Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Suan evli degilim. Ikinci evlilugimi yapacaktim o kisiden bulasti. Suan kimseyi istemiyorum. Dedigim seyler hap seklinde gida takviyesi. Toparlanip care aramalisin depresyonla bi yere varilmiyor. Takinti yapma. burdakiler bilir ben de surekli bi yerlerimde bi seyler oluyor diye kafayi yiyecektim. Simdi daha iyiyim.
anladım aslında propolis soğan suyu adacayı yeşilçay içtim bi ay. arı sütü polen bal cörekotu incir kayısı yedim bir ay ama gecmeyip ilerledgni ve doktrunds ora yakılmz deyince iyice umudum bitti herkesin rahmi yakılıyo bnmki dudakta yakılmıyo o kdr şansszm ki peki siz bilirsiniz bakireym ya rahim kanseri olur muyum yani oraya yayılır mı içerde de var mıdır bu siğillerden evlenene kdr smear testi yaptramcgma göre o güne kdr ölücem meraktan ki zaten bu siğillerle evlnmyi de düşünmyrm hep vücuttaymış atılsa dahi bi gün bi yerde cıkıyo olması bitirdi bni her an her günde kontrol edemeyz ki içini ömür boyu bakcaz şaka gbi offf offf

anladım aslında propolis soğan suyu adacayı yeşilçay içtim bi ay. arı sütü polen bal cörekotu incir kayısı yedim bir ay ama gecmeyip ilerledgni ve doktrunds ora yakılmz deyince iyice umudum bitti herkesin rahmi yakılıyo bnmki dudakta yakılmıyo o kdr şansszm ki peki siz bilirsiniz bakireym ya rahim kanseri olur muyum yani oraya yayılır mı içerde de var mıdır bu siğillerden evlenene kdr smear testi yaptramcgma göre o güne kdr ölücem meraktan ki zaten bu siğillerle evlnmyi de düşünmyrm hep vücuttaymış atılsa dahi bi gün bi yerde cıkıyo olması bitirdi bni her an her günde kontrol edemeyz ki içini ömür boyu bakcaz şaka gbi offf offf
Bence ön e kendinizi toparlayın
Bu kadar kötü degil
Ayrıca iyi bir doktor bulun

U
Umarim ömür boyu sürmez gecer gider :KK43: kızlarda rahime ilerlemiyor diyorlar. Siz yine de iyi bir doktor bulun kendinize o sizi aydinlatir. Devlettekiler pek konusmuyo ben de daha konusan bi doktora denk gelmedim. Tek soyledikleri kanser olabilirsin.

hpv dna testi mi yaptrdnz o cok pahalıymış sanırım yalnız kadınlara mı yapılıyor smear testi gibi bişe mi ? bir de bayanlar bişe sorucam dedim ya parca alındı patolojiye gönderildi bakireyim diye 20 sinde sonuç çıkıcak sonradan aklıma geldi siğil çıkan tip 6 sanırım cıkmayan tipleri vücudumda olabilir e bunu nası tespit edicekler yani siğili inceleyip vücuttaki tüm tipleri tespit edemezler dimi off bakireyim ve şu smear testini olamıyorum rahme sıcradı mı diye düşünmktn verem olucm artk

Benimki devlet hastanesinde yapildi hatta ben oylesine gitmistim hpv dna yapildigini bile bilmiyordum bir ay sonra telefonla aradilar haber verdiler oylelikle ogrendim.sigil cikmadigi icin anlamamistim oncesinde.ogrenince sok oldum zaten.siz bi devlet hastanesine gidin bence orada yaparlar.bakire oldugunuz icin durum nasil oluyor hic bilemiyorum.gecmis olsun

Merhaba bayanlar nasılsınız ıyı olun ısallah uzun suredır yoktum bakamıyorum sorunuz var ıse yazabılırsınız opüyorum hepınızı
Sevgıler

