Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Oral hpvyi temizleyen calısmada Reishi Mantarı+Coriolus Mantarı+Kükürt Mantarı özütü kullanılmıs
Yurtdısındaki AHCC de Shiitake mantarından yapılıyor
Hamilelerde kullanabiliyo mu bu mantar ozlerini. Gerci arkadas mantarı gectim sigara iciyomus ama yinede merak ettim. Benim esimin agzindada var biz ankarada tani konsun diye kac dr gezdik blmiyorum.en son burdan sağolsun ozgedemir izmirde dr onerdi oraya gittikte tanı kondu. Onunda dilinin enn arka yan kısımlardaydi

Merhaba arkadaşlar ben de sigil vardı kiryoterapi yaptırmıştım bu süre sonra tekrar yaptırdım.zaman zaman çıkıyor.gecmezmi ???

Hamilelerde kullanabiliyo mu bu mantar ozlerini. Gerci arkadas mantarı gectim sigara iciyomus ama yinede merak ettim. Benim esimin agzindada var biz ankarada tani konsun diye kac dr gezdik blmiyorum.en son burdan sağolsun ozgedemir izmirde dr onerdi oraya gittikte tanı kondu. Onunda dilinin enn arka yan kısımlardaydi
Hamilelerde böyle şeylerin kullanılmaması lazım ,sigara dahil en önemli şey bebeğim saglıgı hamilelik bitiminde de emzirme döneminde kullanılıcaksa doktora danısılması lazım

Doktorun bay yada bayan olması farkedemedi arkadaşlar
bay bayandan ziyade bence drunu cok iyi arastirip secmelisin.benim gittigim doktorlar arasinda hastalik nerende diyen bile var.biride sunu demisti esime: biz interferon alfa yaptirmayi dusunuyoruz sizce faydasi olurmu? Yaptirin da gorun bakalim nolacak.yani doktorun bu konuda bilincli olmasi lazim.bence universite hastanelerinden birindeki doc yada prof. Seviyesinde birine git.

Merve
Inşallah benim sigiller de gecer
merve siğillerinin geçmesi için kriyo terapi yerine koter tercih et daha etkili ,smear aldır .Ve bagısıklıgı güclendir mantar özütletinin hpv tedaivisinde etkin oldugu kesfedildi Coriolus Mrl,Ahcc ,Reishi mantarı özütü gibi mantarların bitkisel takviyeleri var veya bazı aktarlarda toz halide var ama etkili olur mu toz hali bilemiyorum

Hamilelerde böyle şeylerin kullanılmaması lazım ,sigara dahil en önemli şey bebeğim saglıgı hamilelik bitiminde de emzirme döneminde kullanılıcaksa doktora danısılması lazım
Teşekkürler sisi yardimlarin için. Arkadaşlar kbb ye gideceğim durumdan yine haberdar ederim. Herkese çok geçmiş olsun.

Teşekkürler sisi yardimlarin için. Arkadaşlar kbb ye gideceğim durumdan yine haberdar ederim. Herkese çok geçmiş olsun.
Canım sakın üzülme bebişini de üzersin bak çaresi var sayılır evlisin bebegin var unut onu tedavini ol ; kriyo da yaptırabilirsin spreyle donduruyolar hpv olup olmadıgından emin değillerse de parça alıp patolojiye yollayabilirler

Bende bir panikle kbb ye gitmistim. Ama dilin kök kismindakilerin tat tomucuklari oldugunu soyledi. Ve faranjitmisim. Hpv degil dedi. Ama simdi okuyunca gene bi panik oldum. Doktor anlamamis olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar bu arkadaş bana yardımcı olabilir mi.ben de sigil çıkmıştı yıllar önce fakat geçti.kardesimdede sigil çıkmış.ona nasıl yardım edebilirim?etmelimiyim?

Ne var ki soruda
Merhaba arkadaşlar bu arkadaş bana yardımcı olabilir mi.ben de sigil çıkmıştı yıllar önce fakat geçti.kardesimdede sigil çıkmış.ona nasıl yardım edebilirim?etmelimiyim?
Bizden sorunuzda size nası yardımcı olammızı ıstedıgınızı sormanız
Bu arkadaş ? Hangi arkadaş bizden birimi yardımco oldu
Kardesınızdeyse size aktarıp siz kardesınıze mi anlatıcaksınız ....gibi cümle bozuk

Bu bi olacak.özür dilerim yanlış oldu
Kardeşin jilet ağda yapmamalı.Koterle veya acısız lazerle yaktırmalı,(lazer aynı epilasyondaki lazer gibi)smear aldırsın siğil yapan tiple birlikte rahmin içine yerleşen riskli bir tipte kapabilir rahmin içindeki tipi ögrenmek içinde smear aldırırken hpv tiplendirilmesi yapılmasını da isticek rahmin içinden isticek bunu siğil parcasından baktırmasın.Sonra elma sirkesi yapıcak bol bol nemli tutmucak orayı hep kuru kalıcak pamuk koyabilir geceleri kaşıntısı oluyosa bilsin ki siğil çıkma döneminde gece kaşıntı olmaması ve siğil türememesi için özellikle yatmadan önce (pamuklu olsun) iç çamasır değişsin ve orasını yıkasın kurulasın sirke sıksın her yerine batikon sürüp kurutsun kaşıntıyı alır nüksü azaltır sonra bagısıklık sistemini güclendiricek yurtdısında tanıdık varsa Ahcc ve Coriolus Mrl getirin bunlar mantar özütlerin hpv tedavisinde kullanılıyor aktarda da toz hali satılıyor Ahcc Shiitake mantarından yapılıyor diğeri Coriolus bi de Reishi mantao da iyi geliyor bunları temin edin bagısıklıgı yüksek tutsun beslebmesine dikkat etsin. Geçmişi okursanız hepsi tek tek yazılı

X