Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Birde koter yapıcaz derse doktor misal araştırma hastanesindeki doktor koter uygulucam dedi. Hemen polikilinikte uyguluyor mu? Yoksa şu gün gel o zaman mı diyor? Çünkü koter işlemi uzun sanırım hazırlığı falan ee sırada tonla hasta var hepimizin 10 15 dakikasi var yok çünkü...

Şaşırdım mı ?yoo!! Allah görsün ya valla su hayatta ne şahsa (koynunda yattigin eşin dahil) ne resmi kuruma hicbiseye inancim guvencim kalmadi..yaziklar olsun.. kimbilir para yuzunden kac kisi oylece bekliyor..

Hanımlar İzmir'de olanınız var mı? Hangi hastaneye gidiyorsunuz İzmir'de olan varsa? Önerisi olan veya aman oraya gitme diyeniniz çıkar mı? Konu duruldu bir ben kurtulamadım

Şu mesajı özellikle genç kadınların mutlaka okuması lazım. Yoksa hpv konusunda kadınlar inanılmaz zararlar görecek...

Allah yardımcınız olsun. bu mesajı da genç kadınlar okumalı....
Rütbeli kişiler arasında bu durum çok yaygın. Herkes birbirini gaza getiriyor bu konularda. Günübirlik ilişkiler yasamayanlari aptal ya da escinsel ilan etmeleri de cabası.....

Kesinlikle doğru. Benim nişanlımda emniyet mensubu ve iş arkadaşları nişanlım çapkınlık yapmadığı için garip karşılıyorlarmış. Allah doğru yolda olanı saptırmaya çalışandan korusun.

Yok bu karakterle alakali. Ortam istedigi kadar kotu olsun insanin icinde yoksa bu adilik yoktur..cirkin miyim bence degilim cevreme gorede oyle sanirim ki dile getirirler arada..bende universite hayati yasadim yurtta degil evde kaldim ailemden uzakta para cebimde diledigimi yapabilirdim.sonrasinda staj donemlerimde sarkintilik eden olmadi mi evli oldugumu bile bile.Ama dedigim gibi ahlak kavramim vardi..kizlar ayrilmadik ama hic eskisi gibi olmuyo hicbisey..sindiremiyorum ne evliligi nede onun baskasiyla olan bedenini..tek istedigim şifa..

Nisanlinda yoldan cikmaz insallah o akil verenlere uyup.. belli olmuyo cunku bunlara..

Elim maşalı aha şaka maka kendi kaybeder herkesin günahı boynuna zaten şarka gidiyor orda nerdeeee yaşadığına şükretcek valla ortalık çok kötü Allah kimsenin başına vermesin aldatılmak anlatılmaz tarif edilemez bir şey berbat bir duygu geçmiş ilişkimde aldatılmıştım.

kızlar merhaba,

bu forum hpv sigil konusunda her basına gelen kadının mutlak faydalı bilgiler bulabilecegi bir yer oldu, tabii basta sisi sayesinde..dr den duyamadıklarımızı sisi anlatıyor sagolsun....
ben de arada gelip guncelliyorum durumumu okuyan herkese bir faydam olsun ki ben her yazılanı okuyup hepinizden mutlaka birer hayat dersi ogreniyorum hepiniz sagolun varolun, yazmadan gecmeyin lutfen hergun durmunuzu yazmaya ozen gosterin.

ben hamileyken ogrendim adamdan hpv kaptıgımı biliyorsunuz hikayemi son durmum soyle;

ben gecti sandıgım hpv lerim cin1 e cevirince bana bunu bulastıran ikizlerimin babasından iyice nefret ettim midem bulandi...once yatakları sonra da evleri ayırdım adamı sepetledim,sepetledikten sonra 10 haftalık hamile oldugumu da ogrendim adamın arkasından onu da aldırdım.

size sunu soyluyorum: en onemlisi sizin bedeniniz sizin hayatınız ..allah ozene bezene yaratmıs size bu bedeni hediye etmis...onu sevip korumak birinci en asıl goreviniz..pis bir adam,ahlak aile kadın vs degerini bilmeyen bir adamın onu mahvetmesine izin vermeyin...yuce yaratıcının gucune gider. bunun icin ask mesk bir anlık zevk ugruna hayatınızı saglıgınızı riske atmayın..hic utanmadan sıkılmadan ilişki oncesi hpv raporu isteyin.o kadar cok yaygın ki ama erkek bile bilmiyor tasıyıcı oldugunu .

kızlar bu forumda ne soyleniyorsa yapın....

sevgiler hepinize.

Bakın
Şaşırdım mı ?yoo!! Allah görsün ya valla su hayatta ne şahsa (koynunda yattigin eşin dahil) ne resmi kuruma hicbiseye inancim guvencim kalmadi..yaziklar olsun.. kimbilir para yuzunden kac kisi oylece bekliyor..
bakın ben geçmişte devlet hastanesinde koter yaptıklarını söyledim yalnız ben gittim genel cerraha ama makat için vajinamda o kadsr sıkıntı yok neyse lavman verdi anaskop muayenesi yaptı önemsemeden sende birşey yok dedi hemoroidimede skintag yani deri çıkıntısı dedi verdi elime kağıdı doktora yolladı doktora ben var dedim onlar yok dedi onlarada gösterdim sende birşey yok olsa yakarız koterle dedi yani var olan şeye yok dediler ben ücretli yaktırıyorum molloscuma baktım bendekiler beyaz çıkıyor ve Zaman'la büyüyor ve etrafa sıçrıyor diyim anüsten dışarı doğru yayılma eğilimi var bilmiyorum yaktırmasam çoğalır

