Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Siz nasil bu kadar bilgiye sahipsiniz acaba cok bilgilemdim Allah razi olsun
Çeken bilir diyelim.Rica ederim.En kısa zamanda lütfen Gardasil aşınızı olun hamile değilseniz.Eşinizde bişey varsa o da Gardasille aşılansın gardasil yüksek tiplilere cok fazla etki etmiyo ama düşük riskli siğil yapan tiplerde vücudun yanıt ve temizleme oranını 4 kat arttırıyo kısacası siğil yapan tiplerin temizlenmesine yardım ediyor tedavide yardımcı aşının son dozundan sonra etkisini gösteriyo 18.aydan sonra tamamına yakın siğilleri tedavi ediyo gardasil ayrıca oral hpv de de tedavi etkisi direk var mutlaka aşılanın mutlaka bir bayan olarak gardasili vurdurun

Siğili olan erkekler ve oral hpvsi olanlar özellikle Gardasille aşılanmalı gardasil düşük riskli siğil yapan tipleri temizliyor erkeklere hpvnin zararı olmadıgı için vücuttaki bagısıklık sistemi onlarda zarar olarak algılamadıgından cok gec devreye giriyor ondan dolayı erkeklerin tasıyıcılıgı bayanlardan daha uzun sürüyor malesef birçok erkekte aynı zamanda belirtisi ve geçerli bir testi de olmadıgı için bayanlara bulaştırıyolar lütfen özellikle erkekler siğilden kurtulmak istiyorsanız Gardasil aşı vurulun aşı düşük riskli tipleri temizlemeye yardım ediyor yüksek risklilere cok faydası yok sadece ama siğilleri temizliyor erkekler daha kısa sürede atlatmak istiyorsanız Gardasil aşı vurulun siğili bitirmek için .Ve bayanları uyarın aşılatın dürüst olun bunda bişey yok sadece karsınızdakini aşılatın dogru düzgün anlatın karsınızdaki insansa anlıcagından eminim

ben sorunumu buraya yazdım erkek arkadaşım benden ayrıldı. burada cinsellikle bulaşılabilir bir yöntemlede bu hastalık olunabilir denildiği için. oysaki hiç öyle değilmiş benim korkum kadın hast. ile ilgili bir rahatsızlık olunabilir mi die endişeliydim ki anne tarafımda ırsi. içim rahatlasın en azından die sağlık ocağına gittim bir test yaptı ve sadece kıl batması gibi gereksiz bir tahriş olduğunu söyledi doktorum. sizin yorumuzunu şimdi okudumda et beni eşimdede var demeniz benimde erkek arkadaşımda et beni vardı. düşünüyorum da insan gerçeği bildiği halde birini sadece suçlamak istesin bende bunun ile suçlayabilirmişim oysaki. et beni nasıl çıktı başka kadından mı kaptın die ama ne yazık ki ben o kadar kötü kalpli bir insan olmadığım için aklıma bile gelmedi. senelerime yazık.

Bu asiyi nerden bulabilirim peki. Durust olun derken benim hic birlilteligim olmadi esimden once. Ve bi sigile benzettigim sey bende 10 seneden fazla var.ve uremedi buyumedi agri sanci yapmadi hic. Simdi bendeki hpv ise ben bunu nasil aciklicam esime. İcim icimi yiyor bu seylerle imtihan mi oluyorum acaba diyorum. Hpv olsa 10 yildir uremezmi hic. Normal dogum yaptim doktorum hic mi farketmezdi bebegime de bulasmaymiydi. Bulassaydi bebegimde anlamazmiydim. 2 bucuk yildir evliyim 2 senedir bulasmayan sigil esime 2 ay once mi bulasmis yani cok sordum ama kafam allakbullak. Cevaplarsaniz cok sevinirim

Canım senin için demiyorum ben onu siğili olan bazı erkekler korkuyo söylemeye cekiniyolar sonra olan kadınlara oluyo çekinmek yerine aşılatın diyorum o yüzden bu forumu erkeklerde okuyodur eminin ki cekinicek bişey yok kız arkadaslarınızı eşlerinizi aşılatıcaksınız sadece.Sendeki siğil değil zaten eşindekileri bilemem ama.Korkucak bişeyin yok gerçekten et benide olabilir eşindekiler de senin gibi bence boşuna kuruntu yapıyosun .Aşı için herhangi bir dermatolog veya kadın dogumcuya git gardasil vurulmak istiyorum de hemen yazıyolar o reçeteyle karşıdaki eczaneden gidip aşını alıyosun sonra da herhangi bir hemşireye vurdurtuyosun bu kadar basit aynı işlemi 2. Ve 6.ayda tekrarlıyosun aşı 3 doz çünkü yapman gereken sadece bu 2. Ve 6.ayda reçeteletmene gerek yok direk eczaneden alıp bi tıp merkezindeki hemşireye vurdurtman yeterli lütfen aşını ol Gardasil vurul.Ama bence ikinizde de bişey yok Fakat herşeyde bi hayıe vardır ben hpv aşınmı vurulucaktım sonra bne gerek var zaten bişey yaptıgım yok asla bişey olmaz bana pimpirikliyim zaten falan dedim hatta aşıyı reçeteye bile yazdırmıstım düşün sonra tam gidicekken boşver dedim 3 ay sonra hpv kaptım yani Allah bi sinyal yollamıstı bana ama ben onu dinlemedim demek ki aşılanman gerekiyor

Yesekkur ederim pazartesi gunu esim ve ben cildiyeye gidicez. Esim bisey olmaz gitmeyelim dedi. Sen git istersen dedi. İyice sinir oldum. Sonucta onun icin riskli degil.

