Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Öncelikle duanın gücüne çok inanıyorum...
Sizdeki duruma da çok sevindim inşallah bir daha rastlamazsınız temelli biter hepimizde her türünden her tipinden gıcıklandığım hpvvvv
Duayı bende istiyorum atarsan sevinirim...
Bende erken yatmaya ve sabah namazına kalkmaya başlafım.. İnsan secdede sabah dua ederken daha bi yakın hissediyormuş bunu anca anladım..
Allah ibadetleri daim , pozitif hpv tiplerinide yenmemizi nasip etsin.Aminn

Kizlar bu gonderiye kulak verin Smear sonucu ne cikarsa ciksin yilda 1 kez.kolposkopi sart bunu atlamayin en netini soyler.
Ayrica erkeklere sakin gidipte hpv dna yaptirmayin bos erkekte varsa bile cikmiyor testte de ayni sekilde cok dusuk ihtimal tesadufen test orneginin alindigi suruntude denk gelmisse belki hpv pozitif cikiyor hatta burda yaziliyo ama bircok erkekte sigil yapan turunu bile kapsa onda hic cikmadan size bulastirabiliyo dna testinde bile onlarda cok zor hpv yakalandigi icin eşlerinin sevgililerinin uzerine yikmaya calisiyolar dikkatli olun ve her zaman kucuk bir sprey sisesinde aybi parfum tasirmis gibi sirke tasiyin her durunda onleminizi alin ve hemen sirkeyle dezenfekte edin

Kizlar bu gonderiye kulak verin Smear sonucu ne cikarsa ciksin yilda 1 kez.kolposkopi sart bunu atlamayin en netini soyler.
Ayrica erkeklere sakin gidipte hpv dna yaptirmayin bos erkekte varsa bile cikmiyor testte de ayni sekilde cok dusuk ihtimal tesadufen test orneginin alindigi suruntude denk gelmisse belki hpv pozitif cikiyor hatta burda yaziliyo ama bircok erkekte sigil yapan turunu bile kapsa onda hic cikmadan size bulastirabiliyo dna testinde bile onlarda cok zor hpv yakalandigi icin eşlerinin sevgililerinin uzerine yikmaya calisiyolar dikkatli olun ve her zaman kucuk bir sprey sisesinde aybi parfum tasirmis gibi sirke tasiyin her durunda onleminizi alin ve hemen sirkeyle dezenfekte edin
Sisi yazdigimi okudun mu?

Arkadaslar eşlerine hpv 16 veya başka blr tür için test yaptıran var mı???
Sonuçta bizde böyşe bir virüs varsa onlarda da kesin vardır..
Biz iyileşip tekrardan onşardan kapmayalım diye bu testi yaptıran var sa nerede ve kaç paraya yaptırdığını yazarsa aydınlanmış oluruz:)
Bu arada ben eşimle kardeşçesine yaşamaya başladım.. Tekrar tekrar bulaştırıp durıruz diye birbirimize...
Ama ben ahcc kullanmaya da başlafım inşallah atacağım bu virüsü .. Biraz toparlanıp kendisinede bu takviyeden almadan önce , bu virüs onda varmı kaç tlye test yaparlar zor bir testmidir bilmek istedim...
Ben şişlide yapan bir laboratuar oldugunu duydum ama sisi ninde dedigi gibi gereksiz mutlaka var belirti vermiyor
Ama siz kendinizi kollayın bagısıklıgınız yüksekse her halükarda vücut devamlı savasıp yenicektir kendinizi hiçbir zaman bırakmayın kolposkopiyide senede bir olmasa bile 2 senede bir yaptırın birşey degil getirisi çok fazla
Ben yurtdısında leep olup 20 sene sonra tekrar cıkan kadınla tanıstım yani kolladıgınız sürece cıkmıyor

Merhaba

Ben şuanda sadece propolis kullanıyorum ve fayda ettiğini düşünüyorum. Siğillerin üzerine propolis sürerek yok oldular. Aynı zamanda sabahları içiyorum suya damlatıp. 5 ay aralıksız kullandım sonra 1 ay ara verdim şimdi tekrar başladım. Umarım bunun sayesinde vücudumdan atabilirim. Görünürde siğil yok. Nisandan beride 4 defa smear aldırttıp. 1 defa hpv testi yaptırdım negatif çıktı. Şimdi yıl sonunda tekrar hpv testi yaptıracağım.
Eşimede şimdi propolis içirmeye başladım. Ondan habire bana taşınmasın diye.

Bendeki durumlar böyle.