Devlet hastanesinde kadın doğumcuyu bilmem ama bilgilerinin az oldugunu düşünüyorum kırıcı oldukların ı düşünüyorum ve gözlerine sokacağın parmak kadar siğilin olmalı diye düşünüyorum çünkü küçük olan gözle gördükleri küçük siğilleri önemsemiyorlar yani bilgileri az o google da tıkladığımız görüntüler varya korkutucu devasa siğiller öyle olup düşmek lazım devlet hastanesine birtanede anüsünde siğil olan biri yazsa bilgi alcam ama yok yok

Molloscum oldugunu Nasıl öğrendiniz anüste mi molloscum çıktı sizde ben hpv dna tiplerndirmeyi sadece vajinadan yaptırdım 31,59 çıktı pozitif patoloji negatif ama mikrobiyoloji pozitif çıktı smear filan yine yaptırcam hafta içi 6 ay oldu zaten doktor 6 ayda bir gel dedi

Kızlar, sigillerin hepsi et beni gibi olmuyor di mi, iç dudaklarımın ikisinde de acayip kararma ve sanki şişme var, bu başka bi tip siğil olabilir mi. Koyu renk olunca kanser riski daha yüksek oluyormuş sanırım. Biyopsi mi yaptırsam, doktorlar anlamayip kendi kararması diyip başından atmasından korkuyorum. Of ki ne of

lioness90 farklı farklı şekillerde olabiliyorlar. Benimde iç dudak içimde beyaz sivri sivri gibi dokununca tırtıklı bir his veriyor tırtıl gibi.. klitoris tepesinde bir tane et beni renginde ve formunda çıkmıştı onu kriyoladı bi daha çıkmadı. ama iç dudaktakı farklı lezyon..
Gidicektim yaktırmaya veya dondurmaya tabii devlet hast. olduğu için artık ne derse doktor baksana bir seyin yok diye veya cok küçük onlar diye ben bir şey görmüyorum diye başımdan salıyorlarmış inş. böyle boş bir hekime denk gelmeyiz.
Birde direkt kadın doğumcuya mı gidicem tedavi ićin yoksa cildiye ye mi? Ben ilk k.doğumcuya gittiğimde biz tedavi uygulamıyoruz dedi cildiye ye gönderdi. Direkt cildiye ye mi gideyim?

Hangi kadın dogumcu o ? Seni başından savmak için yalan söylemiş çünkü.
Cildiye =Kriyo sıkar dondurur
Kadın dogum veya Genel Cerrah =Koter veya Lazerle yakar.Yakıldıgında cıkma olasılıgı daha düşüktür.Ama ısrarla yaktırdıktan sonra devam ediyorsa hala yaktırmak yerine dondurma yani keiyo belki tercih edilebilir ama ilk başta cıkan ana kaynagı nereyse onun kökten yakılması lazım koter veya lazerle cünkü o dişi siğildir ondan ürer onun kökünden yakılması lazım

Sisi rusya da hpv tedavisinde kullanılan allokin alfa adında bir ilaç duydum.Bu ilaçtan bilgin varmı?

İzmir de bir devlet hastanesinde sisicim. Tedaviyi cildiye yapıyor benim yapacak bir şeyim yok demişti. O zaman ben kadın doğumcuya gideyim? Koter istiyorum açıkcası eziyetli bile olsa yakılsın istiyorum bakalım ne uygun görecek. Koter moter desem yok senin koterlik durumun falan derse diye düşünüyorum... Kadınlar niye aksiErkek jinekolağamı gitsem kiiiiii

Ben her zaman söylüyorum kadın jinekologların bçr çoğu hasta bi kadın görünce direk aşağılama moduna geçiyorlar.Kendilerinde bişey yok gibi böyle bi hor görmeler falan kadın kadına bunu yapıyor.Erkek jinekologları tercih etmeni öneririm daha anlayıslı ve daha sakin oluyolar

Arkadaşlar şüpheli ilişkiden 3 ay sonra gidip bu kan tahlillerini olun kagıda yazıp gösterin özel tıp merkezine tahliller toplam 200 tl tutuyor ki onda da kazıklanıyoruz aslında cünkü bulasıcı hastalık testlerinin ücretsiz olması lazım sgk varsa Ek olarak cinsel uçuk testini ekleticeksiniz (Hsv2 IGG) ama uçuk testi biraz hassas aranması gerek kanda uçuğu kanda ayrı olarak Biruni Labaratuvar,Mavi Labaratuvar,İstanbul Üniversitesi Hastanesi,Düzen Labaratuvarda yaptırın arayıp öğrendim özellikle bunların testleri uçuk için çok daha hassas.
Ve herşeyi geçtim bunlar bişey değilse Anti Hbs negatifse Hepatit B aşınız yok demektir hepatit çook ama çook yaygın ve tehlikeli lütfen aşınız yoksa hemen aşılanın acilen !!
Anti HCV
HbsAg
Anti Hbs (hepatit b aşın yoksa vurdurt hemen)
TPHA
VDRL
Anti HİV Combo
Hsv Tip 2 IGG (cinsel tipe özel uçuk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…