- 30 Mart 2009
- 186
- 1
Tamam işte güzelim. Bu testlerde doktorun bizden istemiş olduğu testlerdi. Yaptırıp yaptırmamayı doktorda size bırakıyor zaten. Üstelik hpvli bir hastada illaki başka hastalıklar olacak diye birşey dediğimizi sanmıyorum bu bizim haddimiz değil zaten. Sadece burası bir paylaşım yeri olduğu için herkes elinden gelen yardımı yaşadıkları ile tedavi süreci ile birlikte yazmaya çalışıyor.
Arkadaşlar burada yaşadığınız olumsuzlukları bile paylaşsanız veya paylaşsak bu kimseye moral bozukluğu olmasın. Bu hastalığın tedavisinde en yüksek payın moralde gizli olduğunu her seferinde söyledik zaten. Her ne olursa olsun bu hastalığın tedavisi var mı var. Gerek testleriyle gerek tedavisiyle hepimiz bu hastalıkla başa çıkmaya çalışıyoruz değil mi? O halde gerçekten olan şeyler yazılsa paylaşılsa bile bu bizim başımıza illaki gelecek diye birşey düşünüp strese kapılmak yersiz. Kalın sağlıcakla Öpüyorum sizi en kocamanından a.s.
sevgili Sidelya ;
ikimizde aynı şeyleri düşünüp kurduğumuz cümlelerde aynı şeyleri ifade ediyoruz.
Ama yazılarda duygu yer almadığından dolayı ,yanlış anlamalar olabiliyor...
Kimsenin kırılmasını ve söylediklerimi kişisel olarak algılamasını istemem.
Sadece deneyimlerime dayanarak konusuyorum ve bu sorunla mücadele eden insanların morallerini bozmaması gerektiğini düşünüyorum.
Umarım anlaşılmışımdır.
benneyaptımkibenneyaptımki