Kizlar beni eskilerden biliyosunuzdur belki tekrar yazna gereksinimi duydum cunku cok kizdim gecmisi hic mi okumuyosunuz hep ayni sorular yanlis yonlendirmeler
Son yapilan calismalarda Gardasil asinin hpv kaptiktan sonrada ozellikle sigil yapan hpv tiplerine karsi tedavi edici etki gosterdigi gorulmus sigil varsa Gardasil olun gardasil asi sigilin temizlenmesine yardim ediyor zaten 3.dozdan sonra sigil atagini bitiriyor nerdeyse.2-3 yil sonra sigil gormek istemiyorsaniz asi vurulun ! Defalarca yazdim pes artik su asiyi niye vurulmuyosunuz yahu kac kez soylucez ilk asinizi olun oyle diger yollara basvurun asiyi tedavi edici olaraj vurulucaginiz icin yasiniz kac oldugu farketmiyor .
2.si Ahcc konusu tekrar yaziyorum yurtdisinda hpv tedavisinde kullanilan Ahccnin markasi Quality Of Life dir gunde 3 gram ac karnina.kullandirtiyolar . Turkiyede yok ama doktorunuza receteyle yazdirip getirebilirsiniz siparisi cok kolay bitkisel vitamin olarak gectigi icin ; Turkiyeye gonderim yapan buyuk vitamin siteleri var iherb.com gibi uye olup odemesini yapiyosunuz kartla (sanal kartta kabul ediyo ,kredi kartida ) 2-3 haftaya kapiniza getiriyolar recetenizi gosterip teslim aliyosunuz bu kadar basit . Turkiyede time health diye bi marka satiliyo ingiltereden geliyo diyolar ben guvenmiyorum sahsen ingiltereden cat diye getirmek elden satmak kolay degil.
Ahcc fiyati gramina gore degisiyo 50-70 dolar arasi degisiyo kutusu yani kutu basi 150-200 tl oduyosunuz siteye.Bi uye olmayi deneseniz 5 dakikalik bi islem oldugunu goruceksiniz .
3. Makat ici sigili cikan arkadasimiza bi doktor 4000 tl fiyat cikarmis arkadaslar panik yapmayin bu doktoru Allah bildigi gibi yapsin insanlarin zor durumundan faydalanmaya calisan saglik tuccarlari bu kisiler ya 4000 tl nerde gorulmus ! Sigil yakicak alti ustu beyin ameliyatina mi giriyo.En iyi doktor dahi olsa tas catlasa 1500-2000 tl ki bunda da sana 1-2 kontrol ucretsiz yakilma verilir.
4.Aldara konusu ilk cikan sigilleri sakin aldarayla sirkeyle falan dusurmeyin koter veya lazerle yaktirib ilk cikanin koku iceri de kalirsa cogalir.Aldarayi da sigil varkeb degil sigil ataklari iyice bittikteb sonra sigil yokken butun bolgeye surerek kullanin sigile degil 3-4 ay haftanin 3 gunu kullanin.
Jiletten falan uzak durun ve orayi hep kuru tutun pamuk koyun
Wc sonrasi temizliginizi sirke ve batikonla yapin pamuga dokerek
Gece yatmadan once kendinizi ac birakmayin gece o bolgenizi yikayip kurutun sirke surun her tarafina ic camasirinizi degistiril kurulayib oyle yatin
*******merhaba cuma günü hpv 16 çıktı ketemde tesadüfen test yaptırmıstım. pazartesi doktora gidicem kolposkopi yapılacakmış.sonuc negatifte çıksa pozitifte çıksa bu vitamini kullanıp kurtulmak istiyorum bundan . time health ahcc birde sizin dediğiniz quality of life hangisi daha iyi. doktorların yazabildiğinden emin misiniz. kendimiz iherb ten alamazmıyız ? en az 3 ay mı kullanmalıyız burdan haberleselim

Şöyleki mesela benim ahcc de 120 tablet ve 600 mg yazıyor... Günde 3 gramı tamamlamak için her sabah erkenden bol suyla 5 adet içiyorum.. Çünkü 3 gramı birden almam gerekiyomuş okuya okuya onu öğrendim..

çok fazla değilmi ya bir insanın 3 gr alamsı için bağışıklık sisteminin ölmüş olması gerekir mantıken. süresi ne kadar 6 ay mı almalı yoksa 3 ayda tekrar ketemde test yaptırabilirmiyiz. devlet hastanesi yapar mı

1000 mg = 1 gram boyle hesap yapin
3 gram kullaniyolar
500 lukte var 750 mglikta var 1 gramlikta var Ahcc olarak burda tek degisen sey gramina gore fiyatinin farkli olmasi hpv deneyinde kullanilan marka Quality of life .
Siparis icin iherb u sadece ornek verdim baska sitelerde var guvenili global bitkisel vitamin siteleri arastirirsaniz cikar zaten.
Tek yapmaniz gereken sey receteletmeniz cunku postayla kapiniza geldiginde sizi cagiriyolar receteyi gosterip aliyosunuz.
Ingilizce bilmenize gerek yok bence zaten google ceviriyor direk ceviriye basinca nasil turkiyede bi alisveris sitesine kaydolup adres isim soyisim giriyosaniz ayni seyler gecerli 5 dakikanizi almiyor.

Bir de not gumruk siniri var 100 dolar bilginiz olsun site zaten uyari veriyor.
Ayrica Almanyada vs var ahcc bilginiz olsun

X