- 28 Ocak 2015
- 302
- 307
Herseyin temizmis dert edilevek biseyin yok sadece kontrolleri aksatma yeter bide tabi bagisiklik onemli.Ben ahcc kullaniyorm bakalim faydasi olacak mi 2 ay kadar olcak.bitince bakalim sonuclar nasil gelicek.bende mi baska dr bulsam yada guvensem mi bilemedimBu hastalik hep titiz temiz pimpirikli olan bizleri buldu. O pis insanlar yuzunden ne hale dustuk. Ortak kullanim alanlarindan kapi kollarini vanalari tutmamk icin her seyi yapardim pecetelerle tutardim. Klozetlere oturmazdim. Hastaneleri avm leri wc leri pis diye hep sikayet ettigim olmustur.Geldi beni buldu ama.
İdear ne alakaki anlamadımBen burda bir arkadas yazmisti diger bulasici hastaliklarada baktirdim.Sadece hepatit A ya bagisikligim yokmus asi olabilirsin dedi.siz baktirdiniz mi? Birde hpv den bahsettim idrarina da baktir dedi doktor
Hepatit b heryerden geçebilir hpv gibi aynı zamanda aşıyı herkes yaptırmalıbulalmamış olanIki ay once herpese baktirdim. Digerlerini kendime yedirip baktirmamistim. Ama bazen asiri psikoljimi etkiliyordu. Aklima geliyordu yada hiv de varsa diye bugün gittim hepsini yaptirdim ve kurtuldum bu yükten. Doktor hepatit b asisi yaptirabilirsin onlem olarak dedi. Birini kapinca artik bizi riskli hasta goruyorlar galiba.
Yaşın gençse ve bekarsan ol yoksa lazım degil bence ben bütün kuzenlerime önerdim küçük olanDoktor bugun gardasil de ol dedi. Ama ben cesaret edemiyorum sanki ileride zarari olacakmis gibi geliyor. Olan olmus işe yaramiycak gibi geliyor
Parçayı almak zorunda gözüyle virüsleri göremezkiJinekolog onkolog tek kelime soylemedi bana. Ha pardon tiplemeden sonra direk kansersin demiyorum ama bakicaz dedi. Sonra ben gunlerce agladim. Neyse kolposkopi yaptilar. Parca alinca aha dedim olan oldu. Neyse biyopsim temiz geldi. Her seyi Internetten ogrendim. Sigil cikinca hemen propolise basladim. Bugün ilk defa intaniye doktoruyla konustum bunlari. Ben once bagisiklik icin yogunlastim. Doktorlar islemler icin onemli kolposkopi biyopsi vs. Ama iki hafta sonra iyi bi hastaneye gidip gorunucem. Bu hastalik insani rahat birakmiyo. Oyle 6 ay doktora gitmeden bekliyim diyemiyorsun.
Ben sisi arkadas yazinca enfeksiyon dokrotuna anlattim o da bakti hepsine.Hepatit a ya bagisikligim yokmus sadece.Birde idrardan da bakilan cinsel hastaliklar varmis onlara da bir baktir dedi klamidya vs gibi seyler soylediİdear ne alakaki anlamadım
Hepatit b heryerden geçebilir hpv gibi aynı zamanda aşıyı herkes yaptırmalıbulalmamış olan
Yaşın gençse ve bekarsan ol yoksa lazım degil bence ben bütün kuzenlerime önerdim küçük olan
Parçayı almak zorunda gözüyle virüsleri göremezki
Bence çok pimpiriklisin takma bu kdar. Bekle 1 yıl geçsin ben bile leep oldum 1 yıl oldu ikinci biyopsiyi yapmıyor doktor smearim temiz diye
Çünkü zaten cin1 kendiliginden gidiyor iyi bakrsan . Bi arkadasım vardı kendiliginden gitti bile ikinci sneare kdar o kadar ağlamıştıkki beraber 1 yılı geçti hala temiz smearleri. Hemde hiçbirşey kullanmadı.takarak bağışıklıgınızı düşürmeyin
Birde bu diger hastalık testlerini hangi doktor yapıyor bende yaptırdım bikısmını ama hsv sanırım hiç ypılmadı gerçi belirti yok ama
enfeksiyon bölümü idrardan olana bakmıyormuymuş?Ben sisi arkadas yazinca enfeksiyon dokrotuna anlattim o da bakti hepsine.Hepatit a ya bagisikligim yokmus sadece.Birde idrardan da bakilan cinsel hastaliklar varmis onlara da bir baktir dedi klamidya vs gibi seyler soyledi
ayrılmayı düşünmdüren ne size ? merak etmeyın baıst bir işlem beni uyutarak yapmıstı dr kısa surede . sonuca göre derecesi var cin 1 cin 2 vs diye ona göre gerekli görürse dr leep yapılarak orası temizleniyor.Kızlar hpv 16 pozitif çıktı birkaç gün içinde parça alınacak koloskopi mi neyse işte ondan yapılacak çok tedirginim. Kimseye söyleyemedim ama içim içimi yiyor.oğlum var ve 2 ay sonra evlenicem yada sonuç kötü olursa ayrılıcam..oğlum çok küçük daha
Kanser korkutuyor böyle bir durumda zorlu günlere bile bile onu dahil edemem bu yüzden açıklama bile yapmadan bitiririm..ayrılmayı düşünmdüren ne size ? merak etmeyın baıst bir işlem beni uyutarak yapmıstı dr kısa surede . sonuca göre derecesi var cin 1 cin 2 vs diye ona göre gerekli görürse dr leep yapılarak orası temizleniyor.
