oyle hemen kanser yapam birşey değil paniğini anlıyorum ayni paniği hepimiz yaşadık ama inan suan hangi boyuta cinin onu öğrenmelisin cşn 2 falansan leep yontemi ile orası temizleniyor. buarada evlenmeyi düşündüğün biri olduguna göre seviyorsun. sevgi en kotu zamannda da beraber olmak değil mi? sırf kanser olma ihtimali var diye ayrılmak seni üzmekten başka ne işe yarar ki bu hpv olmasada herkesde kanser olma ihtimali olduğunu düşünürsek cok saçma olur ayrılığın bence sakinleşmeye çalış.Kanser korkutuyor böyle bir durumda zorlu günlere bile bile onu dahil edemem bu yüzden açıklama bile yapmadan bitiririm..
İnşallah beni de uyutarak yaparlar. Ve sonuç iyi çıkar inşallah.
Kafam allak bullak kimseye de söyleyemedim ailem bile bilmiyo..şu dönem için önerileriniz var mı?
İnternetten okudugum kadariyla Bana da leep yaptilar sanirim....Parçayı koterle almazlar aslında ama bende cımbız gibi birşeyle almıştı
Ufak kanama olabilir ama onun dısında benimde kolposkopiden sonra adet sancısı gibi birşey olmuştu o kadar sonra agrımadı
Leepten sonra cok kanamam olmuştu oda benim hatam yüzündendi
Ustte de yazdim bence bana leep yaptilar saat 11 ve 5 yonunde 2 parca cikardilar. Yoksa kolposkopide biopsi alinirken makas gibi biseyle kestiklerinde hic anlamamistim. Kafam karistiAllah allah benimkindeki mi gariplik var.hic bisey hissetmemistim ben
ge.miş olsunUstte de yazdim bence bana leep yaptilar saat 11 ve 5 yonunde 2 parca cikardilar. Yoksa kolposkopide biopsi alinirken makas gibi biseyle kestiklerinde hic anlamamistim. Kafam karisti
Bence leep oldugum bolgeden biraz kesip biopsiye gonderdiler. Sonra leep yapti.Kendi aralarinda konusuyolardi saat 11 yonunde ve saat 5 yonunde beyazlama var diye. 11mm derinliginde 6mm uzunlugunda parca aldilar yanlis anlamadiysam boyle dediler yine kendi aralarinda. Aklima bi tek benimki ilerlemisti ve doktor beklemeden o bolgeyi cikaralim diye dusundu gibi geldi sizlerin yorumlarini da okuyunca.ust uste iki leep zararli diyolar. Belki orayi simdilik temizlemistir. Ama Patoloji sonuclarina gore dusunursek daha derinde de kalmis olabilir. O yuzden bi daha daha derin yapariz kotu sonuc gelirse dedi sanirim...ge.miş olsun
evet anlattıgınız leep
ama siz anestezisizmi oldunuz?dikkat edin kendinize hafif kanama olabilir.Ama biyopsi sonucunu size bildirmedilermi leepten önce neye göre leep e giriştilerki?
Valla maşallah ben genel anestezi ile oldum biyopside bile korkmuştum en iyisini yapmış doktor anlamadan bitirmişBence leep oldugum bolgeden biraz kesip biopsiye gonderdiler. Sonra leep yapti.Kendi aralarinda konusuyolardi saat 11 yonunde ve saat 5 yonunde beyazlama var diye. 11mm derinliginde 6mm uzunlugunda parca aldilar yanlis anlamadiysam boyle dediler yine kendi aralarinda. Aklima bi tek benimki ilerlemisti ve doktor beklemeden o bolgeyi cikaralim diye dusundu gibi geldi sizlerin yorumlarini da okuyunca.ust uste iki leep zararli diyolar. Belki orayi simdilik temizlemistir. Ama Patoloji sonuclarina gore dusunursek daha derinde de kalmis olabilir. O yuzden bi daha daha derin yapariz kotu sonuc gelirse dedi sanirim...
Kanser mi olcam yaaaneden boyle oldu ki gecmi kaldim acaba... asilarini oldun mu falan dedi operasyon sirasinda evet coktan bitti ilk ogrendigimde oldum dedim.
Ayrica anestezi vermediler bildiginiz dayandim. Cok cok bi acisi yoktu sadece leep yaparken biraz canim acidi kalbim kut kut atti o kadar
Ayrıca daha alsakarda sonra sorun yok gebelikte serklaj yada persent gibi birşey takılıyor düşük olmaması için kolayca atlatılıyor süreçBence leep oldugum bolgeden biraz kesip biopsiye gonderdiler. Sonra leep yapti.Kendi aralarinda konusuyolardi saat 11 yonunde ve saat 5 yonunde beyazlama var diye. 11mm derinliginde 6mm uzunlugunda parca aldilar yanlis anlamadiysam boyle dediler yine kendi aralarinda. Aklima bi tek benimki ilerlemisti ve doktor beklemeden o bolgeyi cikaralim diye dusundu gibi geldi sizlerin yorumlarini da okuyunca.ust uste iki leep zararli diyolar. Belki orayi simdilik temizlemistir. Ama Patoloji sonuclarina gore dusunursek daha derinde de kalmis olabilir. O yuzden bi daha daha derin yapariz kotu sonuc gelirse dedi sanirim...