Yesekkur ederim pazartesi gunu esim ve ben cildiyeye gidicez. Esim bisey olmaz gitmeyelim dedi. Sen git istersen dedi. İyice sinir oldum. Sonucta onun icin riskli degil.
Öyle oluyo malesef sana tavsiyem birlikte gidin doktora iyi bi cildiyeci seç eşinin yanında sende gir dagıldıgını vs anlat.Çünkü bazen gizliyolar ondan dolayı hem de rahatlamak için sen gir doktora anlat eşinin yanında dur ayrılma

Canım arkadasım ılla oncelıkle birlıktelık gerekmıyor
Sürtünme yolu ıle olabılır
Ortak wc vs alanlar kullanmayınız
Gardesıl ve cervalıx asılar ezanede yapılıyor ve doktorunuz yapıyor
Asıyı alcaksanız oncelıkle sunu belırtmek ıstıyorum kesınlıkle buz zıncırınde ezaneden alın ve tarihine dıkkkat edılsın
Erkeklerde tasıyıcı oluyorlar genelde bılgınız olsun

Cervalıx ası ıkı tip vurusten korumakta
Gardesıl dört tip vürüsten koruyor

Aşı ıcın amac oncelıkle sizde tip 6 var ise tip 11 yükselmemesidir

Biricik arkadasım 6 ayda bir lütfen smear testi yaptırınız

Canım arkadasım doktor zaten bilgi vermıs oncelıkle her zaman dedim için gebelıkte cıkıyor
Ckunkı gebelıkte dırenc cok dusuyor
Size onerım

Sıze onerım gunde bir portakl suyu ıcınız
Pamuga sirke döküp sigil cıkan yrrlere sürün
Hamilelik te zaten yaglı ve sekerlı seylerden cok fazla tüketmeyiniz
Zaten doktorunuz 12 hafta süresi vermis bebege her hangi bir zararı yok tamamen ıc dudaktaysaki öyle demiş zaten yüzeysel bir müdaledir
Korkmayınız
Dırenci yüksek tut
Hamileler ıcın doktorlar ve sgk genelde vitamin veriyor Örnegin evevit tablet
Günde bir portakal suyu ıc
Bir kavonoz bala ari sütü ve polen koy 100 gr
Her yemegınde salata olsun
Pamuga sirke koy olan yerlere sür beklet beyazlasıyor ve dökülüyor

Dırencını yüksek tuttunuzda zaten gecıcek
Hamılelık bitiminde her 6 ayda bir smaerr verin ve
Süt verme bittinde aşı olunuz

Korunun !!! Öncelikle bu sürede iliskiye girmeyin
Hsv cıkma seebebi vitamin eksikligidir
Ek vitamin muhakak ve muhakak kullanın
Birde ucuk kremi kullanın sabah aksam
Ortak kullanımdan sakının
Agda yapmayın

Tekrar tekrarlama sebebide budur !!!

Bu hpv de olmayabilir demi bende ki?

Daha once cinsel bi temasim olmadi.ama yatili okudum cok hijyenik buyumedim tuvalet banyo birdi. Bu sigiller ille buyur cogalir dimi. Bende sadece 2 yada 3 tane. Ne büyüdü ne cogaldi. İnsallah o dediginiz virüsten falan degildir. Esime asla bunu anlatamam ama ondakiler hpv ise bende ondan kapmisimdir zaten. Ama benim sigiller daha onceden oldugundan auc yine benim ustume kalacak

Benimkiler normal et beniyse bile ondakiler hpv cikarsa zaten bende kapmisimdir bu zamana kadar. Benimkiler cok daha onceden oldugundan suc gene benim üstüme kalacak belkide esim beni aldatti ihtimal vermiyorum gerci ama lafam iyice gitti artık

Hpv
Bide arkadaslar bu hpv den tamamen kurtulamaz mıyız yanı
hpv tedavi oldukca vücuttan atılıyor diğerleri gibi değil yani ondan dolayı dert etme bişey varsa yaktırıcaksın düzenli smear aldırıcaksın bağısıklıgı yüksek tut hpv için özel bitkisel ilaclar cıkarttılar bikac seneye siliniyor

Pazartesiye kadindoguma randevu aldim. Esime de urologa. Bakalim doktorum ne diyecek. Bendeki sigil degilse bile o aşıyı yaptirmaliyim acaba?

Pazartesiye kadindoguma randevu aldim. Esime de urologa. Bakalim doktorum ne diyecek. Bendeki sigil degilse bile o aşıyı yaptirmaliyim acaba?
Yaptırmalısın %100de yüz yaptır.Siğil skıntı değil zaten önemli olan rahmine tehlikeli tip bulasıp bulasmaması onun bi belirtisi yok direk yerleşip kötüye ceviriyo içten hücreleri Allah korusun bak sana bu bir işaret Allahtan gerisi sana kalmıs belki seni daha kötüsünden korumak istiyo kulagını kapama sonra cok pisman olursun.

Suan bence en uygun olan doktorunuza smear vermenız ve duzenlı kontroldur

Erkekler genelde tasıyıcı olabılır

Vcuttan atılması direncın yuksek olup 5 sene cıkmamasıyla ve ası olmanız alakalıdır

Genelde vücut direnci hamılelıkte cok duser

Eger suan gebe degılsenız ılerısı ıcın ası olunuz .... olun kendı saglınız ıcın olun

Helin senin uçuğun tekrarladı mı peki ? Bi de hpv ve hsv yani siğil ve uçuk hakkında bulastırıcılık için ne düşünüyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…