Canim rumuzun gibi pozitif ol. Hemen bagisikligin icin gerekenleri kullanmaya başla. Kolposkopide narkoz alacak bi sey yok.Kanser korkutuyor böyle bir durumda zorlu günlere bile bile onu dahil edemem bu yüzden açıklama bile yapmadan bitiririm..
İnşallah beni de uyutarak yaparlar. Ve sonuç iyi çıkar inşallah.
Kafam allak bullak kimseye de söyleyemedim ailem bile bilmiyo..şu dönem için önerileriniz var mı?[/QUOT
İnşallah temiz çıkar canım.Offf Bugun kolposkopi oldum. 2 adet parca alindi. 15 gune sonuclar cikarmis. İnsallah temizdir... insallah bisey yoktursimdi nelere dikkat etmem lazim tavsiyeleriniz nelerdir
Sanirim o rutin herkesten iki ornek aliyolar bende de aldilar.sonuc olarak cin1 cikti doktor cok onemsenecek bisey degil gecer dedi ama bakalim insallah dedigi gibi olurOfff Bugun kolposkopi oldum. 2 adet parca alindi. 15 gune sonuclar cikarmis. İnsallah temizdir... insallah bisey yoktursimdi nelere dikkat etmem lazim tavsiyeleriniz nelerdir
Geçmiş olsun çok güzel en önemli aşama geçmiş mutlaka tipleme yapsınlar tipi önemli. Ayrıca ne çıkarsa çıksın moraliniz iyi olucak neticede tedavisi varOfff Bugun kolposkopi oldum. 2 adet parca alindi. 15 gune sonuclar cikarmis. İnsallah temizdir... insallah bisey yoktursimdi nelere dikkat etmem lazim tavsiyeleriniz nelerdir
Bi sey cikmaz insallah. kendine iyi bak. Bekleme surece zor ama geciyorOfff Bugun kolposkopi oldum. 2 adet parca alindi. 15 gune sonuclar cikarmis. İnsallah temizdir... insallah bisey yoktursimdi nelere dikkat etmem lazim tavsiyeleriniz nelerdir
Sanirim o rutin herkesten iki ornek aliyolar bende de aldilar.sonuc olarak cin1 cikti doktor cok onemsenecek bisey degil gecer dedi ama bakalim insallah dedigi gibi olur
Cook tesekkur ederim canim ablacim :) insallah hepimizinki temiz cikarBi sey cikmaz insallah. kendine iyi bak. Bekleme surece zor ama geciyor
SemTip16 oldugum icin doktorum sart koymustu. Olcaksin dedi. İyi ki de olmusum mu demeliyim bilmiyorum ama biraz canim acidi hala da aciyo otururken
Benim parca alinirken canim acidi bi de koterle aldilar naptilar tam fikrim yok doktor sadece prca aldim pataloji sonuclarin 15 gune cikar kesin gel dedi. İyi mi kotu mu tahmin yurutebiliyomusunuz dedim. Kotuyse bile daha genel bi parca cikaricam ordan oyarak dedi.Benim hic acimamisti canim
Hatta bilmesem hic anlamazdim orda biseyler yapildigini
Sem
Ufak kanama olabilir ama onun dısında benimde kolposkopiden sonra adet sancısı gibi birşey olmuştu o kadar sonra agrımadıBi de parca alinirken neden koterle yakiliyo rahim agzimda yara mi vardi da yakildi? O konuda aydinlanamadim da yasamis arkadaslar bilirler belki