Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Satan kisilere nasil guvencez peki :KK43: kime guvencegimizi sasirdim. aynen yine ayni fiyat oluyo belki ayni kisiler bile olabilir
Sizden önce bize guvenipte bu siteden coriolus isteyen insanlar var.ticaret için burda değiliz biz.umut tacirligidi yapmıyoruz.coriolusu biz ne zorluklarla getirtiyoruz.getiren arkadaşımın kendisi için degil bizim için getirdiğini gümrükte anlasalar 2600 Euro cezası var.Sizce ticaret için bu kadar büyük bir para cezası goze alınır mı.biz hem kendimiz hemde buradaki hpv liler bu virusten kurtulsun diye getiriyoruz.ustelik biz bu ilacı iki prof.dr.a gösterdik.makedonyadaki 2013 yılındaki jinekoloji kongresindeki bildiriyide gösterdik.ikisiylede bu ilaç hakkında konustuk ve su kararı aldık.6 ay kullanıcaz ve bitiminde gardasil olucaz.tekrar hpv tip testi yaptiricaz.doktorun dediği ne kadar bağışıklığı güçlü tutarsanız o kadar hızlı virusten kurtulursunuz.ins bir yıla kurtulucaz bundan.

SLD arkadaşımla tanıştık, eşi de kendisi de çok iyi insanlar. Güven meselesi sağlık olunca geri planda kalıyor, ben güvendim sonuçta iyi insanlar hala var bu hayatta. Coriolus getirttiler benim için.

sld ve sisi cikler....

sizlere guvenmek,size doktora soramadıgım soruyu sormak veya sizin aracılıgınızla ilac almak;

inanın ki : cep telefonu,bilgisayar,buzdolabı almaktan,
veya sık bir lokantada sık bir aksam yemegi icin gitmekten,

veya mahallemdeki tanıdık esnaftan,emlakcıdan KAZIKLANMAKTAN ALDATILMAKTAN,

COK COK daha dusuk ve hatta SIFIR olasılıktır.

cunku sizinle biz burada kader ortaklıgı yapıyoruz, kimsenin anlamadıgı ozellimizi paylasıyoruz,birbirimizi anliyor care olmaya calısıyoruz...kadınız..hem de dertli derman arayan kadınlarız.

simdi soyleyin bakalım,yukarıda saydıgım hic tanımadıgınız ADAMLAR mı suradaki en ozel sırlarını bildiginiz kadın MI? guvenilir ?kim?

ALLAH sizlerden razı olsun kızlar hepinizden, mutlu pazarlar,habersiz bırakmayın yazın.

Koterizasyon yaptiralanlar sigilin oldugu bolgede degisiklik kaldimi. Ben bu aksam bakayim dedim. Sert gibi yakilan yer. İcinde sert bisey varmis gibi. O ne acaba. Oyle mi oluyo yoksa gene mi siğil çıkıyor

Arkadaslar burdan konustugum bircok insan oldu telefonumuda verdim konustum yazistim..beni kim nasil tanidi bilmiyorum ama bazilarina cok kırgınım.simdi size sorarim hanginize bu ilaci illa alin dedim lutfen yazın.benim iyi niyetimi kullanip burdan bnmle konusup ilac getirtme asamalarini ogrenip baska sitede; hastalığı yasayip yasamadigi bile belli olmayan, coriolusu bilmedigini soyleyip ahcc yi goklere cikaran birinin agzina doladiniz.. bi kere bu hesap benim esimde baska bi foruma uye olmus ve oraya yazmaya baslamis. O arya takip ediyosa iyi okusun yada bilgi tasiyan iletiversin bunları.. gzl ve gevşk kardeşim tüm forumunu okudum bu hastalığı yaşadığını inan hic düşünmüyorum herkese verdigin o cvplar meslekleri paylasalim gibi hastalik konusundan bihaber konu acmalar..(burda esimide asla ama asla savunmam cunku benim ondanda agzim yandi) tek savundugum hastalikla ilgili bilgileri bilen birinin sitedeki konusmalarinin kaldirilmasi ve coriolusun faydalarini baskalarinin ogrenmesini engellemesi.ben burda ahcc yi hic kotulemedim mesela.sifa olacaksa sayet neden kullanilmasin.ki kendimde iki kutu kullanirim diye plan yapiyorum.neyse ben bu bilgileri kime anlattigimi iyi biliyorum onlar da kendini iyi biliyor bundan sonra benim telefonuma ona gore yazsinlar.. o kadar sinir oldum ki kadin esime yazmis ki sen kadinlar klubundede bunu yapiyosun bagajda ilac getirmeler fln yazmis. Iyide o hesap onun bu hesap bnm. Ben dolandiri miyim Biz dolandirici miyiz kari koca actik hesaplari burdan musteri topluyoruz.ayrica gzl kardesim sana ahcc ler ucarak geliyo heralde biz hastaligin caresizliginden yeraltindan olsa ordan getiricez kalkmis ne yaziyo.valla bazen dusunuyorum da bazilarina iyilik bile yaramiyo. Almayin siz gercekten coriolus fln benden..ben yalan yere ilac tanitmam ki sagolsun sisi sayesinde ogrendim bu coriolusu.arastirdigimdada gercekten faydali oldugunu gorunce bende yaydim dogru bisey degil mi bu.ben bu coriolusu gittigim dr lara bile götürüyorum dolandirici olsam bu sekilde mi davranirim.ve coriolus kullanmak yanlışsa ben kendimide atese atmis sayılırım.benim profilimi iyi inceleyin.. ve beni dolandiricilikla suclamayin..

