Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Zeyneppppppp
Bence sakin ol.... Geçen gün sisi yazmıştı test vb onun eski mesajlarında var bi bak farklı konularda bu testlerden bahsedilmiş canım...
Ama bence sen hpv , aids , verem vb den değilde şu strestenngidecen arkadaşım
Tövbe tövbe....
Yavrum geçti bitti olmuş küçük bi yakınlaşma bi kaç siğil vb var anladığım kadarıyla sende kriyo vb yaparlar yapmazlar, aldara varmış sürersin veya başkaları gibi probolis vb sürer veya içersin bilmiyorum canım...
Ama çok gençsin sanırım doğu demişşin bi mesajında, sanırım orada sende kasılıyorsun ama sakin ol canım ..
Sen çok şanslısın neler neler yaşayan var ...
Bundan sonraki hayatında dikkat et .. Bu erkekler hertürlü pisliği bulaştırıyorlar...
Evlenceğin adamda inşallah namuslu her bulduğu deliğe girme heveslisi biri olmaktan çok ızak ve seni çok seven biri olur zeynepcim...
Sen daha iki siğil vb de bunları düşünürsen kendi kendini yaralar ve stresle kötü hücre çoğalımını artırırsın....
Komik filmler videolar izlr, gez toz, beslen uyu, kahkaha at, evi temizle, oku, çalış, amacstres yok olsun , iyi hayaller kur çoluk çocuğa karışmışşın bu günleri unutmuşşun....
Bu siğil vb ağda salonlarından, laxer epilasyon merkezi, havuz başı, hamam , sauna vb yerlerden bulaşabiliyormuş srnde bunlar gibi bir bahane ayarla kendine ... İlerde soran olursa anlatırsın
Güzel olcak herşey sakin ol huzur dollll

Elisa testin degil labaratuvarda kullanilan yontemin adi yaptirmaniz gereken testleri yazdim korkma hicbir sekilde hepsinin gunumuzde caresi veya ilaci var .
Anti hbsye de baktir yazmistim testlerde negatifse hepatit b asisi vurulman lazim

Elisa testin degil labaratuvarda kullanilan yontemin adi yaptirmaniz gereken testleri yazdim korkma hicbir sekilde hepsinin gunumuzde caresi veya ilaci var .
Anti hbsye de baktir yazmistim testlerde negatifse hepatit b asisi vurulman lazim
kac güne ckar sisi sana msj atmaya calıştm kullncı bulunmyr dedi

sağol elif bnde sağlıklı besleniyodm ögrendgmden beri yakmıyolr da orayı ama şu cybh testine akıntıdan snra kafayı taktım hem iç dudaklrda beyazlık var hem akıntım yesil sarı hemde arka delikte kızarıklık uçuk gbi. nette sarı akıntı cinsel yolla bulşn hastalık belirtsi yaznca iki gündr korkuyorm hele hele hepsi neyse de hiv olsam ck korkuyorm yarın yaptrcm ama testi almya gdnce kalpten ölürüm galiba tövbe ettm ilişkiye 4 aydr yok. hayatmda da biri yok evlnmden biri artk yok yapmicm basma siğil actı uckurum lanet olsun

Herkes bi kere ölücek zeynepcim sen böyle giderse her gün ölürsün....
Takma daha nelerin nelerin çaresi yok....
Mesela şu dakikalarının asla geri dönüşü yok....
Süslen püslen gül eğlen çevrende varsa ki yoksada görücü gelir , evlenirsin bol bol yaşarsın ama ters ilişki kolon bağırsak kanseri bilmem ne türl türlü belalarında tetikçisi mikrop bulaştırıcısı olabilir o bakımdan evlen normal yoldan ilişki yaşa....
Dua et bence ki ben namaza düzgünce başladım ki eskiden de kılıp kılıp aman bu vakitte dışardayım sonra kılarım diye atladığım çok oldu kılmadığım dönemlerde çok oldu ama artık tam ve inşallah güzelce dönüş yaptım...
Saçım açık diye diğer dini vecibeleri yapmıcaz diye birşey yok...
Madem ölüm bu denli yakın ben hazırmıyım diye düşündüm bu beni tetikledi...
Alkol yoktu iyi sigara içerdim böyle keyifle falan...
2 haftaoldu temelli bıraktım...
Yani zeynepcim ...
O nu kaptımmı bu hastalık bende varmı diye takıp durma harbiden manikdepresif olucan..
Çok gençsin kapat twlefonunu git dışarda arkadaslarınla gez.. Annengille çay iç.. Kapat teli veya bilgisayarını bunlar seni dahada strees ediyo zira

