- 25 Haziran 2017
- 23
- 9
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle cevabin için çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattin. Olursa hamilelik zaten sezeryan olurum risk almam :) tip 11 iken değişip 16 olmasi çok ilginç ya ne değişik bi virüs kapmisiz :) bu arada siz tüp öncesi rahim için bi işlem yaptirdiniz mi leep gibi
İşte benim korkum leep 'ten sonra çocuk olmama ihtimali benimki normal olmayacak tüp olacak ve tüpte rahim ağzı çok önemli: (yapılmadı cnm....ben 16..17. haftalarda sigil cıkınca anladım.
Tedbir amaçlı dikliş atabiliyorlarİşte benim korkum leep 'ten sonra çocuk olmama ihtimali benimki normal olmayacak tüp olacak ve tüpte rahim ağzı çok önemli: (
Sanırım kimse yokAllokin Alfa aşısını kullanıp faydasını gören yokmu? Pazar günü bir arkadaşım Ukrayna'dan getirecek benim için.
Canim cok gecmis olsun ben de 25 yasindayim. Sgk varsa devlet hastanesine gonul rahatligiyla gidebilirsin ama her doktor malesef cok iyi yaklasmiyor hep bi rencide edis ahlanip vahlanma...Merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun allah acil sifalar versin. bende ne yazik ki 1-2 ay once genital bolgemde bir sey farkettim sivilce tarzi bisey zannettim ve pek ustune dusmedim daha sonra sigil oldugunu farkettim ve en kisa zamanda bir jinekologa danisma karari aldim su an oldugum konumdan dolayi hemengitmem mumkun degil ama bi 10 gun icinde gidicem insallah. bu durum beni cok uzdu ve yipratti acikcasi birazda korkuyorum, cok uzun zaman oldu bir birliktelik yasayali ve tekrarida olmadi. sigil neden oldu nasil oldu sebebini aramiyorum fakat bu durumu yasayan veya karsilasan varsa yardimci olabilirse cok sevinirim. 22 yasinda ogrenciyim ve devlet hastanesine gidecegim surec ve tedavi nasil olacak biraz endiseliyim bu yakma veya dondurma islemlerinden, smear testinden aldiklari ucret nedir ? pek fikrim yok bu yuzden her bilgiye ve deneyime ac durumdayim. yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim
Canim cok gecmis olsun ben de 25 yasindayim. Sgk varsa devlet hastanesine gonul rahatligiyla gidebilirsin ama her doktor malesef cok iyi yaklasmiyor hep bi rencide edis ahlanip vahlanma...
Ucret almiyorlar sgkda. Ozele gidersen cok paralar harcarsin resmen bunun ticareti olmus. Kendine uygun surekli gidebilecegin bi kadin dogumcu ve dermatolog bul devlet hastanesinden bunu da deneye deneye bulabilirsin en iyi hissettigin doktoru kendin seciceksin malesef
Iyi misiniz niye aldirsin,rahminiCanim gecmis olsun cocugun olsaydi ameliyatla aldir rahmini derdim guvendigin bir doktor bul kontrollerini aksatma
Arkadaslar abartmayın bazen kendiliginden bile iyilesebilen bir rahatsizlikCanim gecmis olsun cocugun olsaydi ameliyatla aldir rahmini derdim guvendigin bir doktor bul kontrollerini aksatma
Geçmiş olsun ama erken teşhis olmamış ılabilir çogu doktor gözden kaçırıyorAngelina Jolie iki memesini ve yumurtaliklarini aldirdi.BRCA1 genini tasidigi icin.Rahimsiz olmak kanser olmaktan iyidir.Ben doktor degilim yapin da demiyorum burasi bir tavsiye sayfasi fikrimi soyluyorum.Turkiye'de doktorlarin cogu tehlikeli durumlari takip etmeyi ongoruyor.Yani cevirmezse sikinti yok ama kansere cevirirse o zman mudahale ederim kafasi.Keske benim soyledigimi zamaninda birisi gelip anneme soyleseydi o da rahim kanserine yakalanmasaydi...