3 ayda bir smear aldiriyorum. Aralik ortasi asimjn son dozu. Bi yandan coriolus mrl 2. Aydir kullaniyprum gunde 6 tane. Ayrica 2 adet de ahcc. sigillerim az da olsa hala cikiyo malesef. veregen krem bi çoğunu gecirdi ama krem bitti hala cikiyo. tek tük. yaktiricam olari. budur son durum. senden naber? :)Ozge nasilsin sigiller ne durumda.. ikimizde tip 16 yız ya merak ediyorum
Özge geçmiş olsun ağızdakilerin durumu nedir bi de coriolusu nasıl getirtebildin mailden mi3 ayda bir smear aldiriyorum. Aralik ortasi asimjn son dozu. Bi yandan coriolus mrl 2. Aydir kullaniyprum gunde 6 tane. Ayrica 2 adet de ahcc. sigillerim az da olsa hala cikiyo malesef. veregen krem bi çoğunu gecirdi ama krem bitti hala cikiyo. tek tük. yaktiricam olari. budur son durum. senden naber? :)
Veregen kremi duymuştum nerden aldınız acaba eczanelerde satılıyomu ?3 ayda bir smear aldiriyorum. Aralik ortasi asimjn son dozu. Bi yandan coriolus mrl 2. Aydir kullaniyprum gunde 6 tane. Ayrica 2 adet de ahcc. sigillerim az da olsa hala cikiyo malesef. veregen krem bi çoğunu gecirdi ama krem bitti hala cikiyo. tek tük. yaktiricam olari. budur son durum. senden naber? :)
Distrubitorlerden biri ile maillesip anlasip getirtiyorum. receteye yazdirdim bi tanidiga. siteden alisveris yapamiyoruz çünkü paypall ile ödeme var ve paypall tr ile calismiyo. bana ilaci yollayana banka havalesi ile parayi gönderiyorum. o da siprasii gonderiyo. tabi biraz riskli; siz parayi gonderirsiniz siparis gelmeyebilir. Ben agzimda bile hpv oldugundan bu riski goze aldim. dikkat etmek lazim. inanin dusuk riskli sadeve genital bolgede sadece siğil yapan bi tip olsaydi hayatta bu kadar emek ve para harcamazdim...Özge geçmiş olsun ağızdakilerin durumu nedir bi de coriolusu nasıl getirtebildin mailden mi
Onu da yurtdisindan getirtti eski erkek arkadasim. tabi ohal falan yoktu o sıra. su an gümrük baya sıkıntılı. istesem de getirtemem artik çünkü gorusmuyorum bunu bana getirten kişi ileVeregen kremi duymuştum nerden aldınız acaba eczanelerde satılıyomu ?
Agzimda gozle gorebildigim bi sigil kalmadi saniyorum. ama hala noktasal bisiler oldugunu dusunuyorum. sorun su ki onlara teshis koyabilecek doktor bulamam... zamana biraktim; buyumezlerse dogal yapi olduklarina kanaat getiricem.Özge geçmiş olsun ağızdakilerin durumu nedir bi de coriolusu nasıl getirtebildin mailden mi
Çok geçmiş olsun en azından o eski kötü günlerin büyük bir kısmını geride bıraktığımıza inanıyorum umarım bu 6 aylık coriolus mrlnin sonunda ve yaptığın bunca şeyin emeğini alırsın bu arada ben bu yılım haberi olarak bikaç yerde gardasilin oral hpvyi son dozdan bikaç ay sonra tedavi etmeye başladıgını okudum umarım sende de tamamiyle işe yarar bi de ağız için sabah oral devit 3 ,yeşiçay gargara,adaçayı güçlğ antiviral gargara,toz zencefil-zerdeçal,naneyağı gargara,kekik yağı gargara,çay ağacı yağı,ekinezya bunların iyi geldigini okumustum bircogunu yaptıgına eminim ama yine de yazmak istedim.Bı arada coriolus hakkında ne düşünüyosun bi etkkisi oldu mu sence ?Agzimda gozle gorebildigim bi sigil kalmadi saniyorum. ama hala noktasal bisiler oldugunu dusunuyorum. sorun su ki onlara teshis koyabilecek doktor bulamam... zamana biraktim; buyumezlerse dogal yapi olduklarina kanaat getiricem.
Ben tip testi yaptırmadım ama benimki sanırım tip 6 rengi ne seninkinin bende beyaz cıkıyoArkadaşlar aranızda tip 6 olup sigilleri olan var mı?
