Mantar olabilir,bakteriyel basit bi enfeksiyon olabilir, kaşıma patlatma dokunma,doktor teşhisini koyar akıntın oluyosa mantar olabilir beyaz kesik şeklinde.Vajinal akıntından sürüntü alınıp bakılır vajinal kültürde mantar ve bakteri aranır eğer virütik bişeyse hsv veya hpv gibi ; hsv için en son ilişkinden 3-6 ay sonra kan testi hsv 2 Igg ye baktırırsın( hsv2 ıgmye baktırma güvenilir değil ,ilişkiden sonra 3 ay bekleyip sadece tipe özel yani hsv2ye özel hsv2 ıgg yaptırman yeterli) veya hsv 2 oldugundan yani genital ucuktan şüpheleniliyorsa lezyon cıktıgı ilk an parca alınır pcr testi yapılır ama ıgg daha iyidir kanda bakılması veya hpv yani siğilden şüpheleniyorsa hpv dna aratılır parca alınıp ki zaten siğil zamanla büyür veya yayılırKizlar genital bolgede vajina girisinin yakininda.sag tarafda uc dort tane kabarcik seklinde bisiler cikti ve kaşınıyor 2 gundur.sizce ne olabilir mantar olma ihtimali varmi yarin doktora gidicem beyaz akintim.oluyor ama.kokusuz
Hayırrr aynısı bende var beyazımsı o filica fimbrata mıydı neydi aynısı birebir benzeri var siğil değil bu merak etme yapısal karşılıklı dilin altında bulunur siğil dil altından sarkmıyo yapışık ve uzun inci gibi diziliyor yanyanaŞu altta bi çıkıntı var beyaz o sigil mi?
Hayır o siğil değil kendi dil altına bak sende de mıhtemelen vardır yapışık gibi duruyo normalde bu fimbrata adını tam hatırlamıyorım bende de var beyazımsı şimdi biz dilimizde oynuyoruz ya o ordan parmak gibi cıkıyo sonra onu sonradan oluşmuş zannediyoruz aynısı bana da oldu doğal yapı o siğilde yanyana birleşik karnıbahar ya da inci gibi diziliyo dil altındaGalina doktora gorunmende fayda var
O siğil değil dil altın temiz gözüküyor bişey göremedim ben aynı şeyi bende yaşadım o yapının birebir aynısı bende de var.Gardasilini ol derim bir an önce kbbci de doğal yapısı dicek ama için rahatlasın en doğrusunu doktor bilir her zaman psikolojik olarak en azından rahatlamıs olucaksınTeşekkür ederim sisi yarın kbb ye gostercem zaten test falan yapıyorsa yaptiricam
Evet kesinlikle bunlar ne ki neler neler var inan bizim bahsettiğimiz onların yanında hiçbişeyArtik hastaliklar cogaldi diye herseyden korkar olduk
Tabiki de Allah korusun bunlar gerçekten hiçbişey hele ki hpv neredeyse her kadının hayatının bir döneminde karşısına cıkıp geçiyor Allah daha beterlerinden saklasın..Bütün hastalara ve hastalıklarla mücadele edenler de şifa versin inşAllah korusun
Amin herkese insallah herseyden onemli sağlıkTabiki de Allah korusun bunlar gerçekten hiçbişey hele ki hpv neredeyse her kadının hayatının bir döneminde karşısına cıkıp geçiyor Allah daha beterlerinden saklasın..Bütün hastalara ve hastalıklarla mücadele edenler de şifa versin inş
Sen ne yaptin gittin mi dr aAllah yardımcımız olsun güzel haberler alalım insallah, buraya yazalım