Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Siğiliniz çıktıysa benden şanslısınız siğil yapanı basit bi enfeksiyon olarak düşünün, bendeki türü kansere sebep olanlarından siz yine de smear testini ihmal etmeyin
Yok canım yüksek risklisi çıktı bende kanser yapan demek ki onlarda siğil yapabiliyolarmıs senin hpv kac cıktı benım yuksek rısklı 59

Yok canım yüksek risklisi çıktı bende kanser yapan demek ki onlarda siğil yapabiliyolarmıs senin hpv kac cıktı benım yuksek rısklı 59
Ben tipini bilmiyorum sadece yüksek riskli gruptan olduğum söylendi smear testim temiz geldi doktor görünürde siğilim olmadığını da söyledi. Belki diyorum bi ihtimal yanlış sonuç çıkmıştır tabi bu kendimi kandırmak sadece :/

İnşallah öyledir canım çok zor bi durum inşallah bagısıklık sıstemımız sıler bu vırusu vucuttan yoksa bole dusunerek yasamak cok zor

Arkadaşlar ben şuan bütün takviyeleri birkenara koyup gümüşsuyu deniyorum ve birde komboçha çayı bir ay sonra test yaptırıcam adam bir ay sonra hpv testi yaptır dedi sonuçlarımı olumlu olumsuz yazıcam

günaydın eskiler bilir bende low grade hpv vardı tip 6 ve 16 . her 3 ayda bir smear yapılıyorum gectiğimiz aylarda düzenli olmasada coriolus mrl kullandım ve son testimin sonucu ascus yani azalma var... 3 ay sonra yeniden test yaptıracagım ve ilacın etkili oldugunu dusundugumden yenıden duzgun bir şekilde kullanma kararı aldım bakalım ocaktaki yapılacak teste sonuc ne gelecek

Canım sende nekadardır hpv var
2011 senesinde başladı ozman siğil vardı yaktırdım ama tedavi görmedim takviye hiç birşey kullanmadım siğil bitince geçtiğini düşündüm 2017 test yaptırınca tesadüf öğrenmiş oldum
günaydın eskiler bilir bende low grade hpv vardı tip 6 ve 16 . her 3 ayda bir smear yapılıyorum gectiğimiz aylarda düzenli olmasada coriolus mrl kullandım ve son testimin sonucu ascus yani azalma var... 3 ay sonra yeniden test yaptıracagım ve ilacın etkili oldugunu dusundugumden yenıden duzgun bir şekilde kullanma kararı aldım bakalım ocaktaki yapılacak teste sonuc ne gelecek

Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah coriolus mrl nasıl getirtiyorsun tabi türkiyedeysen

2011 senesinde başladı ozman siğil vardı yaktırdım ama tedavi görmedim takviye hiç birşey kullanmadım siğil bitince geçtiğini düşündüm 2017 test yaptırınca tesadüf öğrenmiş oldum

Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah coriolus mrl nasıl getirtiyorsun tabi türkiyedeysen
ben kıbrısta yasıyorum canım guney kıbrısta satılıyor usengecliğimden 6 ay ıcmedım 5 dklık mesafe ıcın polis kontrol noktasından gecmem lazım bunada üşeniyorum

4 kutu kullandım aslında bakalım düzenli kullanmaya baslayacagım
inşallah canım bu sayfadaki arkadaşlara biraz kırgınlığım var benim kullananlar geriye dönüp test sonuçlarını paylaşmıyorlar bizlere umut ışığı olmuyorlar herkes senin gibi duyarlı değil malesef azda olsa sonuçların ile ilgili bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederim çünkü bu sayfaya hpv yi ilk öğrenenler bir panik sayfaya üye oluyorlar eskiler gidip yeniler geliyor ama bence eski form üyeleride buraya sonuçlarını yazsa insanlar ortalığa para saçmak yerine daha mantıklı yol izlerler bu hastalık ile alakalı doğru tedavi neyse onu uygularlar bence herkesin bu konuda daha duyarlı olması gerekiyor

inşallah canım bu sayfadaki arkadaşlara biraz kırgınlığım var benim kullananlar geriye dönüp test sonuçlarını paylaşmıyorlar bizlere umut ışığı olmuyorlar herkes senin gibi duyarlı değil malesef azda olsa sonuçların ile ilgili bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederim çünkü bu sayfaya hpv yi ilk öğrenenler bir panik sayfaya üye oluyorlar eskiler gidip yeniler geliyor ama bence eski form üyeleride buraya sonuçlarını yazsa insanlar ortalığa para saçmak yerine daha mantıklı yol izlerler bu hastalık ile alakalı doğru tedavi neyse onu uygularlar bence herkesin bu konuda daha duyarlı olması gerekiyor
Size katılıyorum keşke geri dönüş yapıp bize umut olsalar ben kaptığımı yeni öğrendim ve yara yapıcak kadar kötüleştirdi beni napıcağımı bilmiyorum. Düzenli smear versek bile hpvnin yarattığı enfeksiyonlardan siğillerden nasıl kurtulucaz. Bunla ne kadar başedebiliriz bilmiyorum. Benim gercekten psikolojim bozuldu :KK43:(

Size katılıyorum keşke geri dönüş yapıp bize umut olsalar ben kaptığımı yeni öğrendim ve yara yapıcak kadar kötüleştirdi beni napıcağımı bilmiyorum. Düzenli smear versek bile hpvnin yarattığı enfeksiyonlardan siğillerden nasıl kurtulucaz. Bunla ne kadar başedebiliriz bilmiyorum. Benim gercekten psikolojim bozuldu :KK43:(
Yaktırmadın mı canım

