana göre aldıktan sonra yok..maddi gücü olmayıp yapamayanlarda var belki alsam kullansam yapsam etsem geçer geçmiyor arkadaşım!!en iyisi sen cebinde olan paranı burda beş para etmez sahte reçetelerle oyalama doktor bul kendine takibe aldır kendini!!!!!!!!!

HPV sebebiyle ağız içi, boğaz kanserleri olan, oral yolda lezyon, sigil çıkaran arkadaşımız var mı? Hangi HPV tipi ağız içini etkiliyor, bunlarla nasıl mücadele edilir? Bilgisi deneyimi olan var mı? Teşekkürler

sisi bu AHCC yi alıpta reçete gösteremeyince ne olur? illa göstermek mi gerek li? ya doktorlar yazmazsa?

nasıl yani vajinadan içeri sülük mü salıyorlar? ya o sülük rahime giderse? ya da nasıl geri çıkıyor geri o hayvan?

arkadaslar smear sonucumu aldim intrepital lezyon ce malignite acisindan negatif gorunuyor. bu smeat temiz mi demek oluyor.doktor tamam bunda sorun yok dedi. dna kondlm cikmadi 7 gunu war.bu temizse yinede onda gorulebilir mi ((sonucumu yukledim bi baksaniz sonucta kontrl smear onerilir dio onerilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…