Kanser mi olcam yaaaneden boyle oldu ki gecmi kaldim acaba... asilarini oldun mu falan dedi operasyon sirasinda evet coktan bitti ilk ogrendigimde oldum dedim.
Ayrica anestezi vermediler bildiginiz dayandim. Cok cok bi acisi yoktu sadece leep yaparken biraz canim acidi kalbim kut kut atti o kadar
Valla dayandim kendimi siktim bisey yaptim yanmaya katlandim :) insallah dediginiz gibidir bi daha beni o masaya yatirmamak icin onceden onlemini alip da leep yapmistir.insallah sonuclarim da temiz cikar..Valla maşallah ben genel anestezi ile oldum biyopside bile korkmuştum en iyisini yapmış doktor anlamadan bitirmiş
Eger tecrübeli biz uzmansa sınırlar temiz gelir ve bir daha girişmezler
Bukadar hızlı karar verdigine göre temiz geleceginden emin.
Geçmiş olsun ne olursa olsun tedavisi var önce bunu bilin
Ptolojiden aonra hersey daha iyi olucak takiplerinizi aksatmayın kendinize iyi bakın
Size kolposkopi de yapilmis miydi onceden.bana bi kere yapildiUstte de yazdim bence bana leep yaptilar saat 11 ve 5 yonunde 2 parca cikardilar. Yoksa kolposkopide biopsi alinirken makas gibi biseyle kestiklerinde hic anlamamistim. Kafam karisti
Evet devlet hastanesinde oldum. Bu kadar kolay mi bilmiyorum ama aci esigi benim gibi olmayan biri kesin bas bas bagirirdi :) benm normalde de herseye cok canim acimazLeep bu kadar kolay mi ya. Devlet hastanesinde mi oldu bunlar? Eger anladigin gibiyse iyiymis en azindan bi kerede kurtulmus olursun
Yok yapilmadi 1 senedir hastaligimi biliyorum bu ilktiSize kolposkopi de yapilmis miydi onceden.bana bi kere yapildi
Mesajın için teşekkür ederim..oyle hemen kanser yapam birşey değil paniğini anlıyorum ayni paniği hepimiz yaşadık ama inan suan hangi boyuta cinin onu öğrenmelisin cşn 2 falansan leep yontemi ile orası temizleniyor. buarada evlenmeyi düşündüğün biri olduguna göre seviyorsun. sevgi en kotu zamannda da beraber olmak değil mi? sırf kanser olma ihtimali var diye ayrılmak seni üzmekten başka ne işe yarar ki bu hpv olmasada herkesde kanser olma ihtimali olduğunu düşünürsek cok saçma olur ayrılığın bence sakinleşmeye çalış.
Mesajın için teşekkür ederim..oyle hemen kanser yapam birşey değil paniğini anlıyorum ayni paniği hepimiz yaşadık ama inan suan hangi boyuta cinin onu öğrenmelisin cşn 2 falansan leep yontemi ile orası temizleniyor. buarada evlenmeyi düşündüğün biri olduguna göre seviyorsun. sevgi en kotu zamannda da beraber olmak değil mi? sırf kanser olma ihtimali var diye ayrılmak seni üzmekten başka ne işe yarar ki bu hpv olmasada herkesde kanser olma ihtimali olduğunu düşünürsek cok saçma olur ayrılığın bence sakinleşmeye çalış.
Valla dayandim kendimi siktim bisey yaptim yanmaya katlandim :) insallah dediginiz gibidir bi daha beni o masaya yatirmamak icin onceden onlemini alip da leep yapmistir.insallah sonuclarim da temiz cikar..
Bence evlenmek istediginiz kisiye asi yaptirmasini soyleyin.. ayrica ayni durum bende de var. Benden erkek arkadasima gecti diye tahmin ediyo ben pek etmiyorum ama o ediyo :) biz de cok zor zamanlar gecirdik her defasinda ayriligin kiyisindan donduk. Ki bu hastaligi tek taraf da yasamiyo ayni anda yasiyoruz. siz sanslisiniz ona bulastirma ihtimaliniz olmadigi takdirde virus yukunuz hizla azalir.biz napalim ikimizde tip 16İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım..
İnşallah benimde sonucum iyi çıkar