- 13 Kasım 2016
- 232
- 108
bnde de hemoroid var ama o kırmızılık var mıydı bilmiyorm cnkü siğillerden dolayı vajinama bakarken dikkatmi cekti siğil gbi degil aslında kırmızı şiş mor. anal oldu ama cok öncden yani siğilede bnzemiyo içerde de bişe var mı diye düşünmeye başladm nası hastaneye gtcm bilmiyorm ama bu siğil çıktı ya bizim diğer cinsel yolla bulaşan hastalıkları yani frengi bel soğukluğu hepatit b c aids bunlrı almamz ck kolaymış artk maalsffİltihabik enfeksiyonda olabilir ama... Hemen kötüye yorma canım. Affedersin anüsten ilişki yaşadı isen veyahut sürtünme orada da oldu ise görülüyor siğil ama seninki olmayadabilir. Hani ne desek yalan olur canım. Mesela benim senin anlattığın tariften var ama benimki yıllardır olan hemoroid.
Nasil daha kolay ki canim.bunlarin hepsi ayri virusler.hpv var diye onlara da bulasmak kolay olacak diye bisey yok ki.Bundan sonra beraber olacagin kisiye dikkat edersin bu kadar.vucut o viruslere daha acik olmuyor.Hpv olanla olmayan arasinda diger viruslerin bulasma ihtimali farkli degil bencebnde de hemoroid var ama o kırmızılık var mıydı bilmiyorm cnkü siğillerden dolayı vajinama bakarken dikkatmi cekti siğil gbi degil aslında kırmızı şiş mor. anal oldu ama cok öncden yani siğilede bnzemiyo içerde de bişe var mı diye düşünmeye başladm nası hastaneye gtcm bilmiyorm ama bu siğil çıktı ya bizim diğer cinsel yolla bulaşan hastalıkları yani frengi bel soğukluğu hepatit b c aids bunlrı almamz ck kolaymış artk maalsff
siz bakire misiniz ck korktm yazdklrnzı okurkn bnde mi düşük yapıcm şimdi ilerde bekarm cnkü bi yüzeysel bse yasadm basıma gelenlere bak allh kahretsnGeldik yine bana :/
Hatirlayanlar vardir belki tip16 1,5 sene oldu.
Kolposkopi leep derken hsil ciktim 1 ay once.
Tekrar doktora gittim konizasyon icin ama tekrar prca alip biopsiye gonderelim sinirlari belirlemek ve cok derinden konizasyon yapmamak icin. Bide beni korkutmazmi evli degilsin ilerde hamileyken dusuk riskin olablr de olmayabilir de ona gore cok derinden konizasyon yapmaya gerek yoksa yapmayalim diye.. 2. Biopsi sonucum 10'gune cikarmis. Anlamadigim 2. Biopsi cok gereksiz degil mi. Zaten ilkinde saat yonlerini belirlemislerdi ve hsil gelmistim ustelik sinirlar pozitifti. Ayni yerlere konizasyon yapilacakti bu gidisimde.
Bekledikce kafayi yiyorum ya. Aklim karisip duruyo hic benim gibi seyler yasayan var mi 2. Kere neden biopsi alinir ki? Yorumlarinizi bekliyorim yardim edin lutfen:/
nevarneee tatlım evet onlar siğil. Yani şöyle söyleyeyim benimde aynısı idi. Vajina girişe yakın sivri sivri bi kümeleşme... Parmağımla kontrol ettiğimde batar gibi his + çok kaşıntı vardı. Ben bu kaşıntı durumunu batikonla bitirmiştim fakat hiç koparmadım onları.
evet o siğil bnde de iç dudakta oy oyyyCanim ama tek tek iki farkli yerde..
Sigil mi dersin
evet o siğil bnde de iç dudakta oy oyyy
ğbekar mısınız siz ilişkiyle bulaşıyor coğunlklaOffff..neyapacaz ya..
Nereden bulasiyor bunlar ben anlamadim.
Evliyim canim.ğbekar mısınız siz ilişkiyle bulaşıyor coğunlkla
bnde de hemoroid var ama o kırmızılık var mıydı bilmiyorm cnkü siğillerden dolayı vajinama bakarken dikkatmi cekti siğil gbi degil aslında kırmızı şiş mor. anal oldu ama cok öncden yani siğilede bnzemiyo içerde de bişe var mı diye düşünmeye başladm nası hastaneye gtcm bilmiyorm ama bu siğil çıktı ya bizim diğer cinsel yolla bulaşan hastalıkları yani frengi bel soğukluğu hepatit b c aids bunlrı almamz ck kolaymış artk maalsff
nası yoğun ve siğil gbi degil artı neden gerek yokmuş orda olunca zararsz mı oluyo ne sacmaMerhaba arkadaşlar, benim de 2016 aralık gibi siğillerim vardı dudak kısmında onları aldırdım ve bir daha tekrar etmedi fakat vajinamın içinde de bir şeyler var yani giriş sanki kapalı gibi duruyor. Doktor onları almaya gerek olmadığını söylemişti fakat ben rahime doğru ilerlemesinden korkuyorum çünkü yoğunlar ve siğil gibi de değiller. Fikri olan var mı acaba?
bn cocukken doğar doğmaz hepatit b aşısı olmuşum yine olmama gerek var mı ??? testini yaptrmadm belki de yoktur hepatit bnde.. gardasilden korkuyorm cnkü onun için ck olumsz yorum varCanım benimde anüste kızarık/morluk gibi bi görüntü oluyor ama bu ben de 6-7 yıldır var ve tamamen hemoroid memelerinin tahriş olması ile alakalı benimki. Kaşıntı var mı yoğun orada? Popo üstüne oturduğunda batma hissi?.... Evet canım yani hpv yi kaptı isek başka virüsleride kapabiliriz gibi. Hepatit B aşımı oldum zaten tedbir amaçlı. Gardasil oluyorum. Burda herkes Gardasil oldu ben korktuğum için geciktim yaşımda neredeyse 26 olacak hemen bi karar verdim başladım. Diyorum ki ya hepatit b kapsaydım? Çok bilinçsizmişim çok..! Bu arada canım herkesin durumu farklı seyredebilir illa bizimde öyle evrelerden geçicez diye bir sey yok daha biz hangi tipi/tipleri taşıdığımızı bile bilmiyoruz. Belkide sadece 6 veya 11i taşıyoruzdur? Lütfen kendi demorize etme ben de böyle idim burdaki arkadaşlar sağ olsunlar beni kendime getirdi. Bağışıklığını lütfen yüksek tutmaya çabala sadece gıda takviyesi, vitamin, sporla olmaz ayrıca kafaya takmaman lazım stres yaptıkça ağladıkça bağışıklığın düser. Ben her ağlama nöbeti geçirdiğimde ertesi gün deli gibi kaşıntı ile uyanıyordum ve kontrol ettiğimde diken diken siğiller çıkmış. Bir daha yıkıl, bir daha, bir daha... Kesinlikle kendine iyi bak, iyi davran tedbirlerini al canım.