bu dr kabul etmedi kbb ye gidin dediVe buldum ankara da co iyi bi midir bilmem ama bilgili bi dermatolog buldum oral hpvyle ilgili ! Dr.M.Can Emeksiz Keçiören Hastanesinde dermatolog http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2230.2008.02938.x/full bu ve bunun gibi yüzlerce orap hpvyle ilgili çalışmaya katılmış adını yazınca calısmaları cıkıyor .Oral hpvde değişik yöntemler topikal kremler uygulamayı denemişler umarım işinize yarar !
Sonuclarim temiz çıkmış o kadarını biliyorum suan sekreter o kadarcik soylefi musait olunca doktorla goruscem
Şimdi doktorum la konuştum bendekiler sigil değilmiş dna sinda falan hpv çıkmamış ama onlar ne aklıma takıldı ilerlerse buyurse tekrar bakalim dedi kalanları yakalım komple gitsinler dedim gerek yok dedi ama amma amaaa onlar ne olabilir ki öyle hatta birkac yeri yakmamisti siğile benzemiyor diye onlarda uZun yapılı siğil gibiydi ama değilmiş birsey çıkmaması sevindirici ama adı konsaydi aklımda kalmazdi
Molloscum olabilir içinden bişey cıkıyosa veya kendi yapısı veya bakteriyel bi durum olabilir yani mikrobik bişey ordan sürüntü alıp pcrla diğerlerini de aratabilirsinŞimdi doktorum la konuştum bendekiler sigil değilmiş dna sinda falan hpv çıkmamış ama onlar ne aklıma takıldı ilerlerse buyurse tekrar bakalim dedi kalanları yakalım komple gitsinler dedim gerek yok dedi ama amma amaaa onlar ne olabilir ki öyle hatta birkac yeri yakmamisti siğile benzemiyor diye onlarda uZun yapılı siğil gibiydi ama değilmiş birsey çıkmaması sevindirici ama adı konsaydi aklımda kalmazdi
Ya sadece kendi yapısı sürtünmeden kaynaklı bişey de olabilir çünkü burada bazı kadınlar vajina dudaklarının kendi yapısındaki şeyleri siğil zannedip gitmişler
B
Molloscum olabilir içinden bişey cıkıyosa veya kendi yapısı veya bakteriyel bi durum olabilir yani mikrobik bişey ordan sürüntü alıp pcrla diğerlerini de aratabilirsin
Doktorun doğru demiş cıkardı tabiki kendi yapısıdır çünkü senin gibi olan bircok kadın var kendi yapısı zamanla bozuluyo ilişkiden dolayı sürtünmeden vsSuruntude yaptirdim ve parça alıp baktirdim öyle birşey olsa çıkardı herhalde demi
Ozge nasilsin sigiller ne durumda.. ikimizde tip 16 yız ya merak ediyorumBu arada arkadasim cin1 seviyesinde cikmis, kolposkopi sonucu. Oradan 2 yilda negatif :)) darisi basimiza...
Gözunaydin ne mutlu ne gzl bi haber.. keske benimde oyle olsaydi
Amin insallah bende bunu o kadar cok istiyorum ki. Keske yarin gittigimde bi mucize olsada dr yanlislik olmus faln dese keske keske keskeEn kisa zamanda vücudundan atarsin virüsü inşallah canim Rabbim herkese şifa versin Şubat'tan beri o kadar kaptirmisimki kendimi hpv ye birsey yok dediler hala ikna olamadım o derece psikolojim bozuldu gerçekten Rabbim herkesi tez zaman da kurtarsin