Sizden önce bize guvenipte bu siteden coriolus isteyen insanlar var.ticaret için burda değiliz biz.umut tacirligidi yapmıyoruz.coriolusu biz ne zorluklarla getirtiyoruz.getiren arkadaşımın kendisi için degil bizim için getirdiğini gümrükte anlasalar 2600 Euro cezası var.Sizce ticaret için bu kadar büyük bir para cezası goze alınır mı.biz hem kendimiz hemde buradaki hpv liler bu virusten kurtulsun diye getiriyoruz.ustelik biz bu ilacı iki prof.dr.a gösterdik.makedonyadaki 2013 yılındaki jinekoloji kongresindeki bildiriyide gösterdik.ikisiylede bu ilaç hakkında konustuk ve su kararı aldık.6 ay kullanıcaz ve bitiminde gardasil olucaz.tekrar hpv tip testi yaptiricaz.doktorun dediği ne kadar bağışıklığı güçlü tutarsanız o kadar hızlı virusten kurtulursunuz.ins bir yıla kurtulucaz bundan.
Ben coriolus hakkindaki makaleleri pek okuyamadim. Genelde eksi sozlukte Ahcc hakkinda kullanici yorumlari iyi oldugu icin ona yoneldim. Burada da sizler kullaniyosunuz onu da biliyorum. Onceligimi hangisine vericegimizi kestiremedigim icin cesitli arastirmalar yapiyorum. Nitekim her sitede guvenilir bilgiler de yer almiyor. Ben hpv ile ilgili internette umut aramaya son zamanlarda basladim. Cunku bildigim kadariyla bi umut yoktu bu viruste.bi anda karsima ahhc ve coriolus diye bilmedigim iki ilac cikiyo ve hakverirsiniz ki kullananlarla iletisime geciyorum. Bi konuda yanlis anlasildiysam uzgunum. Ne sizi tanirim ne de baska sitelerdeki forumcu arkadaslari. Hic bi ilaci da birbirine kotulemedim cunku ikisi hakkinda da bi bilgi sahibi degilim. Hatta onceligi hangi ilaca vermeliyim diye bile sordum burdan.
Burda hepimiz kader ortagiyiz zaten umut tacirligine giriyosa is allaha havale ederim. Hastaligin sakasi kandirmasi vs olmaz...
Yardimlariniz icin de cok tesekkur ederm sld hanim. Ben demeden bana yardimci olabileceginizi soylemeniz bile benim icin cok ince bi davranisti