Bendede ilk cikan beyaz ne verrutol yakiyo ne aldara işe yariyo sevgili sisiBen tip testi yaptırmadım ama benimki sanırım tip 6 rengi ne seninkinin bende beyaz cıkıyo
Beyazlar için iyi huylu demişti doktorum beyazsa rengi korkmaBendede ilk cikan beyaz ne verrutol yakiyo ne aldara işe yariyo sevgili sisi
Hmm bilmiyodum bunu.Daha sakin oluyolarmış rengi acıksa
Çok geçmiş olsun en azından o eski kötü günlerin büyük bir kısmını geride bıraktığımıza inanıyorum umarım bu 6 aylık coriolus mrlnin sonunda ve yaptığın bunca şeyin emeğini alırsın bu arada ben bu yılım haberi olarak bikaç yerde gardasilin oral hpvyi son dozdan bikaç ay sonra tedavi etmeye başladıgını okudum umarım sende de tamamiyle işe yarar bi de ağız için sabah oral devit 3 ,yeşiçay gargara,adaçayı güçlğ antiviral gargara,toz zencefil-zerdeçal,naneyağı gargara,kekik yağı gargara,çay ağacı yağı,ekinezya bunların iyi geldigini okumustum bircogunu yaptıgına eminim ama yine de yazmak istedim.Bı arada coriolus hakkında ne düşünüyosun bi etkkisi oldu mu sence ?
Ya birde bana yardimci olabilcek biri var mi bu coriolus getirtmede gumruge takilmadan nasil getirebiliriz. Amazonda 90 kapsul 500 mg bir kutusu 20 dolara satiliyor.ordan temin edeniniz var mi..
Ya bana ilkini göndermişlerdi almaya gitmedim ambardan çok pişmanım nasıl yaptı biliyo musun kargoyla göndermedi bildiğin PTT Postadan zarfın içine koyup yolladı kutusu küçük oldugu için sığdırmış yani ptt post office yoluyla karşı ödemeli almak istiyorum diceksin ya da Makedonya Üsküpte (Skopje yani diğer adıyla) şubesi var pztden cumaya kadar acıgız demişlerdi Üsküp bizden vize istemiyo sadece pasaport ve nüfus cüzdanın olsa yeter uçak biletleri gidiş dönüş toplam indirimli bulursan 300 küsür tutuyo yani yurtiçi bi yere gidip gelsen yine aynı fiyat üsküpte iniyosun zaten gidip ilacı direk alıp kendin getirtebilirsin pasaport ise zaten cok basit cıkıyo herkese 3 günde veriliyo 6 aylık cıkar yüz küsüre ucaga atla git gel benceGüzelim; doktor recetesi olmadan mumkun degil gumrukten gecmez. oncelikle recete isini hallet. sonra da distributorlerle baglanyiya geçip sana gondermelerini sagla. bilgidim kadariyla amazon trye getirtmiyo
getirtiuosa da recete ilk halletmen gereken mesele... ben baya bi ugrastim...
Bu arada evet bizim bahsettiğimiz Mycologyresearch dan cıkan Coriolus MRL ilacı içeriği farklı türkiye de bazı uyanıklar hemen cakmasını yapmaya kalkmıslar aman sakın diyorum :)Evet.. fazlasiyla efor sarfediyorum. aslknda coriolus 3 4 aydir kullaniyorum. ama ilk 2 ay mrl getirtememistim. bunun yaklasik 2 ayi mrl olan corilous. yani sureci 2 ay olraka dusursek, bu ara azalma duraklama kesinlikle var. ama iki ay önce yani diger croriolusu kullandigim donemde kesinlikle durumlat fenaydi.
Bi yandan kendime cok cok iyi bakiyorum. sigara gunde 1 tane. cok iyi besleniyorum. spor haric her seyi tam yapiyorim. bu iyilesme hali coriolus mu bunlar ve zamanin etkisi emin olamam. bildigim bisi varsa olaki durursa sigillerim; bi yil icimde test sonuclarim negatof olursa emjn olun burada paylasicam. zaten takip etmekteyim surekli.
Ilac demeyelim de gida takviyesi. gunde 6; sabah öğle aksam 2 ser adet; ahccleyle birlikte aliyorum. birlikte daha etkili olduğunu okumustum. dedigim gibi 2 ayda bende net bi etki henuz yok. ama azalma umarım coriolusla ilgilidir...http://www.mycologyresearch.com/products/coriolus İlaç bu günde 6 tane 6 ay kullanılıyor