Canım arkadasım benım de ordaydı makatta ve bir sürü
Orayı alabılır doktor belkı ıcerıye mudale edemıyebılır
Ama mudale edemez dıye bır sey yok ben kendıme cok ıyı baktım ve ıkı sene vıtamını kesmeden kurtuldum bu 7 senem oldu ve bende yaklasık 100 yakın vardı ustunede ucuk cıkması cabası oldu
Hersey kendıne ıyı bakmak
Ası olmak
Kılo aldırmayan vıtamın kullanmanda ve duzenlı kontrollede ınan buna

selam kızlar yalnız olduğumı düşünüyordum taa ki bu sayfayı görene kadar bendede var bunlardan hemde içte işin kötüsü bakireyim. smear testi olmuyor ve dışta olsa korkmicm da içte olması bni o kadar korkutuyor ki ıslak alanda doktor kesti aldı patolojiye gönderdi siğil çıkarsa ancak yakılır ki seninki yakılck yerde değil krem verirz büyük ihtimal dedi bi ay sonra cıkcak siğil var ama sırf bakireyim diye galiba siğilse dedi. en büyük korkum ya krem etkili olmazsa ora nası yakılcak ve sonuçta bna kolskpi smear yapılmıyor ve iç kısmıma yayılmış mı kanser olur muyum hiç bişe bilmiyorum??? bu konuda aşı da olmak istemedim cünkü küçük bi ilde yaşıyorum hastanede bile doktrlr farklı gözle bakıyor. aşı hakkında da kötü yorum cok.cok zorlu bir sürec rabbim hepimize şifa versin inşallh
Ic kısımda oldunu dusunmuyorum ben ıcını ferah tut ayrıca ası olmanı onerırım

Canım arkadasım benım de ordaydı makatta ve bir sürü
Orayı alabılır doktor belkı ıcerıye mudale edemıyebılır
Ama mudale edemez dıye bır sey yok ben kendıme cok ıyı baktım ve ıkı sene vıtamını kesmeden kurtuldum bu 7 senem oldu ve bende yaklasık 100 yakın vardı ustunede ucuk cıkması cabası oldu
Hersey kendıne ıyı bakmak
Ası olmak
Kılo aldırmayan vıtamın kullanmanda ve duzenlı kontrollede ınan buna
7 senedir her sey temiz mi cikiyor? Kontrolleriniz nasil devam ediyor. Hangi tipler vardi sizde anlatir misiniz ?

7 senedir her sey temiz mi cikiyor? Kontrolleriniz nasil devam ediyor. Hangi tipler vardi sizde anlatir misiniz ?
6 ayda bir smar aldırıyorum
Asımı tekrar olucam
7 senede bir oluyor ası yenılemesı
Hayır cıkmadı tekrar doktorum vıtamın kaybın olmazsa cıkmaz dedi
Havuz wc ortak kullanım alanlrını kesınlıkle tercıh etmıyorum
Sürtünmeye olusabılcek seylerden kacınıyorum

Hpv dna yaptirdiniz mi hangi tipler var ? Tesekkurler moral oldunuz
Hpv tıp 6/11 baslangıc sevıyesı cıktı
Asının bazı arkadaslar ıse yaramadıgını soluyor
Doktorum cıkmasını sıgılın engelemıyebılır ama bir üst tıpten korur dedı
2008 den beri yazıyorum bu forumda
Her sey ıyı bakmak kendınıze ve beslenmeyle oluyor bu bır gercek

Sizin dusuk riskliymis. Ben 18 45 gibi yuksek riskli kaptim. Demir dustugunde lezyonlar cikmisti. Demir tedavisi oldum propolis ictim hemen. Simdi de coriolus kullaniyorum. Biyopsim temizdi. Kasimda kolposkopi olcam tekrar. Tek korkum ömür boyu tasiyici kalmak :KK43: sizin hpc dna yapilir suan. Yaptirmayi dusunuyor musunuz?

X