Bence de sakin ol zeynepcim burdaki herkes bu psikolojiden gectigi icin konusuyo seni sakinlestirmeye calisiyoruz..
Bakire oldugun icin neden kriyo yapamiyolar anlamadim sonucta vajina girisine kdr mudahale edilebilir. Belki kimse bnun riskini almak istemiyodur.
İc kisimlara kadin dogumcu bakar diyen dermatolog hakkinda diyebilcegim sey acaba rahim icini mi anladi da oyle dedi?
Cnku dermatologlar vjina girisi&anus girisine
Kdr bakiyolar da yakiyolar da..
Ama madem bakmiyoruz diyolar baska doktora da gitmiyosun aldara alip kullan bence iyi gelir

yarın gidip kan vercm ck korkuyorm hiv testi için eliza mı yaptrmalıym kesin cıksın diye. kandaki hiv testi kac güne cıkar ck korkuyorm hiv olmuş mıyumdr

Seni o kadar iyi anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki.bu internet zaten sağlam insanı hasta eder.internetten okumayı kesmelisin bir kere en başta.sadece doktoruna danış ve onun dediklerini yap.kendini olumsuz düşüncelere kaptırma.bir kere kaptırdın mı onun sonu yok seni hep dibe çeker.sen güçlüsün ve sağlıklısın, bu hastalık da abartılacak bişey değil.yani siğillerden bahsediyorum.hatalar biz insanlara mahsus.hata yapmasak anormal olurdu dimi? Allah böyle yaratmış çünkü.hiçbir şey senden daha önemli değil.kendini toparla ve güçlü ol. Rol yap, bir süre sonra bir bakacaksın ki gerçekten güçlü durmaya soğukkanlı olmaya alışmışsın.

Bende ayni yollardan gectim biliyorum o korkuyu ama inan belirli bir sureden sonra insan herseye her zorluga alisip atlatiyor lutfeb panik yapma git testlerini ol rahatlicagina kalpten inaniyorum
Yaptirman gerekenleri yazmistim tekrar yaziyorum;
Anti Hbs,HbsAg,Anti HCV,Anti Hiv Combo,VDRL ve TPHA bunlara ek olarak HSV 2 IGG ve HSV 2 IGM (cinsel ucuk testi icin sadece hsv 2 diceksin hsv 1le bakilmicak tek basina hsv 2 igg ve hsv 2 igm bakilicak)
Bu yukarida yazdiklarimdan cinsel ucuk haricinde hepsi rutinde bakilan hastaliklar .Hsv 2 testi haric diger rutin testler eger kani sabahtan verdiysen ayni gun icinde cikiyor.Ama hsv 2 testi 48 saat sonra cikiyor en gec cikan o oldugu icin butun testler ayni zamanda hazir olunca verildiginden muhtemelen onunla birlikte alicaksin testlerini ama sen kan verdikten sonra ayni gunun sonuna dogru veya ertesi gun arayip ucuk testi haricindeki test sonuclarini ogrenebilirsi insiyatiflerine gore.
Ve bunlara ek olarak Vajinal Kultur ve Idrar tahlili yaptirip (Gonore,Klamidya,Bel Soguklugu ,Mantarlara baktiriyosun)
Gardasil asini da yazdir gitmisken elinde bulunsun belki ileride vurdurtursub durumun olursa.

kızlar

kızlar hpv göze bulaşır mı bi kac yazı gördüm gözlerm kaşınıyo o kdr elimi yıkıyorm yemin ederm bu hastalık bni paranoyak yaptı ;(
Gözleriniz mıkrop olabılır
Dalinle yıkayınız
Psıkolojık olrak benım de o donemde olan olmayan her yerım kasınıyodu
Drlar gozlerı dalınle yıkanmalı dıyor

kızlar gece hiç uyumadm hep hiv oldgmu gördgm sabah erken kalktım aç karnına patoloji testimi alıp test yaptrcaktım şansa bakın ki doktorum izne cıkmıştı bnde utandgm için diğer doktorlara girmedm. testte hpv yazmıyo yanlış mı yaptılar bilmiyorm ama 4 doktor yayıldgnı görüp siğil demişti patolojide cıkanı atıyorm az cok hepiniz hpv de master yaptınız doktorum yarın gelickmiş yarın göstercm gidip kagıt bu lipom haric yazısını da anlamadm yarını bekliorm

