Selaö nasıl yani tüm genital bölgeyi yakması doğrumu tam anlamsdım bnde haftaya yaktırıcam siğillerimi merak ettim siğil olmsyan yeri demi yakıyor olması gereken ne ki?? Bnde bilgilenmek için soruyorum haftaya işlem yapılcak bana çünkü çokk tedirginim.....
merhaba, siğillerin sadece bulunduğu kısımların yakılması virüslerin sadece gözüken bölgelerdeki lezyonlarının yakılması demek, oysa bu virüs derinin altında yerleşiyor ve tamamen yok edilmez ise seneler sonra da ortaya çıkabiliyor, ekilmiş bir tohum gibi olduğunu söylemişti doktor, sadece gözüken kısımların yakılması çözüm değil yani, benim bahsettiğim tedavi uzun bir süreç 1 ay 1 buçuk ay kadar çünkü krem ile tamamen bölgeyi yakma ve iyileşme süreci oluyor. böylelikle tamamen kurtuluyorsunuz bu nezle grip gibi bir şey değil yiyecek içecek vitamin bunu iyileştirecek etkenler değil .. yurt dışında da tedavi bu şekilde oluyormuş .. bu yakıcı kremi de her eczane hazırlamıyor özel bir ilaç derinin virüsü barındıran tabakalarını yakıyor gözüken ve gözükmeyen her yeri..