Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kizlar genital bolgede vajina girisinin yakininda.sag tarafda uc dort tane kabarcik seklinde bisiler cikti ve kaşınıyor 2 gundur.sizce ne olabilir mantar olma ihtimali varmi yarin doktora gidicem beyaz akintim.oluyor ama.kokusuz
Mantar olabilir,bakteriyel basit bi enfeksiyon olabilir, kaşıma patlatma dokunma,doktor teşhisini koyar akıntın oluyosa mantar olabilir beyaz kesik şeklinde.Vajinal akıntından sürüntü alınıp bakılır vajinal kültürde mantar ve bakteri aranır eğer virütik bişeyse hsv veya hpv gibi ; hsv için en son ilişkinden 3-6 ay sonra kan testi hsv 2 Igg ye baktırırsın( hsv2 ıgmye baktırma güvenilir değil ,ilişkiden sonra 3 ay bekleyip sadece tipe özel yani hsv2ye özel hsv2 ıgg yaptırman yeterli) veya hsv 2 oldugundan yani genital ucuktan şüpheleniliyorsa lezyon cıktıgı ilk an parca alınır pcr testi yapılır ama ıgg daha iyidir kanda bakılması veya hpv yani siğilden şüpheleniyorsa hpv dna aratılır parca alınıp ki zaten siğil zamanla büyür veya yayılır

Tsk ederim canim 1 sene once enfeksiyon geçirmiştim antibiyotik kullandim beyaz akinti koku vardi cinsel iliski sirasi derin agri filan birdaha olmamisti simdi koku yok ama beyaz akinti var 2 gundurde kabarcik var kasimiyorum kadinlarin isi cok zor nekadar dikkat edersen et bi yerden bisi oluyor ilaki

Şu altta bi çıkıntı var beyaz o sigil mi?
Hayırrr aynısı bende var beyazımsı o filica fimbrata mıydı neydi aynısı birebir benzeri var siğil değil bu merak etme yapısal karşılıklı dilin altında bulunur siğil dil altından sarkmıyo yapışık ve uzun inci gibi diziliyor yanyana

Galina doktora gorunmende fayda var
Hayır o siğil değil kendi dil altına bak sende de mıhtemelen vardır yapışık gibi duruyo normalde bu fimbrata adını tam hatırlamıyorım bende de var beyazımsı şimdi biz dilimizde oynuyoruz ya o ordan parmak gibi cıkıyo sonra onu sonradan oluşmuş zannediyoruz aynısı bana da oldu doğal yapı o siğilde yanyana birleşik karnıbahar ya da inci gibi diziliyo dil altında

Aynı şeyleri bende yaşadım aynı dokuyu bende senin gibi zannedip kalp krizi geçiriyodum ama değil emin olabilirsi buna

Teşekkür ederim sisi yarın kbb ye gostercem zaten test falan yapıyorsa yaptiricam
O siğil değil dil altın temiz gözüküyor bişey göremedim ben aynı şeyi bende yaşadım o yapının birebir aynısı bende de var.Gardasilini ol derim bir an önce kbbci de doğal yapısı dicek ama için rahatlasın en doğrusunu doktor bilir her zaman psikolojik olarak en azından rahatlamıs olucaksın

Amin herkese insallah herseyden onemli sağlık

Esim muayeneden geldi.kbb doktoru sigil degil demis. ama cok ilgili bi dr degilmis zaten. Enfeksiyon dr da gardasil olmana gerek yok sen zaten tasiyicisin demis. Oda ama yabanci makalelerde tedavi ettigini soyleyince iyi yaptir o zmn demis. Klasik devlet hastaanesi muayenesi. Bu muayenelerden sonra devlete gitmeyecegine karar verdi. Varya parayi ver ilgiyi gor. Ben 300 lira veriyorum dr kapida ayakta karsiliyo .bu nasil duzendir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…