Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Helin senin uçuğun tekrarladı mı peki ? Bi de hpv ve hsv yani siğil ve uçuk hakkında bulastırıcılık için ne düşünüyosun ?
Sevgili sisi bende siğil varken yani hpv yetmıyormus gbı bır de hsv yani ucukta cıktı aynı anda doktorum hemen ası yaptı
Ikı kre koter sonrası Ası olduktan sonra ucuklarda gitti
Ası bnım o zamankı dusuncem degısmedı etkılıdır bunlar aynı tür rahatsızlıllar
Cunku doktorum cervalıx ol dedı ısrarla ve bir da cıkmadı
Asının korucuyuculu yaklasık 7 yıl
Cok sukur ıyım siz de artık ıyı olup geZın tozunnn
Ilk zamanlar bende burdan cıkamıyodummm rahatlayın artık

Dırenc dusmesse cıkmaz dedı doktorummmmm ki öyle olduda

Merhabalar acil bilgi almam lazım ben geçen adetim 2 hafta sürdü ardından 1 hafta geçti tekrar adet oldum ve şuan 9 gündür damla damla geliyor kasigimda bi ağrı var hani eşimle iliskimiz sık bir şekilde oldu bu aralarda ama anlam veremedik hastaneye gitmeye korkuyorum sizce sebebi ne olabilir

Kizlar basinizi cok agritiyorum. Bu sigil bende cocuklugumdan beri var.sigil mi onuda bilmiyorum. Her sigil hpv midir? Bu sigil normal sigilse bana nerden bulassin ko nerden ciksin ;( agliyorum surekli.. :KK43:

Merhabalar acil bilgi almam lazım ben geçen adetim 2 hafta sürdü ardından 1 hafta geçti tekrar adet oldum ve şuan 9 gündür damla damla geliyor kasigimda bi ağrı var hani eşimle iliskimiz sık bir şekilde oldu bu aralarda ama anlam veremedik hastaneye gitmeye korkuyorum sizce sebebi ne olabilir
Doktora gidin bu hormonel bır durum
Trıodlerınıze baktırın
Hormon testı yaptırın
Bıde doktor kanamamız durmadımıcın ılac verıcektır sakın ıhmal etmeyın kist,miyom olabilir
bu konuyla alanız yoktur .gecmıs olsun
Ihmal etmeyın

Kizlar basinizi cok agritiyorum. Bu sigil bende cocuklugumdan beri var.sigil mi onuda bilmiyorum. Her sigil hpv midir? Bu sigil normal sigilse bana nerden bulassin ko nerden ciksin ;( agliyorum surekli.. :KK43:
Sevgılı arkadasım benım de vajına bolgemde et beni var
Sizinkı ondan olabılır
Sıgıl dedıgımız sey dagılan bir durumda olusabılcek bir şey

Sevgılı arkadasım benım de vajına bolgemde et beni var
Sizinkı ondan olabılır
Sıgıl dedıgımız sey dagılan bir durumda olusabılcek bir şey
Hep 2 yada 3 tane hic dagilmadi. Ama dunden beri ne uyuyorum ne yemek yiyebiliyorum cok korkuyorum. Esimdede 3 ay once cikmis olmasi beni korkutuyor. En onemliside normal dogum yaptim. Kotu bisey olsa doktorum gormezmi? Uyarmaz mi? Elim ayagim titriyor nefes alamiyorum. Nolur yardim edin bana

Normal dogum yapmıssınız dokturnuz uyarırdı ole bır sey olsa

Zaten kendınıZde dagılmadındıyosunuz ben sızde olan seyın sıgıl oldumu dusunmuyorum

Evlı bır kadın oldunuza gore smaer aldırıyusunuz degılmı doktorunuz soyler
6 ayda bır aldırın
Doktora esınızle bırlıkte gıdın
Bıde sızın etrafınzda tıp merkezi yokmu hemen gidin bı smaer fılan verın bı Ozelde hemen sonuc cıkıyor
Sütünüz bitince ası olun bence

Bence bosa kendını yıpratıyosun

Unutmadan sıgıl olsa doktorunuz normal dogum yapamaz !!!

