Erkeklerde asi ise yaramiyo hatta yapilmiyo diyen bir cok eczaci ve doktor var. Hatta yapilsa da ise yaramaz diyen. Bz de asiya yanasmadik onun icin. Ama bnm de asi dozum bittigindenmidir nedendir bilinmez gordugum kdryla suan sigil falan cikmiyo cok sukur. Bi ara duzenli spor ve beslenmeyi de aliskanlik haline getirmistim (her ne kadar suan biraksam da) belki de ondandir. Alkol de var sigara da ikimizde de. Ama alkol konusunda abartmamaya calisiyoruz belki haftada bir iceriz. Onun haricinde su aralar cinko vs kullaniyo. Ben de omega 7 iciyorum. Ancak benim panik atagim var daha dogrusu anksiyete bozuklugum onun icin de antidepresan kullaniyorum.yani uzulmemek streslenmemek elimde olan bisey zaten degil. Erkek arkadasim da kendine cok iyi baktigi soylenemez. Son cagre lazer denicez. Bu sigiller boyle cikicak biz yaktirircaz ve bi sure sonra pes edicekler azalip biticekler dimi?? Nolur oyle olsun
evet evet...
seksinize devam edin .ickileri sigaraları devam.strese karsı ilac da kullanın..sigilleri de yaktırın..biter..!!ohhh ne ala...varsa boyle bir tedavi biz de bileleim..
arkadasim ,tamamen hayat tarzını degistirmezsen ama A dan Z ye ...bak sana olacakları soylelyeyeim..
sigil yaktırmakla gecti bitti diyemezsin.
gecti derler bir bakarsın hpv tehlikeli, boyutlara gelmis kanser oncusu hucreler donusmus(cin 1.2.3)
rahim agızı kanseri tam olarak boyle baslıyor ,donusmemesi icin SAVASACAKSIN.
cok iyi tum gucunle SAVASIRSAN SAVASI KAZANIRSIN..unutma kaptıgın virus de iceride kanserlesmek icin savasacak.
bak oku arastır , ben dahil...pekcok kadın ,sigil...hpv..cin1 cin...3...SAVASI VERİYOR BURADA..sen daha basındasın..tek yapman gereken su forumda sana ONERİLEN HERSEYİ UYGULAMAN.
kafana gore ,nooolur bitsin ..ile olmuyor canım...uzgunum.
bu arada sen de partnerin de bu virusu kapmıssınız,bundan sonra da ilişkilerinizde masum insanlara bulastıracaksınız..
kısaca hem kendiniz hem masum insanlar adına bu virusu İNSANLIKNAMINA YOK ETMENİZ gerekiyor.
umarim bilincine varırsın.
sana avrupadan yazıyorum: doktorlar, partnerlerin İKİSİ DE HPV Lİ İSE ,temizlenmeden iliski onerilmiyor ,prezervatifle bile olsa yasak ..ok?