kızlar ben sağlık ocağına gittim. aile hekimim bir tane kulaklık gibi bir şey ile uçuğa dokunup ondan test yaptı hiçbir şey çıkmadı. dudakta çıkan uçuk gibi görüntüsü olmasına rağmen aslında tek problemim tüylerin ucu çıkamayınca derinin altında bazıları çıkmak için baskı yaparlarmış o da derinin o anda sert olması ve çıkmamasını engellediğinden tahriş oluyormuş. bacaktaki batık gibi hiç önemsiz bir durummuş. herhangi bir ilişki ya da kişisel bakım ya da kadın hastalıkları ile alakası yokmuş. derimin yapısındanmış. ben anne tarafında kadın hastalıkları ırsi olduğundan dolayı korktum ama hiçbir tehlikesi yokmuş sadece çıkmayan tüyü deriye karşı baş kaldırışıymış. uçuk gibi olmasının sebebi ise tüyün çıkmadığı için ters yön olmasıymış. çok korktum bir hastalıktır gelecekteki anne olma istediğime engel die ama çok çok şükür hiçbir şey çıkmadı. ben içim daha çok rahat etsin die hastahaneye de gideceğim çok vaktim olmadığından yarım saatlik bir süreçle uğradım ama aldığım cevap azda olsa içime su serpti. ve belirtmek istiyorum o kulaklık gibi olan çubuğu kendinizde yaranıza sürebiliyorsunuz ben doktorum kadın olmasına rağmen çekindiğim için kendim yaptım. yaraya değmesi yeterli zaten. sizde içinizi ferah tutun. umarım hepiniz iyileşirsiniz.