Merhaba, 170 küsür siğilim vardı gecen yıl. Cok şükür sigil kalmadı. Lakin ben de senin gibi hala hpv taşıyor muyum bilmiyorum. Iliskiye giriyorum ama muhakkak prezervatif ile. O da tam korumuyor biliyorum ama en azından asgari koruma sağlıyor karşılıklı. Prezervatif olmadan aslaniliskie girmeyin. Sadece hpv için değil bi çok cinsel hastalık için.
Çook geçmiş olsun. Ben lişki olmasa da kondom istiyorum (diğer seyler için) ama erkekler istemiyor ve bi şekilde ikna ediyolar. Ama bi daha asla prezarvatif olmadan dokunmam bile

Merhaba. 1 hafta önce genital Sigil tanısı kondu, koter oldum. Suan tekrar çıktıklarını gördüm.moralim alt üst cok kotu durumdayim.. Bu illet sürekli tekrar mi edecek? Bütün yazıları okudum bazıları umut verdi bazıları moralimi çökertti. Günlerdir agliyorum.. Daha smear testi ve patoloji sonucu cikmadi. HPV dışında tüm cinsel yolla bulaşan hastalık testlerini yaptırdım aids dahil hepsi negatifti cok şükür.. Bana neler öneriyorsunuz nasıl bir süreç beni bekliyor? =( Çok Tskler
Çok geçmiş olsun. Moralini bozma ilk zamanlar tekrarlar bi iki yaktırmadan sonra belki daha fazla ama sonra cıkmaz. Tekrarlaması normal ama lütfen üzülme bu cok onemli moralini yuksek tut. Gececek buna inan. Sevgiler

Eski üyeler bilir geçen yil Hakan hocaya gidip ciddi bi miktar ödeyerek siğillerimi lazerle yaktirmistim. Aylardır elime gelen her hangi bir sigil yok lakin her ihtimale karşı içi dahil bi baktırmak istiyorum. Bildiğiniz önereceğiniz Devlet Hastanesi Doktoru var midir? (Istanbul Avrupa Yakasi)
Hakan hocaya gidip kontrol için bi ton para dökmek istemiyorum yeniden.
Çapa tıp fakültesine git. Ben özele dunya para verip yaktırmıştım s onuç alamadım. Çapa da tedavi oldum ve tekrarlamadı. Lokal anestezi verip yakıyolar.Geçmiş olsun

sağol canım.bi ilaç var asit şeklinde kulak pamuğuyla siğil üzerine uyguluyosun.o siğilleri yakıyor yani yok ediyor.bazen uyuyup bi daha tekrarlamıyomuş ama bazen de tekrar edebiliyomuş.benim tekrar ediyo malesef.bi de lazerle yakma yöntemi varmış bursaya dönünce onu denemeyi düşünüyorum.benden size tavsiye aşısı var rahim ağzı kanseri için.onu mutlaka vurdurun.26 yaşına kadar diye biliyorum.ben çok pişmanım vurdurmadığım için.
Rabbim yardimcin olsun ya bu konu hakkinda hic bir fikrim yok hatta ilk defa duydum diyebilirim neden oluyomus bu sigiller genetik mi yoksa vucut mu yapmis bisey dedilermi

Merhaba. 1 hafta önce genital Sigil tanısı kondu, koter oldum. Suan tekrar çıktıklarını gördüm.moralim alt üst cok kotu durumdayim.. Bu illet sürekli tekrar mi edecek? Bütün yazıları okudum bazıları umut verdi bazıları moralimi çökertti. Günlerdir agliyorum.. Daha smear testi ve patoloji sonucu cikmadi. HPV dışında tüm cinsel yolla bulaşan hastalık testlerini yaptırdım aids dahil hepsi negatifti cok şükür.. Bana neler öneriyorsunuz nasıl bir süreç beni bekliyor? =( Çok Tskler

Özel Okmeydanı Hastanesi kadın doğum doktoru İrfan Serin, özel bir karışım ile tüm genital bölgeyi yakıyor, tamamen kurtulmanın tek yolu bu maalesef .. çünkü bu virüsün tam olarak nerende gizlendiğini asla bilemezsin demişti .. o yüzden o karışım ile tamamını yakıyor ve bu deri hastalığından tamamen kurtuluyorsun .. virüs sadece deri altında bulunuyor yani sürtünme ile bulaştığı yerlerde .. koter vb. işlemler sadece gözüken bölgelerdeki virüsleri yakıyor o sebeple gözükmeyen yerlerde bir kaç ay sonra ne yapsan da yeniden çıkıyor.. geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Özel Okmeydanı Hastanesi kadın doğum doktoru İrfan Serin, özel bir karışım ile tüm genital bölgeyi yakıyor, tamamen kurtulmanın tek yolu bu maalesef .. çünkü bu virüsün nerende gizlendiğini asla bilemezsin demişti ..
Selaö nasıl yani tüm genital bölgeyi yakması doğrumu tam anlamsdım bnde haftaya yaktırıcam siğillerimi merak ettim siğil olmsyan yeri demi yakıyor olması gereken ne ki?? Bnde bilgilenmek için soruyorum haftaya işlem yapılcak bana çünkü çokk tedirginim.....

X