Normal dogum yapmıssınız dokturnuz uyarırdı ole bır sey olsa

Zaten kendınıZde dagılmadındıyosunuz ben sızde olan seyın sıgıl oldumu dusunmuyorum

Evlı bır kadın oldunuza gore smaer aldırıyusunuz degılmı doktorunuz soyler
6 ayda bır aldırın
Doktora esınızle bırlıkte gıdın
Bıde sızın etrafınzda tıp merkezi yokmu hemen gidin bı smaer fılan verın bı Ozelde hemen sonuc cıkıyor
Sütünüz bitince ası olun bence

Bence bosa kendını yıpratıyosun

Unutmadan sıgıl olsa doktorunuz normal dogum yapamaz !!!
Peki esimdekiler? Esimin ilk bi tane cikmis şimdi 5-6 tane. Onunki sonradan cikrigi icin her halukarda suc bana kalacak. Eger beni aldattiysa kahrolurum. Allahim herşeyin hayırlısini versin insallah

Peki esimdekiler? Esimin ilk bi tane cikmis şimdi 5-6 tane. Onunki sonradan cikrigi icin her halukarda suc bana kalacak. Eger beni aldattiysa kahrolurum. Allahim herşeyin hayırlısini versin insallah
Bence aldatılmaktan once saglınızı
Düsünün
Cınsel ılıskıyle gecme olasılı evet ılk sırada ama vc havuz vs gecme oldunuda unutmayınız

Süphe ıcınde yasamayın doktora gitsin
Kusura bakmayında sız kendınızden emınseniz nası üste cıkabılıyor onu anlayamadım o zamn sızde uste cıkıcaksınız 1/1 da 2
Ben benı aldattımı dıye dusunmek yerıne saglınızı dusunmenızı onerıyorum size

Arkadaslar aynı zamanda hpv tedavisinde yeşil çay tableti ve demlenmiş yeşilçayı direk o bölgeye uygulamada kullanılmış günde 2 yeşilçay tableti alanlarda başarı oranı %70 .
Ayrıca servikal değişikliklerin yani rahim agzında kötü ilerleme olanların FOLİK ASİT ve C VİTAMİNİ oranları düşük bulunmus folik asit ve c vitaminininze dikkat edin o yüzden gerçekten önemli

Yani bu hpv vucuttan tamamen atiliyor oyle mi? Bazi sitelerde vucuda bi kez giren hpv nin hic bi sekilde atilamayacagi sadece uykuda duracagi yaziyo. Resmen paranoyak oldum intihar edicem o dereceye geldim. Hpv mi degil mi bile bilmiyorum ama normal dogum yapmış olmaktan dolayi 2 gunden beri aglayip duruyorum cocuguma bakip bakip :KK43:

Yani bu hpv vucuttan tamamen atiliyor oyle mi? Bazi sitelerde vucuda bi kez giren hpv nin hic bi sekilde atilamayacagi sadece uykuda duracagi yaziyo. Resmen paranoyak oldum intihar edicem o dereceye geldim. Hpv mi degil mi bile bilmiyorum ama normal dogum yapmış olmaktan dolayi 2 gunden beri aglayip duruyorum cocuguma bakip bakip :KK43:
Yok artık bi siğil cıktı diye intihar eden ilk kişi olarak tarihe geçersin o kadar da değil lütfen.Ayrıca sendeki siğil değil ki normal yolda doktorun görse dogumda almazdı o şekilde veya sana söylerdi .Canım burayı okursan emin ol türkiyedeki doktorların bu konuda ne kadar bilnçsiz oldugunu görürsün emin ol su forumu oku dünyadaki bütün bilgiler var hpv tedavini olup bagısıklıgını güclendirdikçe silinen bişey burada panik yapan asıl kişiler benim gibi bekar olan bayanlar onun dısında bişeyi yok ki hpvnin silinmesiyle ilgili birçok alternatif cıktı artık .Doktorların bilgisi yok bu konuda ben bizzat hpvnin türkiyedeki tek temsilcisi olan o dernege türkiye temsilcisi olan doktora gittim ki kendileri diğer doktorlara göre daha bilgili fakat paragöz.Bilerek site kurmuslar insanları korkutuyolar tedavi olarak memnun kaldım ama ögrenci olup gitmeme ragmen benden sürekli para koparmaya calısıyodu ve kendisi ağzından kacırdı ilaçlari vs bulundu işte mantar özütleri hpvnin tedavisinde kullanılıcak artık diye ama şöyle düşün doktorlar bu konuda böyle şeylerin cıkmasını istemiyolar araştırmıyolar bilerek cünkü her yakımda 1500-2000 tl cebe indiriyolar.Hpv kadınların %90ında iki yıl içinde siliniyor.Ama geç yaşta kapan hiç smear yaptırmayan sürekli sigara içen bagısıklıgı düşük hiçbir şekilde siğil atan veya değişiklik olan kısmı yaktırmayan hanımlar için geçerli onlarda da oran %100binde 3.Burada kadınlar cok bilinçsiz malesef rahim agzında bagısıklıgın güclü oldugu sürece vücut onu temizler tut ki değişiklik yaptı riskli bir tip yerleşmiş diyelim ki bunun aşamaları var ascus cin1 cin2 cin3 diye ilerler şak diye cin3 olmaz her sene smear aldıran bir bayanın bunu görmee olasılıgı yoktur en son aşamaya gelmesi yılları bulur genelde .Diyelim ki ilerledi doktor der ki gel o bölgene ayrıntılı bi şekilde bakalım der bekler hala devam ediyorsa ilerleme o bölgeyi temizler bagısıklıgını da güclü tutarsan hpv için özel bitkisel takviyelerde var bissürü vitamin desteği vs . Temizletip kendine iyi baktıgın için virüsün yükü düşer yani yaşlanır ilk 2 yılda silemedin ve temizlettin diyelim o bölgeni virüs eskisi gibi kalmaz artık orda yavas yavas ölür kendine iyi bakman lazım ama.Cocugun için endişelenmen ise cok yersiz öyle bişey olsaydı doktorun seni uyarırdı bu bir hamilelikte siğilin cosardı bu iki cocukta öyle bişey olsaydı şimdiye coktan ortaya cıkardı bu üç tut ki oldu o bölgeden alırlar o cocuk zaten onu bin kere atar vücuttan büyüyünceye kadar bu dört büyüyünce gardasil vurdurursun gardasil aşı oral hpvyi tedavi ettigi bulundu 2017de bu da beş :)

