Umut78 size allokin alfayi yaptırmanızı tavsiye ederim ama ilacı Türkiye'de bilen ve reçete eden bir doktor bulamazsınız.rusyadan soğuk zincirle (2-8 derece arasında ) getirtip tanidik bir hemşire yada doktora yaptirabilirsin.doktorunla konuşup reçeteye yazdırabilirsen Türk eczacılar birliğine basvurup bazı prosedürleri sağlayarak getirebilirsin ama bizim doktorlarimizin bu ilaçtan haberi olmadığı vede ona bir katkısı olmadığı için reçeteye yazma ihtimali çok düşük.en iyisi tanıdık biriyle getirmek yada Rusya'ya gidip yaptırmak.Bu ilaçtan sonra Rusya'da rahim ve serviks kanser oranı % 6 ya düşmüş.ilac tek başına hiçbir cerrahi müdahale olmadan kanserli hücrelerin vücuttan atılmasına yetiyor.arastirmani tavsiye ederim.yada coriolus kullan ama biraz uzun bir süre olabilir senin için.6 ay kullanman lazım.doktorun sana çin 1 için bir tedavi önerisinde bulunmasını?Canlar selam ben biyopsi sonucu cin 1 ciktimnapcam beeeeeeeeeeennnnnnnnn
Allokin alfa Rusya'da rahim ve serviks kanserinin tedavisinde kullanılan bir ilaç.etken maddesi Allaferon.allaferon da bir böcek türünden elde ediliyor.bocek diye sakın ilaçtan igrenmeyin.ilac vücuttaki hpv ve hsv virüsünü bağışıklığı güçlendirerek temizliyor.turkiyede bu ilaç yok.benzer birkaç ilaç var.interferon alfa ve gama ilaçları var Türkiye'de ama bunları sakın allokin alfa ile bir tutmayın.interferon alfa da vücudun bağışıklığı arttırıyor fakat o daha çok hepatit hastalarının tedavisinde kullanılıyor.ilaci genelde enfeksiyon hastalıkları uzmanı receteye yazıyor.ve interferon alfanin yan etkileri çok fazla.hpv den kurtulmak isterken MS hastası olabilirsiniz.Allokin alfa kutusunda 3 tüp bulunan bir ilaç.deri altına 45 derece açı ile enjekte ediliyor.iki gün arayla 6 tüp enjekte ettirmeniz lazım.buraya getirtmektense Rusya'ya gidip yaptırmak daha mantıklı.imkanin varsa git.bizim doktorlar hastalık ilerlemeden müdahale etmezler.Senin smeari bence 3 ayda bir yaptırman lazım.hangi Dr sana bir yil sonra gel dedi.brak bir yıl sonra gel demeyi sana kolkoskopi yapması lazımdı.bence üç ayda bir gel diyen doktora gitmelisiniz.slm canim bu ilac ve dedigin ilac ne ise yariyor.bilgi verirsen sevinirim.doktor bana yilda birkez smear dedi.kendi doktorum baska biri o 3 ayda bir smear dedi.suan hala enfeksiyonum var gecmiyor.doktorum enfeksiyon zamanla gececek cunku vucudunda virus var diyor.tabi bagisikligim cok dusuk.onu yukseltmeye calisiyorum ilgilendigin icin tesk ederim
O videolari bende izledim direk sigilin uzerine damlayin 1 ay boyunca devam edin gececek diyor saracoglu..ama ya bizim gibi tip 16 tasiyanlar nolucak.. bizde hucre degisikligi rahim agzinda.. sigil yapan zararsiz tiplerin isine yarar ama bizim gibilere sanmiyorumPropolis i nasıl kullandınız?
Şahsen kan tahlili yaptırıp kanda vs.vitamin demir eksikliğiniz varsa onları mutlaka kapatmalısınız.Herkese merhaba
Öncelikle çok faydalı şeyler yaplaşmışsınız emeğinizr sağlık. Bende fikirlerinizi bekliyorum. Şimdi ben geçen sene kürtaj oldum ve kürtajdan sonra erkek arkadaşımla birlikte olduktan 3 hafta sonra onda siğil çıktı. Bende smear ve hpv tiplemesi yaptırdım. Smear sonucum ascus cin 1 hpv 16 kokposkopi sonucum sadece condilom olarak geldi tekrar kolppskopi lazım dediler fakat ben yaptırnadım çünkü arka arkaya oldukça işlem yapıldı zaten diye. Şimdi bende siğil yok fakat erkek arkadaşımda ufak ufak tekrarlayan eskisine göre dirençsiz 3er 5 er tane çıkıyor. Sirkeyle düşüyolar. Biz şimdi ahcc kullanmaya başladık. 1 ay oldu 6 ay kullanmayı hedefliyoruz. Bunun yanında zaten düzenli spor yapıyoruz sigarayı bıraktık sağlıklı besleniyoruz. Bulgaristandan getirttiğinix ilaçtan sonuç alan var mı ahcc ile birlikte kullanılır mı yoksa ahcc yeterli mi? Sizce extra ne kullanmakıyım vitamin takviyesi olarakta fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese merhaba
Öncelikle çok faydalı şeyler yaplaşmışsınız emeğinizr sağlık. Bende fikirlerinizi bekliyorum. Şimdi ben geçen sene kürtaj oldum ve kürtajdan sonra erkek arkadaşımla birlikte olduktan 3 hafta sonra onda siğil çıktı. Bende smear ve hpv tiplemesi yaptırdım. Smear sonucum ascus cin 1 hpv 16 kokposkopi sonucum sadece condilom olarak geldi tekrar kolppskopi lazım dediler fakat ben yaptırnadım çünkü arka arkaya oldukça işlem yapıldı zaten diye. Şimdi bende siğil yok fakat erkek arkadaşımda ufak ufak tekrarlayan eskisine göre dirençsiz 3er 5 er tane çıkıyor. Sirkeyle düşüyolar. Biz şimdi ahcc kullanmaya başladık. 1 ay oldu 6 ay kullanmayı hedefliyoruz. Bunun yanında zaten düzenli spor yapıyoruz sigarayı bıraktık sağlıklı besleniyoruz. Bulgaristandan getirttiğinix ilaçtan sonuç alan var mı ahcc ile birlikte kullanılır mı yoksa ahcc yeterli mi? Sizce extra ne kullanmakıyım vitamin takviyesi olarakta fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Vay arkadas desene ilk aldatilisim degil adam baya yoluna girmis bu işin..ben bu 24 ay bilgisini hic duymadimm.. netlestirmek icin soruyorum cin1 seviyesi icin mi 24 ay yoksa hpv bulasmasi icin mi..gecmis olsun arkadasım,
aynı ben...benim hikayem de yani teshisim boyle..hpv 16 ardından cin 1...tabii biopsi kolsokopi,vs vs gectigim asamalar..
ben avrupadayım ,size buradaki doktorumdan duydugum bilgiyi paylasayım,zaten herseyi sisi sagolsun biliyor cevaplıyor..
buradaki dr lerin dedigi su: bu hpv virusunu en min 24-36 ay once kapmıssındır.
yani ben 23 aydır bu erkekle iliskideyim bundan kaptım...dersen olmuyor..en az 24 ay onceki ilişkinden kaptın deniyor...
ve bu erkege de bulastıran sen oluyorsun.
umarim bilgilendirebilmisimdir.
ve ayrıca onemli olan cin 1 vs degil...en onemli olan tedavide kalmak gereken testleri,beslenmeyi vs kısaca gerekenleri yaptıryor olmak,gerisi teferruat oluyor bu yolda.
tekrar gecmis olsun.