Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ankarada yine araştırma yapmış olan hatta kitabı da var sanırım bu konuyla ilgili derste veriyormuş oral patoloji dersi Prof.De.Ömer Günhan

Yine bu konudaki Alper Alkan çalısma yapan isimler arasında o da Ankara Çankaya da özel kliniği var diş hekimi

Antalya'da bu hastalığın takibini yapacak, koter ve yaktirma işlemi için önerebileceğiniz bir doktor var mi ?

Lazerle yaktırmanı öneririm Antalyada Mustafa Torgaç, Antalyaüroloji,Kubilay Yücel cıkıyor yazınca lazerle yakan uygun bi yer bul tipini öğren rahim içindeki ve gardasil aşını yazdır herhangi bi doktora hemen ol ç.Lazer fiyatları burada ortalama 1500-2000 tl arasında değişiyor ve bu fiyatlara 2-3 kez yaktırma hakkın oluyor normalde aslında 1500 siğilin aşırı çoksa veya iç tarafta varsa fazla veya genel anesteziyle tamamiyle uyumak istiyorum diyosan (ki lazerde genel anesteziye hiç gerek yok bildiginiz lazer epilasyonun aynısı ) 2000e çıkıyor .Ama dedigim gibi bu fiyatlara 2-3 kez yaktırma hakkın oluyor kontrolde ücretsiz yakılıyor.İlk seans bu fiyatı ödedikten sonra da ücretsiz kontrol randevun da bitince (ki kontrol randevusunda cıkarsa ücretsiz yakılıyor doktorlar diyo ki 15 gün veya 1 ay sonra kontrole gel sakın 15 gün sonra gitme kontrole siğilin çıktıgında biraz bekle öyle git ki kontrol randevunu da boşu boşuna kullanmamış olursun) Neyse bu ücretsiz kontrol randevuların da bitince diğer seanslar siğil yogunlugun azaldıgı için 300-500 tlye düşüyor yakım başına fiyatları bilerek yzıyorum ki oradaki doktorlar tarafından kazıklanma söyle diye istanbuldaki ve bicok yerdeki fiyatlar bu sekilde cünkü iyi pazarlık yap indiriyolar.

bu dr kabul etmedi kbb ye gidin dedi

Şimdi doktorum la konuştum bendekiler sigil değilmiş dna sinda falan hpv çıkmamış ama onlar ne aklıma takıldı ilerlerse buyurse tekrar bakalim dedi kalanları yakalım komple gitsinler dedim gerek yok dedi ama amma amaaa onlar ne olabilir ki öyle hatta birkac yeri yakmamisti siğile benzemiyor diye onlarda uZun yapılı siğil gibiydi ama değilmiş birsey çıkmaması sevindirici ama adı konsaydi aklımda kalmazdi

Sisi95 sen bilirsin

B
Molloscum olabilir içinden bişey cıkıyosa veya kendi yapısı veya bakteriyel bi durum olabilir yani mikrobik bişey ordan sürüntü alıp pcrla diğerlerini de aratabilirsin

Ya sadece kendi yapısı sürtünmeden kaynaklı bişey de olabilir çünkü burada bazı kadınlar vajina dudaklarının kendi yapısındaki şeyleri siğil zannedip gitmişler

Ya sadece kendi yapısı sürtünmeden kaynaklı bişey de olabilir çünkü burada bazı kadınlar vajina dudaklarının kendi yapısındaki şeyleri siğil zannedip gitmişler

Doktor tam böyle birşey dedi ama öncesinde öyle şeyler yoktu doktorda zamanla Dudakların yapısı değişir parcalanabilira dedi ama ne bilim içim rahat etmesi

B

Molloscum olabilir içinden bişey cıkıyosa veya kendi yapısı veya bakteriyel bi durum olabilir yani mikrobik bişey ordan sürüntü alıp pcrla diğerlerini de aratabilirsin

Suruntude yaptirdim ve parça alıp baktirdim öyle birşey olsa çıkardı herhalde demi

Gözunaydin ne mutlu ne gzl bi haber.. keske benimde oyle olsaydi

En kisa zamanda vücudundan atarsin virüsü inşallah canim Rabbim herkese şifa versin Şubat'tan beri o kadar kaptirmisimki kendimi hpv ye birsey yok dediler hala ikna olamadım o derece psikolojim bozuldu gerçekten Rabbim herkesi tez zaman da kurtarsin

Amin insallah bende bunu o kadar cok istiyorum ki. Keske yarin gittigimde bi mucize olsada dr yanlislik olmus faln dese keske keske keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…