- 15 Eylül 2016
- 85
- 53
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babeb simdi baktim bazi yerlerde cin1 e hsil cin2 ve cin3 ede hsil diye adlandirma yapiliyomus.bu durumda ne uzul ne sevinlik bi durum cikmis.yani cin1.sld ..ne diyonnn ..gercekten mii...sevineyim miii.
LSİL CİN 1 HPV ilişkisi nedir. ... LSİLCİN 1 (hafif displazi) ile eş anlamlıdır ve LSİL HPV varlığında ortaya çıkan koilositotik atipi olarak isimlendirilen hücre değişiklikleri de düşük grade skuamöz intraepitelyal lezyonlara dahildir.tmm canım sld, tesekkur ederim...
ben de bebeklerle kahvaltıdayım bir yandan da bir saniyeligine bırakıp buraya bakıyorum...
LSİL ile cin 1 farklı mı bunu merak ediyorum,
bilenler bi cevaplasa tabii vakti olanlar...isim bitsin geliyorum buralardayım....
Bizde tr de olmamiza ragmen yine en cok bilgiyi burda ogrendik her dr bilmiyooo onemsemiyoo..bana hastalik nedende diyen dr oldu.gecen hafta esime sigil yoksa Sen de tip 16 yok esinde vardir ben seni temiz kabul ediyorum diyen dr da oldu.molloscuma sigil teshisi koyan molloscumlara tani koyamayan dr lar da oldu. Yani neler neler.. hepimize acil sifalar diliyorum tekrar tekrar.babeb cnm sende dualarinin bosa gittigini asla dusunme Allah beterinden korusun..kotuye gitmemis bak iyi yanlarini gorup moral bulmaya calis..sevgili nurgulerdem ve sld ,sisi.....cevaplarınız icin verdiginiz moraller icin cooook tesekkur ederim, ne kadar onemli oldugunu bizler,cekenler bilir.
ben sunu anladım, cin1 bendeki 6 ay once bulunan cin1 hic degismemis, bosa gitmis dualar vitaminler vs vs vs....
dr aradı cuma gunune kolpos. yapacak yeniden randevu verdi ogleden sonraya.
hersey basa dondu tek uzuntum bir adım yol alamamak.
bu arada siz turk dr lerin kıymetini bilin, burdakiler cok konusmuyor beni deli ediyor ne ogrendiysem burdan ,sizlerden ama en cok sisi den ogrendim...
bu arada ,kızlar birbirimize anlayıslı olalım,birbirimize elbet kullandıklarımızı soyleyecegiz,onerilerde bulunacgız..bu demek degildir ki ,sen doktor musun hayır soyleme benim komsum bu dedigini kullandı öldü..
ben simdi size ,kızlar babeb diye ilac kullandım super ,desem ,ne yaparsınız...once google dan bakılır, aktar a ,dr ye sorulur..kimse aaa tamma aldım kullandım der mi..gecti o devirler artık elimizin altında hepsi...
neyse kalp kırmayalım ve ne yaptık ne ettik ne surduk ,ne ictik soylemeye ,onermeye devam edelim...amacımız burada bu.
sevgiler hepinize.
Sisi siz aldınız mı bahsettıgınız vitamin takvıyesını aldıysanız fıyatı nedırArkadaşlar Eczacıbaşının Voonka adlı bir takviyesi var Reishi Shiitake gibi mantar özütlerini içeriyor tesadüfen buldum Eczacıbaşı güvenilir oldugu için paylaşıyorum
Ben ilk defa duyuyorum.nasil bir tedavi ki bu.ne kadar suruyor. Kac ayda negatifligi garantiliyor kac tlBir tedavi yöntemi daha var istanbulda bir doktor. İlaçsız tedavi diyor bizzat telefonda konuştum bana söylediği cümleyi aynen yazıyorum. Tıpta yüzde yüz diye bir kelime kullanmak yanlıştır fakat ben yüzde yüz diyorum dedi. Biraz tedaviden bahsetti. Hpv virüsü vicuda girdikten sonra bağışıklık sistemi virüsü görmüyo çok nadir olarak vicut kendi kendine yok eder dedi. Biz virüsü bağışıklık sistemine tanıtacak bir tedavi uyguluyoruz aynı zamanda bağışıklık sistemini onarıyoruz ve güçlendiriyoruz dedi. Yani yine virüsü yok eden senin bağışıklık sistemin dedi. Fakat ücret kısmı biraz pahlı olduğu için açıkcası çelişkili bakıyorum. İsim vermem doğru olurmu bilmiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
Sizi ben duyuyorum ama elden gelen bisey yokYa beni neden kimse duymuyor arkadaşlar bu hastalığın tedavisi var. Yabancı ülkelerde hastalıktan bile sayılmayan bu illet bizim hayatımızı mahfediyor. Toplanıp sağlık bakanlığına mesaj gönderelim o aşıyı ülkemize de getirsinler. Gardashil gibi bir aşı değil. Virüsün vicuda girmesini engellemiyo vicuttaki virüsü yok ediyo.
Gardasil düşük riskli tipleri temizlemeye yardım ediyor burada makalesini paylaştım ama hangisi bilmiyorum tekrae bulursam tekrar paylaşıcam 4 kat düşük riskli tiplere karşı bagısıklık yanıtını arttırıyorYa beni neden kimse duymuyor arkadaşlar bu hastalığın tedavisi var. Yabancı ülkelerde hastalıktan bile sayılmayan bu illet bizim hayatımızı mahfediyor. Toplanıp sağlık bakanlığına mesaj gönderelim o aşıyı ülkemize de getirsinler. Gardashil gibi bir aşı değil. Virüsün vicuda girmesini engellemiyo vicuttaki virüsü yok ediyo.
Helin almadım dün bakarken buldum 50 küsür ben yurtdısından getirtmek istiyorum buradakilere güvenemiyorum ama olmazsa buradaki Eczacıbaşının markasını getirticem eczacıbaşı oldugu için güvenilir oldugunu düşünüyorumSisi siz aldınız mı bahsettıgınız vitamin takvıyesını aldıysanız fıyatı nedır
Aslında cok guzel bir dusunceye degınmişşiniz imza kampanyası baslatılabilirYa beni neden kimse duymuyor arkadaşlar bu hastalığın tedavisi var. Yabancı ülkelerde hastalıktan bile sayılmayan bu illet bizim hayatımızı mahfediyor. Toplanıp sağlık bakanlığına mesaj gönderelim o aşıyı ülkemize de getirsinler. Gardashil gibi bir aşı değil. Virüsün vicuda girmesini engellemiyo vicuttaki virüsü yok ediyo.