Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Allokin Alfa aşısını kullanıp faydasını gören yokmu? Pazar günü bir arkadaşım Ukrayna'dan getirecek benim için.

yapılmadı cnm....ben 16..17. haftalarda sigil cıkınca anladım.

Merhabalar arkadaşlar öncrlikle herkese geçmiş olsun bende bundan 4 sene önce lezyonlarımı farkettim dudak iç kısmında ıslak bölgede yakıldı elektrokoter ile yakıldı yakıldıgı günden beri kızarıklıklarım maalesf geçmedi sanırım ıslak bölgede olduğü için izmirdeyim o kadar çok doktora gidiyorum ki artık bıktım canım bazen hiç yanmıyor bazende öyle bir kızarıp canım yanıyor ki anlatamam görünürde lezyon da yok yani ordaki ıslak bölge deki dokuyu nasıl eski haline döndüre bilirim bilmiyorum böyle bir sorunda yaşayıp doku güclendiren de var m8 aranızda acaba ozamanlar lazeri bilmiyordum çok pişmanım yaktırdığıma keşke lazerle yapılsaydı cevap verirseniz sevinirim iyi günler

Merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun allah acil sifalar versin. bende ne yazik ki 1-2 ay once genital bolgemde bir sey farkettim sivilce tarzi bisey zannettim ve pek ustune dusmedim daha sonra sigil oldugunu farkettim ve en kisa zamanda bir jinekologa danisma karari aldim su an oldugum konumdan dolayi hemengitmem mumkun degil ama bi 10 gun icinde gidicem insallah. bu durum beni cok uzdu ve yipratti acikcasi birazda korkuyorum, cok uzun zaman oldu bir birliktelik yasayali ve tekrarida olmadi. sigil neden oldu nasil oldu sebebini aramiyorum fakat bu durumu yasayan veya karsilasan varsa yardimci olabilirse cok sevinirim. 22 yasinda ogrenciyim ve devlet hastanesine gidecegim surec ve tedavi nasil olacak biraz endiseliyim bu yakma veya dondurma islemlerinden, smear testinden aldiklari ucret nedir ? pek fikrim yok bu yuzden her bilgiye ve deneyime ac durumdayim. yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

Canim cok gecmis olsun ben de 25 yasindayim. Sgk varsa devlet hastanesine gonul rahatligiyla gidebilirsin ama her doktor malesef cok iyi yaklasmiyor hep bi rencide edis ahlanip vahlanma...
Ucret almiyorlar sgkda. Ozele gidersen cok paralar harcarsin resmen bunun ticareti olmus. Kendine uygun surekli gidebilecegin bi kadin dogumcu ve dermatolog bul devlet hastanesinden bunu da deneye deneye bulabilirsin en iyi hissettigin doktoru kendin seciceksin malesef

evet karsilasicagim tepkileri yorumlarda az cok gordum ne yazik ki insanlar empati duygularini kaybetmis durumda ama icinde oldugum durum beni cok strese sokuyo ilk gittigimde neler yapilicagini ve neyle karsilasicagimi hic bilmiyorum bu durum umarim gecici biseydir psikolojik olarak cok yiprandim cunku okuduklarim karsisinda, sen boyle bi sorunla karsilastin mi? surec nasildi biraz anlatabilir misin

Canim gecmis olsun cocugun olsaydi ameliyatla aldir rahmini derdim guvendigin bir doktor bul kontrollerini aksatma

Ya aynen yaa ne munasebet boyle ani bi karari kafanizdan verebiliyosunuz? Cocugu olsa bile hekimmisiniz hemsire mi? Rahmi aldirmak ne ya... boyle biseyi cok normal biseymis gbi kimseye oneremezsiniz

ya hic yoktan rahim aldirmak ne demek sanki benden baska bu rahatsizligq yakalanan kimse yokmus gibi. gercekten bazen tek tarafli dusuncenin ne demek oldugunu gozler onune bu denli kotu sekilde seriyosunuz ya hayret ediyorum sizi ne diyim. hic bir problem yokken siz aldirin rahminizi hanim efendi oyle rahat ediyosaniz.

Yuzde bir bile kanser riski varsa ben aldiririm sahsen tabi cocugum varsa sahsi kanaatim hemen yarin dedigimi yapin demedim

Yüzde bir bile kanser riski varsa aldiririm diyorsunuz her bireyin kanser olma riski var hanimefendi o zaman hic yasamayalim. Zaten sizin gibi dusunen bazi doktorlar cin 1 2 de yumurtaliklardan tutun lenflere kadar almislar bazi hastalarda. Hastalar sonradan iyilesebileceklerini ogrenmisler. yazik doktor hatasina kurban olmuslar.

Angelina Jolie iki memesini ve yumurtaliklarini aldirdi.BRCA1 genini tasidigi icin.Rahimsiz olmak kanser olmaktan iyidir.Ben doktor degilim yapin da demiyorum burasi bir tavsiye sayfasi fikrimi soyluyorum.Turkiye'de doktorlarin cogu tehlikeli durumlari takip etmeyi ongoruyor.Yani cevirmezse sikinti yok ama kansere cevirirse o zman mudahale ederim kafasi.Keske benim soyledigimi zamaninda birisi gelip anneme soyleseydi o da rahim kanserine yakalanmasaydi...

Geçmiş olsun ama erken teşhis olmamış ılabilir çogu doktor gözden kaçırıyor
Mesela bagırsaklarda polipler iltihaplar kansere çevirebiliyor midedeki ülserde. Bu durumda bu organlarımızı aldırmalımıyoz
Sizide anlıyorum üzgünsünüz hassas noktanız olmuş ama sinyalleri dikkate alarak iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…