https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ahccnin-turkiyede-satilmasi-hpv-ile-mucadele.1028461/ Arkadaşlar
Merhaba,
Hepinizin bildiği gibi HPV virüsünü vücuttan temizleyen AHCC'nin Türkiye'de satılması adına mücadele etmeye başladık. Lütfen desteklerinizi bekliyoruz. Biz ne kadar istekli bir şekilde saldırırsak onlar da o kadar savunmasız kalırlar. Her gün farklı farklı mail adresleriyle AHCC'nin Türkiye'de satılması için mailler atalım arayım bildiğiniz çaresiz bırakalım onları. Yurtdışında bir çok HPV virüslü AHCC ile sağlığına kavuşurken biz neden böylece bekliyoruz? Ben kabul etmiyorum bunu, hepinizi desteğini bekliyorum.
Ben şahsi olarak iki kurumla da görüştüm. Özellikle Türk Eczacılar Birliği olaya çok sıcak baktı.
Yapmamız gereken 3 adım var.
Birincisi
imza kampanyasını yaymak ve imzalamak. Ekşi sözlük vb. platformlarda üyeliği olan herkes yardırsı lütfen.
İkincisi
Sırasıyla
teb@teb.org.tr ve
eposta@saglik.gov.tr
dhb@tarim.gov.tr adreslerine AHCC'nin Türkiye'de satılmasının diğer insanlara bulaşıcılığı arttırmadan bitirmesi konusunda gibi içerikler ile mail atmak.
Karamsar yaklaşmayın, bu desteğin satışından para kazanacaklar emin olun bizden fazla onlar istiyor bunu. En fazla 10 dakikanızı alacak işlemler bundan tabiri caizse deli gibi saldırmalıyız ki istediğimiz olsun.