Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhaba arkadaşlar,
uzun uğraşlar sonucu eşim coriolus mrl getirmeyi başardı.6 ay boyunca kullanmak durumunda olduğumuz için her ay getirtmeyi planlıyoruz.almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

Canlar selam ben biyopsi sonucu cin 1 ciktimnapcam beeeeeeeeeeennnnnnnnn
Umut78 size allokin alfayi yaptırmanızı tavsiye ederim ama ilacı Türkiye'de bilen ve reçete eden bir doktor bulamazsınız.rusyadan soğuk zincirle (2-8 derece arasında ) getirtip tanidik bir hemşire yada doktora yaptirabilirsin.doktorunla konuşup reçeteye yazdırabilirsen Türk eczacılar birliğine basvurup bazı prosedürleri sağlayarak getirebilirsin ama bizim doktorlarimizin bu ilaçtan haberi olmadığı vede ona bir katkısı olmadığı için reçeteye yazma ihtimali çok düşük.en iyisi tanıdık biriyle getirmek yada Rusya'ya gidip yaptırmak.Bu ilaçtan sonra Rusya'da rahim ve serviks kanser oranı % 6 ya düşmüş.ilac tek başına hiçbir cerrahi müdahale olmadan kanserli hücrelerin vücuttan atılmasına yetiyor.arastirmani tavsiye ederim.yada coriolus kullan ama biraz uzun bir süre olabilir senin için.6 ay kullanman lazım.doktorun sana çin 1 için bir tedavi önerisinde bulunmasını?

slm canim bu ilac ve dedigin ilac ne ise yariyor.bilgi verirsen sevinirim.doktor bana yilda birkez smear dedi.kendi doktorum baska biri o 3 ayda bir smear dedi.suan hala enfeksiyonum var gecmiyor.doktorum enfeksiyon zamanla gececek cunku vucudunda virus var diyor.tabi bagisikligim cok dusuk.onu yukseltmeye calisiyorum ilgilendigin icin tesk ederim

Allokin alfa Rusya'da rahim ve serviks kanserinin tedavisinde kullanılan bir ilaç.etken maddesi Allaferon.allaferon da bir böcek türünden elde ediliyor.bocek diye sakın ilaçtan igrenmeyin.ilac vücuttaki hpv ve hsv virüsünü bağışıklığı güçlendirerek temizliyor.turkiyede bu ilaç yok.benzer birkaç ilaç var.interferon alfa ve gama ilaçları var Türkiye'de ama bunları sakın allokin alfa ile bir tutmayın.interferon alfa da vücudun bağışıklığı arttırıyor fakat o daha çok hepatit hastalarının tedavisinde kullanılıyor.ilaci genelde enfeksiyon hastalıkları uzmanı receteye yazıyor.ve interferon alfanin yan etkileri çok fazla.hpv den kurtulmak isterken MS hastası olabilirsiniz.Allokin alfa kutusunda 3 tüp bulunan bir ilaç.deri altına 45 derece açı ile enjekte ediliyor.iki gün arayla 6 tüp enjekte ettirmeniz lazım.buraya getirtmektense Rusya'ya gidip yaptırmak daha mantıklı.imkanin varsa git.bizim doktorlar hastalık ilerlemeden müdahale etmezler.Senin smeari bence 3 ayda bir yaptırman lazım.hangi Dr sana bir yil sonra gel dedi.brak bir yıl sonra gel demeyi sana kolkoskopi yapması lazımdı.bence üç ayda bir gel diyen doktora gitmelisiniz.

Coriolus mrl de İngiltere de klinik olarak test edilmiş bir gıda takviyesi.aslinda bir mantarozu.ureten firmada mikoloji(mantar bilimi) laboratuarı olan bir firma.13 hpv hastasında ilacı test etmisler.Ve 12 hastada ilacin 6 ayda hpv yı vücuttan attığını test etmişler.bu ilaç hakkında literatür araştırması yaparsanız yazılmış makalede bulabilirsiniz.reishi mantarı gibi bir mantar buda.turkcesi hindi kuyruğu mantarı diye geçiyor.turkiyede digerleri gibi buda satılmıyor.zaten yetiştiren bir laboratuvar yok.avrupanin birçok ülkesinde satılıyor.ilac olmadığı için reçeteye yazilmiyor.bu yüzden gümrükte ilacı geçirmeniz çok zor.benim eşim ingiltere'den ankaraya 3 aracı kişi vasıtasıyla getiriyor.pahali bir ilaçta.ama denemekte fayda var.

