Insallah canim.İNş atlatacağız. Çok zor bir durum. İnsanın psikolojisi bozuluyor.
Propolisi en az 3 ay içmek gerekir dediler bana.
Geçtikten sonrada güçlü tutmak için dönem dönem kullanabilirsiniz dediler. 3 ay geçti benim ama ben yinede propolis içmeye devam ediyorum. Coriolis de iyi geliyormuş çok yerde okudum onu.
İnş şifan olur.
Siğil varken hem sürdüm hem içtim. Ama benim çoktu yani 20 tane vardı en az. Sürmekle başa çıkamayınca üstlerine damlattım ben acayip kaşıntım vardı çünkü. Ama uygulamasında pamukla sürün diyor.
Damlatmak cildimi tahriş etmişti.
Siğil yok şuanda sadece içiyorum. Sabahları aç karnına 15 damla yarım çay bardağından daha az suya damlatıp içiyorum.
Eskiden ilaçta içtim b ve demir vitamini. Ama bayadır onlarıda içmiyorum sadece propolis içiyorum şuanda. Şükir birşey kalmadı geçti siğiller. Ama virüs vücudumda mı yokmu bilmiyorum. Smear ile sürekli takip ediyorum. Hem özelde hem devlettw smear yaptırıyorum.
saracoğluns ait olanın markası ne nerden aldnz ne kadar ha bir de arkadaslar 20 mg 50 mg seklinde satılıyor galiba bunlar ne kadar süre yetiyor 20 mg ıMerhaba
Ben saraçoğlu na ait olan su bazlı sıvı propolis tüketiyorum. Çok şükürde yaklaşık 1 ay 1 haftada mevcut olan siğillerim gitti. Dışarıda bildiğim kadarı ile yani kontrol ettiğim kadarı ile siğil yok şuanda.
kızlar bi de sizin tam olarak nerde benim iç dudaklar içinde ıslak yerde vajina orası oluyo sanırım bakireym ilk cildiyeci baktı 12 gün önce tam siğil diyemem dedi antiboytk kremi verdi bayramdan snra gel dedi şu an bildgn karnıbahar yan yana seklnde siğil gbi oldular sizinde öle mi nerde ??!bakireym ya yaksa iç bölgede ya zara bişe olur mu ?? cok korkuyorm onun dışında dışta başka yerde yok yayılır mı ckar mı hiç bilmiyrm hiç bi test yapmıyolar virüsü taşıyo muyum ne tip zararlı mı onu da bilmiyorum off ck bunalmdaym her gün aglıyormInsallah canim.
O gercek degildir. 80 liradan basliyo iyisi
Egriçayır yada saracoğlu kullanınHadi yaboşuna içiyorum o zaman
Doğru bende okudum nette. Dogumdan sonra gitme niyetim var. En azından konuşur ögrenirim ilk agızdanAllokin Alfa diye bir aşı varmış arkadaşlar. İlaç Türkiye'de yok sadece Ukrayna, Rusya ve birkaç Avrupa ülkesinde bulunuyormuş. Genital bölgenize "Epigen İntim" sprey kullanıyorsunuz. Makat bölgesine siğil bulaştıysa "interferon alfa 2b" isimli fitili kullanıyorsunuz. Bu ilaçlar kesin çözüm. Rusya'da 25 yıllık HPV uzmanı bir bayan doktor "Gardasil" işe yaramaz bulaşmadan önce yaptırmak gerekiyor demiş. Yani bizim gibi bu virüsü kapmış olanlar "Allokin Alfa" aşısını getirip vurdurtmalıyız ya da gidip orda yaptırmalıyız. Ukrayna pasaport bile istemiyor artık zaten.
10 sene önce bu konuyu acmıssınız gcti mi bize tecrübelernzi yazar mısınız grupta en eski bilen sizsinz kanımcaarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
saraçoğlunun int sitesinden alıyorum. 90 tl ücreti var.ğ
saracoğluns ait olanın markası ne nerden aldnz ne kadar ha bir de arkadaslar 20 mg 50 mg seklinde satılıyor galiba bunlar ne kadar süre yetiyor 20 mg ı
20 ml geliyor kullanıma göre değişir dayanma süresi. sürünce çabuk bitiyor. içtiğinizde 1 ay yetiyor sanırım.ğ
saracoğluns ait olanın markası ne nerden aldnz ne kadar ha bir de arkadaslar 20 mg 50 mg seklinde satılıyor galiba bunlar ne kadar süre yetiyor 20 mg ı
yalnız onlar saracoğluna ait degl saracoğlu bn hiç bi sitede hiç bi adla bişe satmdm satmam diye acıklamıştı yani orjinal dgl kullandgnz ürünsaraçoğlunun int sitesinden alıyorum. 90 tl ücreti var.
silemezsinizArkadaşlar bana gelen msj lari nasıl nereden silebilirim ben yeni uyeyim bilmiyorum
allokn alfa neAllokin Alfa alışını kullanan varmı lütfen yardım edin 2 defa koter yapıldı son koter 1 ay önce yapılmasına rağmen şuan hala var ve yayılmış durumda
kolonoskopi bir senenin sonunda yapılacak. bir kaç yerde okudum smear den cıkmıyor yaızyor ama benım smear de cıkmıstı o nedenle smear takibi yapıyoruz..Leepten önce kolposkopiyi tekrarlamıcak ısınız?