Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bayanlar sarı yeşil akıntısı olan var mı sadece evlilere sormuyorm bekarlarada soruyorm akıntınız ne renkte ve ne yoğunlukta degişiyor mu arada rengi hiç kültür testi yaptıran var mı bi de

Hastalık bitince geliyorsa kahvemsiden sarıya çalar, bazen koyu koyı kesilmiş st gibi ama koyu..
Kokulu genelde..
Valla yazdıkça insan ben ne olmuşum yaaaa diyoruz
Hepimize acil şifalar

Benim sari beyaz akintim var her gun ic camasirimda goruncek kadar oluyor. Kultur testinde sorun cikMamisti. Arada fitil kullandim
Gecmedi sanirim hpvden dolayi oluyor.
Sigilm suan var mi blmiyorum haftaya bi dermatologuma gidip kontrol ettiricem. Artik kendim elime ayna alip bakmaktan sikildim. Doktor gordugu yerlere kriyoyu bassin diye 1-2 ayda bir duzenli gitmeye karar verdim

Siz dondurma işlemi mi yaptırıyosunuz?kriyo ona mı deniyor

Hastalık bitince geliyorsa kahvemsiden sarıya çalar, bazen koyu koyı kesilmiş st gibi ama koyu..
Kokulu genelde..
Hepimize acil şifalar

Bende hastalık bitince başlıyo yumurtlama dönemi bitene kadar devam sonra kesiliyo 1 hafta 10 gün rahatım sonra hastalık başlıyo bitince yine aynı düzen

Kokulu genelde..
Hepimize acil şifalar
yok hep sarı hastalıkla alakası yok. arkadaslar ayın 14 ünde biyopsi yaptrdm bu ayın 20 sinde alıncak yazmışlar kagıtta bi aydan fazla oldu dün pazardı ya hani bugün cıkar dedim biliyosnz netten bakılıyor labartvr sonuclarna ama hala gözükmüyor. en son verdgm kan tahlili gözüküyor ama biyopsi sonucu yok bilen var mı yoksa biyopsi sonucu doktorda mı

Ben genelde koter oldum (yakma islemi) ama dermatolog degistirdim kriyoyu (dondurma islemi) onerdi. Yani aslinda ikisini de yaptigi icin kafamiza gore takiliyoruz sigillerin buyuklugune gorw
siğillerini yaktramatan tek şanssz ben miyim sizin siğiller nerde bnm iç dudakta oldgu için doktor orayı yakamayız dedi aklım almıyo millet rahminin içini yaktryo bnm iç dudagmı yakamıyolr kesin bakireym diye rüisk almıyolr

yok hep sarı hastalıkla alakası yok. arkadaslar ayın 14 ünde biyopsi yaptrdm bu ayın 20 sinde alıncak yazmışlar kagıtta bi aydan fazla oldu dün pazardı ya hani bugün cıkar dedim biliyosnz netten bakılıyor labartvr sonuclarna ama hala gözükmüyor. en son verdgm kan tahlili gözüküyor ama biyopsi sonucu yok bilen var mı yoksa biyopsi sonucu doktorda mı

Biyopsi sonucunu netten göremezsiniz arkadaşım hastaneyi arayın veya doktorunuza ulaşın.ben de öyle öğrenmiştim

siğillerini yaktramatan tek şanssz ben miyim sizin siğiller nerde bnm iç dudakta oldgu için doktor orayı yakamayız dedi aklım almıyo millet rahminin içini yaktryo bnm iç dudagmı yakamıyolr kesin bakireym diye rüisk almıyolr

Aa nasıl olur ama öyle kalacak mıymış ?? Eninde sonunda yakılması gerekmez mi?merak ettim de size nasıl bulaştı biliyor musunuz ?

Gününden önce çıkmıştı benimki. Siz ne biyopsisi aldırdınız?
siğilleri görünce kesti aldı yolladı 14 temmuzda 20 agustos yazıyor cıkma kagdnda dündü 20 si pazar yani peki sonc kagıdı doktorda mı kagıt şeklinde mi danışmdn almick mıyım. ya sıra alıpta gidersem cıkmdı derse doktr onun ekranına mı yansıyor

siğilleri görünce kesti aldı yolladı 14 temmuzda 20 agustos yazıyor cıkma kagdnda dündü 20 si pazar yani peki sonc kagıdı doktorda mı kagıt şeklinde mi danışmdn almick mıyım. ya sıra alıpta gidersem cıkmdı derse doktr onun ekranına mı yansıyor

Arayabilirseniz bir arayın ama 20 si dedilerse bugün kesin çıkmıştır yani. Özel hastane mi

hayır devlet yok aramk istemiyorum fobi oldu cekiniyorm herseydn yanlış bakıyolr doğu malum gittgmde direkt doktrn yanına mı gdiyim yoksa danışmaya mı
Benim ic dudaklarda hatta vajina girisimde bi kere de kasik hizamda cikmisti genelde koterle yaktirdim kriyo 1kere yaptirdim yanlis hatirlamiyosam. Ama anlamadim niye yakmadiklarini cogalsin diye mi bekliyolar anlamadim. Bakirelikle alakasi yoktur snucta ic tarafa bi islem yapmiyo etmiyo. Bence doktorunuzu degistirebilirsiniz. Hatta dermatologlar bu konuda daha iyi diyebilirim...
Bu arada hastanenin sitesinden bakabilirsiniz online lab sonuclari yansiyor. Tabi hasta numarasi veya protokol no falan istiyo. ben muayneye girmeden verilen fisin fotosunu cekiyorum bilgiler orda oldugu icin ,ordan takip ediyorum
Bazen e nabiza yansiyo sonuclar ama oraya sanirim gec dusuyo biraz

Benim ic dudaklarda hatta vajina girisimde bi kere de kasik hizamda cikmisti genelde koterle yaktirdim kriyo 1kere yaptirdim yanlis hatirlamiyosam. Ama anlamadim niye yakmadiklarini cogalsin diye mi bekliyolar anlamadim. Bakirelikle alakasi yoktur snucta ic tarafa bi islem yapmiyo etmiyo. Bence doktorunuzu degistirebilirsiniz. Hatta dermatologlar bu konuda daha iyi diyebilirim...
Bu arada hastanenin sitesinden bakabilirsiniz online lab sonuclari yansiyor. Tabi hasta numarasi veya protokol no falan istiyo. ben muayneye girmeden verilen fisin fotosunu cekiyorum bilgiler orda oldugu icin ,ordan takip ediyorum
dermatolog biz iç taraftakilere bakmıyoruz kadın doğuma gidin dedi

iki ayrı doktora gittim ikisde ora yakılmaz dedi

sz evli misinz bnm vajina içindede oluşmuş girişinde yani iç dudaktaydı oraya serpti yakamayz diyolr oraya da krem sürülmzmiş nette yazıyo

Canım bilemiyorum ki her hasatanenin uygulaması farklı.istersen önce sektetere falan sorarsın
yarın gidip kan vercm ck korkuyorm hiv testi için eliza mı yaptrmalıym kesin cıksın diye. kandaki hiv testi kac güne cıkar ck korkuyorm hiv olmuş mıyumdr :KK43:

X