Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bir doktor bularak ilerlemek daha iyi bir seçim
Çünkü her organ ilintili lenfleri aldıgınızda birçok hastalıga kolay yakalanır olursunuz
Rahim alındıgındada başka hormonlar ve ruh saglıgı bozulabiliyor
Vücut bir bütün
Psikolojide fiziksel saglıkta bir bütün

Öncelikle merhaba.. Ben de bundan 1,5 yıl önce hpv yele karşılaştım... Korku duymanı gerektırecek bı durum yok... Bu vırus arkadaşların tipleri okadar cok ki... Öncelikle sağlık ocaklarında smear ve hpv testleri ücretsiz yapılıyor.. Hatta gerekli durumlarda hastanelere sevk işlemini yapabılıyorlar bildiğim kadarıyla... Vücut bu arkadaşları almışsa tekrarlaması da muhtemel.. Nıtekım ben 1.5 sene sonra tekrar yasıyorum bu Surecı.. Oncelıkle testlerin yapılacak.. Benım rahım agzımdada bozulmuş hucrelerım mevcut.. Haftaya oradalar bir parça alınıp kolposkopi yapılacak.. Tipi belirlendikten sonra gereklilerinize başlayacağım... Bir incekinde rahım agzındakı bozulan hucrelerım 15 dk lık bır operasyonla almışlardı.. Ve general bölgedeki sıgıllerı yakmışlardı.. Şuan genıtal bölgemde bı sorun yok ama maalesef rahım ağzına yerlesmıs yöne essekler :) moralını bozma ama bır an önce tedavısıne basla :)) hepımıxe gecmıs olsun.. Sağlıkla kalalım.. :)) amin....

Kontrolleriniz dvm ettigi haldemi tekrar ilerlediler?
İlk seferde cin 3 müydü?

Kontrolleriniz dvm ettigi haldemi tekrar ilerlediler?
İlk seferde cin 3 müydü?
Şöylemi zorlu bır süreçten gectım.. Kontrollerımı aksattım maalesef ... Kalıcı bır tedavısı yok bıldıgın kadarıyla tekrarlıyabılıyor.. Ilkınde cin 1 di... Suanda hpv sonucunu beklıyorum.. Ilerledımı bılemıyorum. Bağışıklık sıstemının güçlü olmasıyla ıyı olması arasında muthıs bır bag var.. Bır an önce sıgarayıda bırakıyorum... Bende 7 aylık evlıyım ve artık bebegım olsun ıstıyorum,,,,

allah bol bol sifalar versin insallahta en kisa zamanda saglikli bi evladin olur.. yaardimin ve aciklaman icin cok tesekkur ederim. kadinlar olarak boyle donemlerde deneyimli kisilerden bilgiler almak her birimizin korkusunu ve endisesini gercekten dusurmekte yararli oluyo. ben 6 ay icinde tekrarlamazsa gectigini duymustum ama demek ki vucut direncinede bagli olarak tekrarlayabiliyo, bundan dolayi her birimiz dikkatli olmaliyiz. kismet olursa bende 15 gun sonra umarim sizinle guzel haberler paylasabilirim hepinize gonulde acil sifalar ailenizle mutlu hayatlar diliyorum :)

Merhaba kaderdaslar :) öncelikle hepimize sağlıklı günler diliyorum umarım hepimiz bu merettn tez zamanda kurtuluruz. Smear sonucum çıktı. Doktoruma randevum perşembe günü. Meraktan çatlıyorum ne diyecek diye. Internetten biraz bişeyler baktım ama kafamda bir şey oluşmadı. Bir de burdan size sormak istedim belki bilginiz vardir. Şöyle yazıyor: Endosevikal veya metaplastik hücre var. INTRAEPİTELYAL LEZYON VEYA MALİGNİTE NEGATİF İNFLAMASYON. Tedavi sonrası smear tekrari önerilir

Anladım ama alsatmamak lazım
Hamilelikte ilerleyebiliyor çünkü

selam kızlar yalnız olduğumı düşünüyordum taa ki bu sayfayı görene kadar bendede var bunlardan hemde içte işin kötüsü bakireyim. smear testi olmuyor ve dışta olsa korkmicm da içte olması bni o kadar korkutuyor ki ıslak alanda doktor kesti aldı patolojiye gönderdi siğil çıkarsa ancak yakılır ki seninki yakılck yerde değil krem verirz büyük ihtimal dedi bi ay sonra cıkcak siğil var ama sırf bakireyim diye galiba siğilse dedi. en büyük korkum ya krem etkili olmazsa ora nası yakılcak ve sonuçta bna kolskpi smear yapılmıyor ve iç kısmıma yayılmış mı kanser olur muyum hiç bişe bilmiyorum??? bu konuda aşı da olmak istemedim cünkü küçük bi ilde yaşıyorum hastanede bile doktrlr farklı gözle bakıyor. aşı hakkında da kötü yorum cok.cok zorlu bir sürec rabbim hepimize şifa versin inşallh

Ne zamandir var sigiller? . Ahcc veya coriolus kullanmani tavsiye ederim. Bakire oldugun icin baska bi sey yapamazsin cunku. En azindan bagisikligini yukseltir kendini korursun olumsuz bir durumdan. Zor surecler geciriyoruz. Hayatimizi cok olumsuz etkiliyor. Tam alistim diyorum yine aklima geliyor. Buralardan uzak durmak lazim galiba. Size de gecmis olsun

ahcc coriolus da mı aşı onlr türkiyede var mı hiç duymadım..zaten içte var mıdır diye düşünmktn kanser olur muyum diye düşünmktn kafayı yedim sizin ne zamndr var evli msnz galiba evliler için daha kötüymüş sürekli bulaşıyormuş inşallh gecer sizinde. benim 8 haziranda farkettim karnıbahar gbi de var et beni şeklnde de siğilde var yani birden yayıldı o kdr korkuyorm ki

ve unutmadan en önemlisi de makatta şişlik morluk böyle kızarıklkta var siğil gbi değil ama normalde ben affedersiniz kabızım ondan mı diycm de bu yaşıma kadar hiç olmayan bu kızarıklık bu siğillerden sonra oluştu bunu bile ona baglıyorum doktora onun için gidemiyorm çok utanıyorm ne diycm nası bi hastalığa düştüm bilmyrm ama evlnmeden daha evliliktn de cinsellktn de soğudum

Birçok makat hastalıgı var takıl ayın bu kadar ve ihmal etmeyin bir doktora gidin

Suan evli degilim. Ikinci evlilugimi yapacaktim o kisiden bulasti. Suan kimseyi istemiyorum. Dedigim seyler hap seklinde gida takviyesi. Toparlanip care aramalisin depresyonla bi yere varilmiyor. Takinti yapma. burdakiler bilir ben de surekli bi yerlerimde bi seyler oluyor diye kafayi yiyecektim. Simdi daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…