Selam arkadaşlar benzer bir sıkıntı yaşıyorum 5 ay önce küçük kabartılar oluştu vajina duvarlarında boş gebelikten sonra kese alındı bu kabartılar 1.5 ay sonra ortaya çıktı. Lazer yaptırdığım için olduğunu düşünüp önemsemedim fakat zamanla yayıldıklarını gördüm. Doktora gitmekten duyacaklarımdan çekindim gitmeden zaten genital siğil olduğunu hıv hakkında ön bilgileri edindim. Nihayet 5 gün önce dr a gitti. Genital siğil deri aldara yazdı. Önemli nokta şu bağışıklık sistemim zayıf 3 yıl önce fazla antibiyotik kullanımından dolayı bağışıklığım düştü ciddi rahatsızlıklar yaşadım. İlk iş aldara ve immunex almak oldu. Kremi 2 günde bir kullandım 3 tanesi bitti. Fakat krem kullanmadığım zamanlarda c vitamin tableti ezip parmağımla hafif nemlendirip siğil olan bölgeye dürüp 6 saat kalmasını sağladım. Son derece temiz ve hijyenik davrandım kendime. 6 saat sonra sabunsuz mümkünse genital pH dengeleyici bir temizleyici ile temizleyip Aloe Vera jel Sürdüm. Krem iç bölgeyi tahriş edebiliyor kısmi kaşıntı ciltte kuruluğu jel çözüyor. Son olarak 2 defada evigen iğneyi kırıp damla damla sivillerin olduğu bölgede gezdirdim. SONUÇ; 5 gün sonra büyük siğillerde koyulaşma körelme yani, küçük kabarcıklarda sönme, gerileme, dudak içlerinde beyazlaşmış olan siğillerde gerileme oldu. Bağışıklık sanırım iç destek önemli dikkatli özenli ve bilinçli tedavi drunuzun bilgisi kadar önemli sanırım. Dr um konu ile ilgilenmedi stres altında kaldım. Bulaşma cinsel yolla deniyor ama böyle bir durumum olmadı zaten nasıl bulaştı bunu düşünmüyorum. tedavi sonucunu görünce mutlu oldum ve paylaşmak istedim dilerim yardımcı olur birilerine sevgiyle kalın

Merhaba arkadaşlar. Burda beni de bilen bilir bende uzun süre göç ile uğraştım ama çok şükür kasım Aralık'tan beri nüksetmiyor. Gardasil alışını 2 doz oldum şubatta 3. aşıyı olmam gerekiyordu fırsatım olmadı yaptıramadım acaba şimdi yaptırsam bir faydası olur mu ne düşünürsünüz.

Sürekli tekrar eden siğiller gardasilden sonra biraz daha sakinleşti. Ayrıca okuduğum kadarıyla burda bir colourus ve ahcc almış başını gitmiş. Arkadaşlar ben ahcc yi bir umuttur diyip sosyal medyada tanıştığım hiç tanımadığım etmediğim birinden sipariş verdim. Parasımı da önceden gönderdim dedim artık giden param olsun napim. Dağılsın arkadaş getirtti. Üstüne de aldıysa helal hoş olsun çünkü bu ilaçları getirtmek çok zor. O dönem yurtdışında olan bir arkadaşımdan rica ettiğimde getirirken baya zorluk yaşadı bıraktık. Ama şunu söyleyebilirim ahcc yi Aralık'tan beri alıyorum. Ben ki sürekli hasta olan insan bu kış bir kere bile hasta olmadım. Sanırım bağışıklığa büyük katkısı var. Bununla birlikte çinko ve folik asit almaya devam ettim fakat günde bir kez alırken artık hafta bir almaya çalışıyorum diğer takviyeleri.

Colourus u kullanmadığım için bilmiyorum ama o anda onu getiren biri bulsaydım onu isterdim. O yüzden herhangi birini alın bir süre kullanın en azından vücudunuzun durumuna bakın belki diğeri iyi gelir. Burda bir arkadaş getiriyormuş colourusu allah razı olsun. Ben vücudumdan sildiğimi hissediyorum artık. Rahatça cinsel hayatımı da yaşayabiliyorum. Ama hijyene çok dikkat ediyorum. Bir sıkıntı yaşamadım. Allah o günleri tekrar göstermesin çok zor. Herkese acil şifalar dilerim.