6 ve 11 tipi olanlar içinde viferon ve veregen adında iki krem var.aldaraya benzer kremler.Tabi bunlarda satilmiyor.ayni aldara gibi genital bölgenin bagisikligini güçlendiriyor.allokin alfanin etkisini arttırmak için Rusya'da viferon kremde kullandiriyorlarmis.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1,5 ay önce bana genital siğil tanısı konuldu. İlk başladığında yurtdışında olduğum için doktora gidemedim ve ne olduğunu nasıl yayıldığını bilmediğimden jiletle traş oldum. Ve yayıldı. Yaklaşık 5-6 taneydi. Doktora gittim genital siğil dedi ve birtakım testler yaptırdı. Test sonucunda zararsız siğil olduğu belirtildi. Çok üzüldüm çünkü test sonuçları çıkmadan internette epey araştırdım. Tedavisi olmadığı ömür boyu kalacağı yönünde bir sürü şey okudum ve izledim. Sonra YouTube'da konuyu araştırırken Saracoğlu'nun bir videosuna denk geldim. Propolis öneriyordu. Ameliyat olmadan önce deniyim ne kaybederim dedim ve inanamadım 1 hafta sonra yok olmaya başladılar. 1,5 aydır kullanıyorum ve şimdi tamamen bitmiş durumda. Kadınlar Kulübü üyesi değildim sırf bunu mağdur olanların bilmesi için üye oldum çünkü moral bozan çok yazı var. Deneyin derim ben hala inanamıyorum. Umarım sizde de işe yarar. Sağlıkla kalın

Propolis i nasıl kullandınız?
O videolari bende izledim direk sigilin uzerine damlayin 1 ay boyunca devam edin gececek diyor saracoglu..ama ya bizim gibi tip 16 tasiyanlar nolucak.. bizde hucre degisikligi rahim agzinda.. sigil yapan zararsiz tiplerin isine yarar ama bizim gibilere sanmiyorum

arkadaşlar d vitamini damlasını da üzerine damlatmayı deneyebilirsiniz veya yaktırdıktan sonra yaraların üzerinde çinko oksitli bi krem sürmek yerine solgar zinc picolinate gibi bi çinko kapsülleri olan hapı alın çinko kapsüllerini hafif bikaç damla çörek otu yağının içinde eritip o bölgeye sürerek bagısıklık kazandırabilirsiniz.Bu arada coriolusum elime ulasır ulasmaz ilaca baslıcam eger ilacının yararını görürsem buraya yazarım.ara sıra cok hafif kasıntılarım oluyo geçti sayılır ama coriolusa cok güveniyorum.Burada özge de coriolus kullanıyodu azaldı yazmıstı o da tecrübelerini bizimle paylassa süper olur umarım kurtulmustur

Herkese merhaba

Öncelikle çok faydalı şeyler yaplaşmışsınız emeğinizr sağlık. Bende fikirlerinizi bekliyorum. Şimdi ben geçen sene kürtaj oldum ve kürtajdan sonra erkek arkadaşımla birlikte olduktan 3 hafta sonra onda siğil çıktı. Bende smear ve hpv tiplemesi yaptırdım. Smear sonucum ascus cin 1 hpv 16 kokposkopi sonucum sadece condilom olarak geldi tekrar kolppskopi lazım dediler fakat ben yaptırnadım çünkü arka arkaya oldukça işlem yapıldı zaten diye. Şimdi bende siğil yok fakat erkek arkadaşımda ufak ufak tekrarlayan eskisine göre dirençsiz 3er 5 er tane çıkıyor. Sirkeyle düşüyolar. Biz şimdi ahcc kullanmaya başladık. 1 ay oldu 6 ay kullanmayı hedefliyoruz. Bunun yanında zaten düzenli spor yapıyoruz sigarayı bıraktık sağlıklı besleniyoruz. Bulgaristandan getirttiğinix ilaçtan sonuç alan var mı ahcc ile birlikte kullanılır mı yoksa ahcc yeterli mi? Sizce extra ne kullanmakıyım vitamin takviyesi olarakta fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şahsen kan tahlili yaptırıp kanda vs.vitamin demir eksikliğiniz varsa onları mutlaka kapatmalısınız.
LATEX İÇEREN DUREKS EKSTRA KORUMA PREZERVATİFİ tercih edin mutlaka korunun yoksa karşılıklı olarak virüs yükünü arttırma şansınız var.
Prezervatif dısında kalan alanlar içinse yani dış bölgeyi hemen sabunlu sirkeli vs. suyla 15 dakika duş alarak arındırın.
Oral yapmayın yaptırmayın.
Ağız gargaranız yanınızda bulunsun.
Kesinlikle MULTİVİTAMİN yani içerisinde bütün vitamin mineralleri içeren bir hap kullanın diyebilirim ama doğru solgardan veya gncden doktorunuza danışın .
AHCC hangi markanın kullanıyosunuz bilmiyorum AHCC de iyi ama ben Coriolus MRL kullnamya başlıcam onun cok faydasını görücegime inanıyorum bütün takviyelerin ortak özelligi hpv için vücudun kendi bağısıklıgını yükselterek kendi kendine temizlemesini veya durdurmasını sağlamak bunun için içeriklerinde beta glukan anahtar faktörlerden biri.
BETA GLUKAN takviyesi Imunexinkisi çok düşük geçen sayfalarda beta glukan içeren takviyelerin hepsi ve içeriğindeki beta glukan oranları yazıyor sabah portakal suyuyla veya gün içinde IMUTOR olabilir Imuzınc olabilir vs.
Her gün 1 yumurta
Taze sıkılmış portakal-nar suyu
Propolis+arı sütü+arı poleni karışımından 1 kaşık
Sirkeli su
Ekinezya çayı
Yeşilçay
Sarımsak
Balık
Bol yeşillik Salata
Bol Sebze Meyve
Zencefil
Zerdeçal
Doktor kontrolüyle;
Demir+Folik Asit+B12 içeren hap
veya sadece Folik Asit içeren
B vitaminlerinden zengin olan takviye ilacı
St.Johns Wort takviyesi
D vitamini damlası takviyesi
Yeşilçay takviyesi
Ekinezya hapı takviyesi gibi şeyler olabilir.

