Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendime cok iyi bakiyorum. Zaten cok zayifladigim anda cikti. 5 kilo aldim kullandiklarimdan dolayi. Zayiflamaya calisiyorum saglikli bi sekilde. Bazen de diyorum onemli olan suan virüsü yenmek
Hayır dusunmuyorum cunku ası olucam tekrar doktorum artık smaer ıle kontrolunu sagla demıstıSizin dusuk riskliymis. Ben 18 45 gibi yuksek riskli kaptim. Demir dustugunde lezyonlar cikmisti. Demir tedavisi oldum propolis ictim hemen. Simdi de coriolus kullaniyorum. Biyopsim temizdi. Kasimda kolposkopi olcam tekrar. Tek korkum ömür boyu tasiyici kalmak sizin hpc dna yapilir suan. Yaptirmayi dusunuyor musunuz?
Sizinli zamanında tedbir alınmışHayır dusunmuyorum cunku ası olucam tekrar doktorum artık smaer ıle kontrolunu sagla demıstı
Dr degıstırdım bıde baska yere tasındım ıcın suana kadar sıkıntı yok cok sukur
Birini sevdik diye yaşadiklarimiza bak. Ozellikle bayan doktorlar damgayi vuruyor bence her ne kadar net ifade etmeselerde. Hic birimizde haketmiyoruz eminim. Yillarca yalniz yasadim. Kimseyi hayatima sokmadim. Sen dur dur en pis olanina şans ver. Aşık ol. Reva mi bu. Her hatam hayatima mal oldu Rabbim affetsin. Ama kaldiramiyrm bazenZ zeynepgltknn23 Canım öncelikle korkma. Sen de kendimi gördüm. 1.5 sene önceki ben! 26 yaşında, bakireyim. Vajina girişine yakın bir bölgede küme halinde çıktılar kriyoterapi uygulandı. Vitaminler, spor, sağlıklı beslenme... Bi dönem bıraktım şimdi tekrar başladım. Aşı olmamak için çok direndim hep korktum aşıdan kafamda hep deli sorular vardı? 'Bakireyim, rahmime bulaşmış mıdır?' Aylarımı kahrederek geçirdim. Ama bu kervan böyle gitmicekti ve bi cesaret ilk dozumu vuruldum. Tipini, ilerledi ise nasıl durumda olduğunu hiçbir şey bilmiyorum. Smear dahi almıyorlar. Eskisi kadar da TAKMIYORUM. Geçtiğimiz haftalarda yumurtalığa ultrason ile bakıldı başka bir sebepten dolayı vee sürpriz polikistik over :) Hpv unuttum bununla uğraşıyorum şimdi. Ve şu konuya gelecek olursak maalesef doktorlarımızın hpv deyince ağzı yüzü bi ekşiyor ama BOŞVER TAKMA! Ben de utana sıkıla eğilip büküldüm zamanında ama senin bu özgüvensiz halini görünce düşmüşe birde ben vurayım tavrı var. Kendinden emin şekilde, utanmadan-sıkılmadan, başın dik, benim böyle bir rahatsızlığım var doktor hanım/bey. Yüzünü düşürme hiç. Biz hayat kadını değiliz! Bu muameleyi haketmiyoruz! Aslında ne olursan ol haketmezsin! Sen doktorsun bu bölümü seçerken cildiye/kadın doğum bu rahatsızlığada baktığını bilmiyor muydun! Bak yine sinirlendim! :)) Sen olumlu düşün.
işte bnmde orda ama orayı yakamam diyo moral veriyosnz söylediklerinizle.. bu şans işi inanın çevremde o kadar insan var ki gecmişi temiz adamlarla olup sıkıntısı olmayan. bense biriyle oldm ama snra ögrendm ki herseyi kullanan genelevden cıkmayan bi insanla birlijteymişim. pişmanım 4 aydr kimse yok bu hastalgmdan dolayı istemiyorm da .. evlnmk doğurmak eşime bulaştrmak bile istemiyorm erkeklerden cinsellktn herkestn herseydn soğudmZ zeynepgltknn23 Canım öncelikle korkma. Sen de kendimi gördüm. 1.5 sene önceki ben! 26 yaşında, bakireyim. Vajina girişine yakın bir bölgede küme halinde çıktılar kriyoterapi uygulandı. Vitaminler, spor, sağlıklı beslenme... Bi dönem bıraktım şimdi tekrar başladım. Aşı olmamak için çok direndim hep korktum aşıdan kafamda hep deli sorular vardı? 'Bakireyim, rahmime bulaşmış mıdır?' Aylarımı kahrederek geçirdim. Ama bu kervan böyle gitmicekti ve bi cesaret ilk dozumu vuruldum. Tipini, ilerledi ise nasıl durumda olduğunu hiçbir şey bilmiyorum. Smear dahi almıyorlar. Eskisi kadar da TAKMIYORUM. Geçtiğimiz haftalarda yumurtalığa ultrason ile bakıldı başka bir sebepten dolayı vee sürpriz polikistik over :) Hpv unuttum bununla uğraşıyorum şimdi. Ve şu konuya gelecek olursak maalesef doktorlarımızın hpv deyince ağzı yüzü bi ekşiyor ama BOŞVER TAKMA! Ben de utana sıkıla eğilip büküldüm zamanında ama senin bu özgüvensiz halini görünce düşmüşe birde ben vurayım tavrı var. Kendinden emin şekilde, utanmadan-sıkılmadan, başın dik, benim böyle bir rahatsızlığım var doktor hanım/bey. Yüzünü düşürme hiç. Biz hayat kadını değiliz! Bu muameleyi haketmiyoruz! Aslında ne olursan ol haketmezsin! Sen doktorsun bu bölümü seçerken cildiye/kadın doğum bu rahatsızlığada baktığını bilmiyor muydun! Bak yine sinirlendim! :)) Sen olumlu düşün.