Selam arkadaşlar benzer bir sıkıntı yaşıyorum 5 ay önce küçük kabartılar oluştu vajina duvarlarında boş gebelikten sonra kese alındı bu kabartılar 1.5 ay sonra ortaya çıktı. Lazer yaptırdığım için olduğunu düşünüp önemsemedim fakat zamanla yayıldıklarını gördüm. Doktora gitmekten duyacaklarımdan çekindim gitmeden zaten genital siğil olduğunu hıv hakkında ön bilgileri edindim. Nihayet 5 gün önce dr a gitti. Genital siğil deri aldara yazdı. Önemli nokta şu bağışıklık sistemim zayıf 3 yıl önce fazla antibiyotik kullanımından dolayı bağışıklığım düştü ciddi rahatsızlıklar yaşadım. İlk iş aldara ve immunex almak oldu. Kremi 2 günde bir kullandım 3 tanesi bitti. Fakat krem kullanmadığım zamanlarda c vitamin tableti ezip parmağımla hafif nemlendirip siğil olan bölgeye dürüp 6 saat kalmasını sağladım. Son derece temiz ve hijyenik davrandım kendime. 6 saat sonra sabunsuz mümkünse genital pH dengeleyici bir temizleyici ile temizleyip Aloe Vera jel Sürdüm. Krem iç bölgeyi tahriş edebiliyor kısmi kaşıntı ciltte kuruluğu jel çözüyor. Son olarak 2 defada evigen iğneyi kırıp damla damla sivillerin olduğu bölgede gezdirdim. SONUÇ; 5 gün sonra büyük siğillerde koyulaşma körelme yani, küçük kabarcıklarda sönme, gerileme, dudak içlerinde beyazlaşmış olan siğillerde gerileme oldu. Bağışıklık sanırım iç destek önemli dikkatli özenli ve bilinçli tedavi drunuzun bilgisi kadar önemli sanırım. Dr um konu ile ilgilenmedi stres altında kaldım. Bulaşma cinsel yolla deniyor ama böyle bir durumum olmadı zaten nasıl bulaştı bunu düşünmüyorum. tedavi sonucunu görünce mutlu oldum ve paylaşmak istedim dilerim yardımcı olur birilerine sevgiyle kalın
Evli misiniz

Bende iç dudakta vajina kısmında iki yıldır geçmeyen minik belli belirsiz kabarcıklar var dokununca acıyor doktora 5-6 ay önce gitmiştm önemli birşey değil diyip travazol vermişti yine de geçmedi bakireyim ama siğil var mı diye korkuyorum. 2.5 yıldıe Erkek arkadaşım var ilişkimizin başlarında oral yapmştık bir kaç kere sonra pişman olduk akıllandık ç

Bnm siğil olabilir mi? Bende iç dudakta vajina kısmında iki yıldır geçmeyen minik belli belirsiz hafif kırmızı (pembe) kabarcıklar var dokununca acıyor doktora 5-6 ay önce gitmiştm önemli birşey değil diyip travazol vermişti yine de geçmedi bakireyim ama siğil var mı diye korkuyorum. 2.5 yıldır Erkek arkadaşım var ilişkimizin başlarında oral yapmştık bir kaç kere sonra pişman olduk akıllandık çok düzgün bir ilişkimz var ama o başlarda yaptık ondan mı oldu acaba diye korkuyorm

Arkadaslar benim sonucum çıkmış. Esim almis getirdi ama dr sonuclara cuma günü bakıyormuş. Sonuçta endoservikal hücre var kısmen inflamasyon ile örtülü yaziyor. Bu enfeksiyon bakteriyel mi viral mi o kafami karistirdi. Bazi sitelerde enfeksiyon sonrasi ascus sonrada cin1 e donustugu yaziyor. Bilen fikri olan yazarsa cok sevinirim

Buda sonucum

Eklentiler

• IMG-20170327-WA0002.jpeg
    IMG-20170327-WA0002.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 393
Arkadslar daha öncede burda paylaşmiştm kendi durumumu hamileym ve vajinal kondilom cikmisti folik asit içtgm icn bi tanesi kendiligndn gecti digereri kuculdu ama gecmedi acaba yaktirsam mi yoksa dogumdan sonra kendiligindn düsmesini mi beklesem hala smear testi yaptirmadim randevu alamadm bi türlu ama en kisa zamnda yaptrmam lazm
merhaba
bende hamileyim daha önce cin 3 sebebi ile leep oldum leepten sonra hamile kalabildim.ama siğil sadece makat girişinde ameliyattan sonra çıkmıştı doktor ameliyatta akıntılarla makat çatlagından bulaşmıştır dedi.sigili koterle aldırdım.sorun yoktu ama bugun yine minik birşey var gibi hissettim.
büyük dudaklardada 2-3 tane kıl kökü şişmesi gibi birşey var siğil olabilirmi acaba?
Buarada ben 4 aya yakın propolis ve arısütü kullandım o esnada bu kabartılar geçmişti hiç olmadı.Sanırım hamilelikte bagısıklıgın düşer demişerdi ondan yine cıktı .rahim agzında tekrar lezyon olmasından korkuyorum :KK43:
haftaya kadın doguma ve genel cerraha gidicem yine bakalım ne dicekler.ama müdahale edebiliceklerini sanmıyorum
siz hamileyken nasıl yaktırıcaksınız?

X