Eklentiler

• image.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 151
Gözleriniz mıkrop olabılır
Dalinle yıkayınız
Psıkolojık olrak benım de o donemde olan olmayan her yerım kasınıyodu
Drlar gozlerı dalınle yıkanmalı dıyor
gel gelelim testler kısmına onun için de arkadaslar burda askeri bi hastane vardı cok iyi feto olaylarındansnra ora devlet hastanesine dönüştü oraya gittim enfeksiyon hastalıkları kısmındaki doktor izindeydi genel cerrah izindeydi şansıma aglicaktım orda sekreter iç hastalıklara verdi 1 saat sıra bekledim sıra esnasında kalpten ölcektim. kadın cok anlayışlıydı bn anlatrkn agladım korktum aglama herkesin başına gelebilir ama bn hiv oldgnu zannetmiyorm inş olmaz dedi uçuk testini o yapmıyoms hepatit ve hiv ve frengi için fiş verdi bi de ayrı bi kagıt kagıdı kan alma yerindekiler başhekimliğe iözalat gel dediler hiç bişe anlamdm gittim imzalattm 4 tup kan aldılar elisa hemogram biyokimya diğernde yazanı unuttm bi de idrar testi verdim saat 3 de cıkar dediler snra elimdeki kagıdı adam alıp bi yere gitti bana ters ters baktı ve gelip hanımefendi bu başka bi hastane adı verdi oraya gidck bunun sonucu 15 güne cıkar dedi tamam dedim kagıdı cektimhemen o hayda size atıyorm bakın hiç bse anlamdm cok ürktm saat 3 de doktra sorcam niye imzalattılar diye biraz hafifledm ama şu an hala sonucları merak ediyorum ve imza olayına takıldm. bana dua edin

sisi 3 msj yazdım lütfen hepsini oku ve en önemlisi de küçük sehir ve doğu ailemi aramaları ya da bse olmasndan ck korkuyorm

bir de doktorum izinliydi ya kızlar başkasına aldm fiş bekledm sıra gelmeyince daraldm cıktım ordan gösteremedm kagıdı. kagıdı muayene olmadm ya yinede muayene ücreti yansıyor mu sskda

Zeynep valla belkim hpv bile çıkmıcak sende boşu boşuna heyecan yapma...
Millet çocuk aldırıyor sen kadar işkillenmiyor..
Lütfen kendi akıl ve beden sağlığın için sakin ol...
Kimse aileni vb aramaz..

Kimse aileni vb aramaz..
Kimse aileni vb aramaz..
elif 4 ayrı doktr hpv siğil dedi bunu görünce bugün şoka girdm doktrmda yoktu başka doktra da girmdm

elif 4 ayrı doktr hpv siğil dedi bunu görünce bugün şoka girdm doktrmda yoktu başka doktra da girmdm
Canım hpv nin siğil yapan türü rahim ağzı kanseri yapmıyor kuzum .. Yani virüs den kanser vb olmucan...
Başka sitelerde var direkt hpv ile ilgili onlarada üye ol .. Çok bilgili insanlar var ..
Ben virüsten değil ama stresten büyük hastalıklara kapılan biliyorum..
Stres ve açılçası kendindin düşmanın canım...
Siğil geçiyor .. Bağışıklığını kuvvetlendir.. Daha önce yazdık çizfik burdadaonları yaz bi deftere paran oldukça al.. İmutor probolis çörekotu vbvbvbv
Sakin ol... La havle çek ... Burda kimse kimseye ilaç değil.. Zamansızlık çapın vebası...
Tabiki Saolsun yazan çizenler var ama her dakika bulamassın canım....
Strees yapma ... Yok tuhaf bakmış bilmem ne...
Küfreetsem ban yerim ama önce gidip aynaya baksın herkes canım..
Demem o ki ... İlk taşı günahsız olan atsın...
Benim tanıdıklarım var arada bu testlerin hepsini yaptırıyor...
Bu arada bir iş bul çalış lütfen...
İş bul sosyalleş bu denli daralmassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…