Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Çok geçmiş olsun. Bir süre benim de kabusum olmuştu. İki kere yaktırmama rağmen yinelemişti. Kimseye bulaştırmamak adına ilişkiye girmeme sürecinde yaşadığım psikolojik sorunlar da cabasıydı.

Neyse ki bir süre sonra zeytinyağlı propolisle tanıştım. 6-7 aydır tekrarlamadı çok şükür. Doktorun söylediği kadarıyla bağışıklık sistemi ile alakalıymış yenilemesi.

Bir kulak çubuğu ile emdirdiğiniz zeytinyağlı propolisi sabah-akşam siğillerin, yaraların üstüne sürün. Bununla da kalmayın ama. Her sabah düzenli olarak yarım ölçek aksatmadan için. Zamanla siğiller yok olurken bağışıklık sisteminizde de olumlu sonuçlar doğuracak.

Son düzenleyen: Moderatör:
biyopsi mi yaptrdmz patolji
bna 4 doktr hpv dedi canım düşün kac kadın doğ ve dermatalgcu ve en sonki kesti aldı patljiye yolladı bgn sonucu aldm kgıdı attm bak sonc ne cktı
biyopsi mi yaptrdmz patolji
Yok geçti benim çok şükür. 6 aydır sesi çıkmadı. Ayrıca eskisi gibi sık hastalanmıyorum da.
sizin de hala var mı
s[/QUOTEşu an siğiller dıruyo mu

Bu nedir boyle nolmus burda? Kizlar oyle gunler geciriyorum ki Allah beterinden saklasin. Kendimi unuttum eridim bittim hala da pek iyi degilim. Oğlumun bas donmesi var. Mr cekildi dogustan kist cikti beyninde. Ama bu zararsiz herkeste olur diyor burdaki doktorlar. Bundan olmuyo diyorlar ama oglum hasta suan basi hala donuyor kbb manevra yaptirdi gecmedi de bilmiyorum. Yarin egg cekilcek. Ben cok kotuyum insallah kistten olmuyordur. Insanin yavrusuna bi sey olmasin. Kendi hastaligimda da ona kim bakar diye aglamistim. Anne olmak guzel ama cok zor. Dizlerimin dermani yok. Kendimi cok kotu hissediyorum gecedir uyku yok. Bazi doktorlar takip gerektirir diyorlar. Kime inanayim oglumu nasil iyi edeyim bilmiyrm. Her gun doktordayim bi care bulamiyrm. Bas donmesinden ucaga bindirip bi yere goturemm. Insallah iyilesir de bugunleri unutur giderim. Beterin beteri var uzulmeyin. Allah caresiz dert vermesin.

Sevgilingönül bağı oğlun için çok üzüldüm .. Rabbim acil şifalar versin.. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur .. Çünkü seninde stres düşmanın ki şu an oğlundaki kist sebebiyle .. Bu zalim stres sizin evde kol geziyordur...
Bugün ben de patoloji sonucumu aldım.. Cin 1 çıktı hpv 16 zaten vardı... Doktor cin2 de rahim ağzını, cın3 de rahmi alıyorum sizin gibi çocuğu olanlarda dedi...
Bundan sonra 1 leri sever oldum.. İnşallah hep birlikte atlatırız oplun için dua edeceğim....

Sevgilingönül bağı oğlun için çok üzüldüm .. Rabbim acil şifalar versin.. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur .. Çünkü seninde stres düşmanın ki şu an oğlundaki kist sebebiyle .. Bu zalim stres sizin evde kol geziyordur...
Bugün ben de patoloji sonucumu aldım.. Cin 1 çıktı hpv 16 zaten vardı... Doktor cin2 de rahim ağzını, cın3 de rahmi alıyorum sizin gibi çocuğu olanlarda dedi...
Bundan sonra 1 leri sever oldum.. İnşallah hep birlikte atlatırız oplun için dua edeceğim....
Stres ki hem ne stres bir an once gecsin su bas donmesi ve bir daha hic olmasin insallah. Ona uzuluyorum bi taraftan kendime bi sey olacak diye korkuyorum. Rabbimin sinavi. Ne diyecegimi ne dusunecegimi sasirdim. Allah im yardim etsin hepimize.

