LSIL en düşük aşama YAPMAN GEREKENLER;L-SIL çıktı kolposkopide, smear temiz çıkmıştı oysaki, bunu beklemiyordum. CIN 1 ile aynı şey mi? Bunu yaşayanlar nasıl bir süreç izlediler ? Bi de polipoid servisit diyor yara galiba. O bölgeleri kazıma yaparlar mi? Doktora gidip sormam lazım ama duramıyorum düşünmeden, moralman çöktüm. Sadece sigil olsaydı şükrederdim. Nolur L-SIL sonucu olanlar neler yaptınız paylaşabilir misinz
Sendeki siğil değil siğil olsa şimdiye her tarafını sarardı.Et beni farklı siğil farklı şeyler sadecetarifi yapılırken et beni diye yazıyoruz ona benziyo cünkü ama siğil hem büyüme hem de dağılma eğiliminde.Şöyle söyliyim penisin derisi mukoza deridir aynı ağzımızdaki ve makatımızdaki gibi kırmızı parlak olan deri mukozadır cinsel siğiller sadece mukoza deriye bulasabilir normal deride olmazlar.Eğer eşindeki normal derisindeyse siğil değildir.Çok şüpheleniyosan eğer eşini cerrah veya dermatolog veya ürologa götür baksınlar parça alıp dnaya yollarlar şüphelenirlerse bu kadar basit.Sendeki siğil değil ama korkma eşinden önce cinsel temas sürtünme vs.yaşamadıysan rahat ol bi de bunlar üreme ve büyüme halinde oluyolar öyle yıllarca kalmaz o senin kendi yapındır.Herkese mrb. Arkadaslar genitalimde yaklasik 10 senedir et beni sigil gibi bisey var 2 tane kasik bacak aram gibi bi yerde. Toplu igne ucu gibi. Ben et beni diye hic önemsemedim. Jilet kullamdigim icin kesmemeye dikkat ediyordum sadece. Evleneli 2 bucuk sene oldu. Suan 5 aylik bebegim var. Bu sabah tesadufen sigillerle ilgili bi post gordum kanser olabilecegi yaziyodu cok korktum sabahtan beri agliyorum. Sonra esime gosterdim ondan bendede var dedi. Bi Baktim 6-7 tane(gobekle penis arasinda karin bolgesinde gibi.penisin ustunde degil yani). Ondada bisey yoktu 3 ay once bi tane cikmis sonra uremis.Ben iyice tedirgin oldum. Sabahtan beri arasyiriyorum hpv kanser falan kafam agridi aglamaktan. Kizligimdan beri var bu sigil gibi sey bende ne buyuyor ne uruyor. Bendeki hpv midir eger oyleyse esime benden mi bulasti. 2 bucuk senedir evliyim ama onda 3 aydir cikmis. Bebeğimde normal dogum yaptım. Sigil olsa doktorlar farketip gormez misuan cok uzgunum aglayip duruyorum. Napmaliyim ne etmeliyim hic bilmiyorum
Hayır hayır hayır öyle bişey mümkün değil .Seninki siğil değil siğil olsa 10 yılda ağaç olurdu o.Ayrıca normal deride olmaz bu dedigimiz cinsel tipler mukozayı derbeder.RahatlaAllah razi olsun içim cok rahatladi. Yani bende hpv olsa sigil cok dagilirdi degil mi? Normal dogum yaptim 5 ay önce hpv olsa doktor gozden kacirmazdi sanırım. Hem benim hpv olmasi imkansiz evlenmeden once cinsel birlikteligim olmadi. Lisede yatili okudum banyolarimiz falan birdi. Birbirimizin esyalarini falan cok giyerdik pek hijyenik buyumedim. Bu yuzdende boyle bisey olmus olabilir mi ki?asiri uzgunum. Hpv ise normal doğum yaptim benegime de gecmisse
İnsallah. Utanarak söylüyorum ama esiminkide penis uzerinde degil. Penisin ustundeki killanma bolgesinde. Onun hpv olmasi riski var miHayır hayır hayır öyle bişey mümkün değil .Seninki siğil değil siğil olsa 10 yılda ağaç olurdu o.Ayrıca normal deride olmaz bu dedigimiz cinsel tipler mukozayı derbeder.Rahatla
Olabilir orada hpv riski var erkeklerin penis dibinde kıllanma kısmında olabiliyor.Serttir tırnak ucu gibi .İnsallah. Utanarak söylüyorum ama esiminkide penis uzerinde degil. Penisin ustundeki killanma bolgesinde. Onun hpv olmasi riski var mi
Yok hayir et beni gibi yumusak. Ama et beni oyle urer mi bilemiyorumOlabilir orada hpv riski var erkeklerin penis dibinde kıllanma kısmında olabiliyor.Serttir tırnak ucu gibi .
zannetmiyorum ama en iyis yarın bi ürolog veya cerraha gidip gözükmek ama cocugun konusunda endişelenmeni gerektiricek bişey yok cünkü öyle bişey olsa sen zaten farkederdin hamilelikteYok hayir et beni gibi yumusak. Ama et beni oyle urer mi bilemiyorum
Siz nasil bu kadar bilgiye sahipsiniz acaba cok bilgilemdim Allah razi olsunBi
zannetmiyorum ama en iyis yarın bi ürolog veya cerraha gidip gözükmek ama cocugun konusunda endişelenmeni gerektiricek bişey yok cünkü öyle bişey olsa sen zaten farkederdin hamilelikte