sürtünmeye oluşblck şeylerdn kacıyorum demişsşniz ya bekar mısınz szde6 ayda bir smar aldırıyorum
Asımı tekrar olucam
7 senede bir oluyor ası yenılemesı
Hayır cıkmadı tekrar doktorum vıtamın kaybın olmazsa cıkmaz dedi
Havuz wc ortak kullanım alanlrını kesınlıkle tercıh etmıyorum
Sürtünmeye olusabılcek seylerden kacınıyorum
7 senedr hiç çıkmdı mı daha iyi atlatmıssnz düşük riskle inş bnmki de düşük riskli cıkar ama şu var smear koloskopi bana yapılmadgı için siğil yapan tip olmasa bile vücudumda o olabilir ama bunu tespit etme şansmz yokHpv tıp 6/11 baslangıc sevıyesı cıktı
Asının bazı arkadaslar ıse yaramadıgını soluyor
Doktorum cıkmasını sıgılın engelemıyebılır ama bir üst tıpten korur dedı
2008 den beri yazıyorum bu forumda
Her sey ıyı bakmak kendınıze ve beslenmeyle oluyor bu bır gercek
bi de bayanlar içte yoksa neden bu kadar akıntım var onu da anlayamıyorum sarı yeşil sulu yani eskiden böyle degildi. acaba cinsel yolla bulaşan başka bi hastalık mı kaptım bilmiorm ama hastaneye bunun için gitmeye utanıyorm cnkü siğil için doktor ilişkin oldu mu filan sormadı evli olmadgmı duyunca blki de kondilom degldr dedi patolji aldı 20 gün kaldı cıkmasna sonucun o kadar merak ediyorm ki sonucu. en kısa zamanda ahcc ye başlicam
doktor siğil akıntı yapmaz dedi ama neden var anlamıyorm mantar olunca kaşınıyoms beyaz süt kesgi gbi oluyoms bnm sarı yeşil e kaşıntı da yok. rahim içine mi sıcradı akıntı oluyo diye düşünmye başladm. bi de kızlar affedersinz ama makat etrafnda şişlik kırmzlk var oda uçuk mu anlamdm ama oturunca hafif sızı var kalıntı yok daha siğili kabullenemedm bunun içinde doktora gtmk istemiyormBenimde ilk zamanlar akıntım çoktu ve ben vajinal mantar da olmuştum. Sirke basa basa Bak canım ilk zamanlar hastalığı kabullenemezsin. Hayır bu virüs ben de olamaz diye yaşanılanlara kahredersin. Nefret, öfke, üzüntü, kahır... Zorlu bir hastalık kabullenme sürecidir. Sonra bi bakarsın eskisi gibi değilsin. Zamanla herşey normale dönecek inan bana. Pozitif düşün yeter ki.
Karnibahar gibi et beni gibi deri renginde yada daha koyu renkte cikiyor. Hatta ben ilk gordugumde et beni sanmistim. Koparmaya calismistim cahillik iste...Eger supheniz varsa doktora gidin ihmal etmeyin. Umarim degildir gecmis olsunKizlar sigil belirtileriniz neler?
Kac gundur kahroluyorum agustos ayinda bebek icin tedaviye baslayacagim.
Vajinaya giris kisminda ic dudakta sivilcr benzeri birseycikti aynisindan 1yildir genital bolgemin dis dudak kisminda da var.Nasil bir gorunfusu oluyor bu sigilin.Tedavisi var mi doktora gitmeye jorkuyorum offf...
Karnibahar gibi et beni gibi deri renginde yada daha koyu renkte cikiyor. Hatta ben ilk gordugumde et beni sanmistim. Koparmaya calismistim cahillik iste...Eger supheniz varsa doktora gidin ihmal etmeyin. Umarim degildir gecmis olsun