Ayrıca 40-50 yaş arası kadınlarda Hpv kapıp atlatmaya. Kadınların oranı %1den daha az oldugu görülmüş Amerikadaki calısmalar cünkü 140dan fazla tipi var ve dünyada cinsellige baslamıs insanların 3te 2sinin bir dönem hpvyle karsılasıcagı yazılmıs

1.hpv vucuttan atılıyor
2. Önüne gelen bilgili her arkadas bilgisi olsun olmasın yazıyor çiziyor
En basit örnegi ıle 7 tane dr gittim doktor kansersinden ölüceksine her seyi dediler

3 en ıyı bilgiyi sölüyorum bakı siZe 5 mesajtır doktorunuz siğil oldunu görse zaten normal dogum yapmaz dıyorummmmmm

Artık endıslenmeyı bırakıp burda ah vah etmeyın en saglıklı bilgiyi doktor vericek biz ne dersek diyelim

Ben kendi deneyimlerime dayanarak zaten sıgıl olsa dagılcanı soylemekteyım
En azından süt verme ıslemi bitince ası olunuz

Yarın bir kadın doguma artık gidin endıselnmekten kurtulun

1.hpv vucuttan atılıyor
2. Önüne gelen bilgili her arkadas bilgisi olsun olmasın yazıyor çiziyor
En basit örnegi ıle 7 tane dr gittim doktor kansersinden ölüceksine her seyi dediler

3 en ıyı bilgiyi sölüyorum bakı siZe 5 mesajtır doktorunuz siğil oldunu görse zaten normal dogum yapmaz dıyorummmmmm

Artık endıslenmeyı bırakıp burda ah vah etmeyın en saglıklı bilgiyi doktor vericek biz ne dersek diyelim

Ben kendi deneyimlerime dayanarak zaten sıgıl olsa dagılcanı soylemekteyım
En azından süt verme ıslemi bitince ası olunuz

Yarın bir kadın doguma artık gidin endıselnmekten kurtulun
Yarin randevum var zaten. Esimde urologa gidecek. Sanirim benim korkum oyle biseyde esimin bana inanmamasi. Kendine toz kondurmaz bunu biliyorum çünkü :KK43:

Dr bey cvp yazmis bana
5 Şub 2017 19:55 tarihinde LEVENT TÜRK <drleventturk@gmail.com> yazdı:
Sakn olun kendinize zaman verin. Zamanla ustesinden geleceksiniz. 2 yilin sonunda bu virus vucuttan atiliyor.
Kimden kapildini tahmin etmek mumkun degil. Ama sakin olun koterle bu sorun hallolur

Yarin randevum var zaten. Esimde urologa gidecek. Sanirim benim korkum oyle biseyde esimin bana inanmamasi. Kendine toz kondurmaz bunu biliyorum çünkü :KK43:
Normalde birçok erkekte kapsa bile siğil çıkmıyor ve kadınlara bulaştırıyor hiçbir belirtisi olmadıgı halde .Şimdi böyle bişey için evli bir çiftin birbirini suçlamak yerine destek olması lazım bu sadece siğil veya değil .Büyük ihtimalle siğil cıkmıcak ama sendeki ve rahatlıcaksın inanıyorum ki.Bi de eşindekiler için hpv dna testi de istetebilirsin şüpheli lezyondan örnek alıp hpv olup olmadıgı inceleniyor.Siğil serttir dagılır bi de şimdiye eşinden sana bulasmıs olsaydı bin kere cıkardı ve dagılırdı her yerine öyle şüphede kalmazdın

X