Stres ki hem ne stres bir an once gecsin su bas donmesi ve bir daha hic olmasin insallah. Ona uzuluyorum bi taraftan kendime bi sey olacak diye korkuyorum. Rabbimin sinavi. Ne diyecegimi ne dusunecegimi sasirdim. Allah im yardim etsin hepimize.
Sana da cok gecmis olsun. Inan kolay degil ama rahim alinsa da bir sey olmuyor yasayip gidiyorsun ki bu en kotusu. Allah korusun benim oglumda bi sıkıntı cikarsa bile alinacak bi sey de degil. O yuzden beterin beteri var ama insan yasarken anliyormus bunu

Gönül bağı ben pozitife bakmayı öğrendim bu süreçte.... Biyorezonans ve alternatif tıp a da bak istersen oğlun için canım..
Bu alanda baya etkili isimler varmış..
Muğla yatağanda mehmet yansal varmış bbvb...
Eğer alınamayan bir yerde ise alternatif tıp vb çare olabilir ...
Rabbim dert verip derman aratmasın...
Dermansız derdi zaten düşmana bile vermesin..
Kendine iyi bak sen kendine bakmassan hpv karşı atağa geçer canım..
Ne olursa olsun iyi yanından bak ki hpv kazanmasın ...
Zor biliyorum ancak beterin beteri var inşallah oğlunda sendeki azmi kararlılığı gördükçe cesaretlenir ve aşar sıkıntıları....

kızlar gece hiç uyumadm hep hiv oldgmu gördgm sabah erken kalktım aç karnına patoloji testimi alıp test yaptrcaktım şansa bakın ki doktorum izne cıkmıştı bnde utandgm için diğer doktorlara girmedm. testte hpv yazmıyo yanlış mı yaptılar bilmiyorm ama 4 doktor yayıldgnı görüp siğil demişti patolojide cıkanı atıyorm az cok hepiniz hpv de master yaptınız doktorum yarın gelickmiş yarın göstercm gidip kagıt bu lipom haric yazısını da anlamadm yarını bekliorm
Sigil degilmişki

Arkdaslr dogum yaptım sezeryanla
Neyse normal olmadıgınada sevindim nolur nolmaz bunda bile lohusa depresyonuna girdim 2 günde neyseki hızlı cıktım gibi
Tşk güzel dilekler için

Mutluyum çok sevindim Analı babalı büyütsün Rabbim inşallah
Ne güzeldir şimdi yumuk yumuk elleri ayakları... Kümük burunlu maşşallah 41 kere..
Bol sütlü bol gülücüklü günlerin olsun
Sevgiler öpüyorum bebeğinide

Sigil degilmişki
doktoru
Arkdaslr dogum yaptım sezeryanla
Neyse normal olmadıgınada sevindim nolur nolmaz bunda bile lohusa depresyonuna girdim 2 günde neyseki hızlı cıktım gibi
Tşk güzel dilekler için
Gönül bağı ben pozitife bakmayı öğrendim bu süreçte.... Biyorezonans ve alternatif tıp a da bak istersen oğlun için canım..
Bu alanda baya etkili isimler varmış..
Muğla yatağanda mehmet yansal varmış bbvb...
Eğer alınamayan bir yerde ise alternatif tıp vb çare olabilir ...
Rabbim dert verip derman aratmasın...
Dermansız derdi zaten düşmana bile vermesin..
Kendine iyi bak sen kendine bakmassan hpv karşı atağa geçer canım..
Ne olursa olsun iyi yanından bak ki hpv kazanmasın ...
Zor biliyorum ancak beterin beteri var inşallah oğlunda sendeki azmi kararlılığı gördükçe cesaretlenir ve aşar sıkıntıları....
kızlar doktorum izinli diye göstermedim başka doktora. iç hastalıklarda yaptırdım sisinin istediklerni cybh testini. idrarda testi de yaptırdım idrarda yassı epitelim 15 çıktı. normal deger referansı 0-6 gözüküyo. doktor demek ordaki siğilmiş bak idrarında gözüküyo dedi kadın doğuma git dedi izni bitsin doktorumun gidicem. patoloji sonucmda cok katlı yassı epitel dokusu yazıyo o ne nonu da bilmiyorm siğil gbi ve büyüyo coğalan bişe sisi burdaysa kesin bilir o

doktoru

kızlar doktorum izinli diye göstermedim başka doktora. iç hastalıklarda yaptırdım sisinin istediklerni cybh testini. idrarda testi de yaptırdım idrarda yassı epitelim 15 çıktı. normal deger referansı 0-6 gözüküyo. doktor demek ordaki siğilmiş bak idrarında gözüküyo dedi kadın doğuma git dedi izni bitsin doktorumun gidicem. patoloji sonucmda cok katlı yassı epitel dokusu yazıyo o ne nonu da bilmiyorm siğil gbi ve büyüyo coğalan bişe sisi burdaysa kesin bilir o
Yassı epitelden nasıl siğile baglamış anlayamadım ben

X