gecmis olsun arkadasım,
aynı ben...benim hikayem de yani teshisim boyle..hpv 16 ardından cin 1...tabii biopsi kolsokopi,vs vs gectigim asamalar..

ben avrupadayım ,size buradaki doktorumdan duydugum bilgiyi paylasayım,zaten herseyi sisi sagolsun biliyor cevaplıyor..

buradaki dr lerin dedigi su: bu hpv virusunu en min 24-36 ay once kapmıssındır.

yani ben 23 aydır bu erkekle iliskideyim bundan kaptım...dersen olmuyor..en az 24 ay onceki ilişkinden kaptın deniyor...

ve bu erkege de bulastıran sen oluyorsun.

umarim bilgilendirebilmisimdir.

ve ayrıca onemli olan cin 1 vs degil...en onemli olan tedavide kalmak gereken testleri,beslenmeyi vs kısaca gerekenleri yaptıryor olmak,gerisi teferruat oluyor bu yolda.

tekrar gecmis olsun.

Çok teşekkürler hemen cevap vermişsiniz. İlk önce bir kan testi yaptırıyım ben önümüzdeki hafta ona göre de sizden yine destek alıcam. Ben vitacostun ahcc sini kullanıyorum. 1000 mg sabahları 3 tane aç karnına içiyorum. İçinde vitamin desteğide var ama ben etkileşimi arttırsın diye bişey istiyorum çinko folik asit yeşil çay özütü gibi. Beslenme kısmı tamam çok dikkatliyiz okonuda. Bu ilaçlarla sonuç alan oldu mu acaba burda

Coriolus MRL için Folik Asit takviyesinin bunun yanında ilacın etkisini arttırdıgını gösteren bi calısmada yapmıslar ikisi de mantar özütü sonuçta (AHCC) gibi belki etkisini arttırabilir onunda bilemem tabi.
Ama ilk başta kan testini yaptırmakta fayda var o kan testleri de burada yazılı erkek arkadasınıza da lütfen yaptırın.Ve erkeklerde hiç bir belirtisi siğil dahi olmadan erkek arkadasınız veya kocanızdan veya cinsel ilişki yaşamadan sadece o bölgenin temas edip sürtmesiyle de bunu kapabilirsiniz umarım özellikle evli bayanlar bu yazdığımı okur çünkü birçok bayan ilk kendisini sucluyor halbuki erkek arkadasınızda varsa bunu anlamanın bir testi veya bir yolu bile yok .
Kan testleri için lütfen HSV 2 IGG tahlili de istediğinizi belirtin rutin bakılan testlere ek olarak ekleticeginiz tek test bu. AMA SADECE CİNSEL UÇUK TİPİNE ÖZEL YANİ TİP 2YE ÖZEL YAPTIRMAK İSTİYORUM DİYİN YOKSA İKİSİNE AYNI ANDA BAKIYORLAR TESTİN ANLAMI KALMIYOR SADECE HSV TİP 2 IGG (IGM DEĞİŞ EN SON İLİŞKİNİZDEN 3 AY SONRA IGGYE BAKTIRIN ) ve kan testleri en son ilişkiden en az 3 ay sonra yapılıcak.

En son ilişkiden 3 ay sonra yapılması gereken kan tahlili testleri ;
ANTİ HİV COMBO
ANTİ HCV
ANTİ HBS (HEPATİT AŞISI VARSA POZİTİF ÇIKAR YOKSA LÜTFEN AŞILANIN !!!!!!! HEPATİT ÇOK YAYGIN !)
HBSAG
TPHA
VDRL
HSV 2 IGG (HSV TESTİ HASSASTIR HER CİHAZ BULAMAYABİLİR BİRUNİ LABARATUVARI,MAVİ LABARATUVAR,İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ,DÜZEN LABARATUVARIN HERPES İÇİN KULLANDIĞI TESTLER YURTDISINDAKİLERE BENZER ÖZELLİKLE ARAYIP CİHAZLARIN İSMİNİ TEK TEK GÜNLERCE SORARAK ÖĞRENDİM

Vay arkadas desene ilk aldatilisim degil adam baya yoluna girmis bu işin..ben bu 24 ay bilgisini hic duymadimm.. netlestirmek icin soruyorum cin1 seviyesi icin mi 24 ay yoksa hpv bulasmasi icin mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…