Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ilac demeyelim de gida takviyesi. gunde 6; sabah öğle aksam 2 ser adet; ahccleyle birlikte aliyorum. birlikte daha etkili olduğunu okumustum. dedigim gibi 2 ayda bende net bi etki henuz yok. ama azalma umarım coriolusla ilgilidir...
Özge ben calısmaların birinde ahccden ziyade günde 10 mg folik asidin coriolusun etkisini arttırdıgını okudum çalışmada teröpatik etki saglıyomuş yani birbirilerinin etkisini olumlu yönde arttırmış

Prospective Trial Design For HPV Control with Coriolus and Folic Acid

Folic Acid mg per day

Coriolus-MRL grams per day

Week 1
Week 2
Week 3
Week 4
Week 5
Week 6
Week 7
Week 8
* 6 tablets per day ( 2 early morning, 2 noon, 2 evening)
(Coriolus mrl/folic acid)
300 mg /day 10 mg/ day 10 mg/ day 10 mg/ day 10 mg/ day 10 mg/ day 10 mg/ day 10 mg/ day

3 grams / day* 3 grams / day 3 grams / day 3 grams / day 3 grams / day 3 grams / day 3 grams / day 3 grams / day

http://www.mycologyresearch.de/pdf/newsletter/CJourVol4-web3.pdf Okumanızı öneririm 7.sayfa fa coriolus mrl anlatılmış ilk sayfalarda reishi mantarı anlatılmış hpv tedaivisinde ikisinde de günde 6 tablet kullandırtmışlar 6 ay boyunca.Ama benim asıl ilgimi çeken şey şu bütün tedavilerin ortak noktası BETA GLUKAN ve antioksidan içerikleri burada bahsedilen beta glukan bizlere verilen Imunexden çoook daha yüksek beta glukan ve antioksidan yani vücutta toksin temizleyici çöp toplama virüs silme mekanizmasının bir anda yükselerek harekete geçmesinden bahsediyor mantarların içeriğindeki beta glukan ve enzimler sayesinde.
Burada türkiyede bulabilicehginiz çeşitli markaların beta glukan içeriklerini yazdıgım bi mesajı okuyup ilaç getiremeyenler (coriolsu mrl) türkiyede bulunam yüksek beta glukanlı takviyeler belki ilacın alternatifi olabilir!
Mesela;Imutor,Imuzinc,Imunex Plus,Ve Ella Pharmanın Almanyadan getirttiği Nutri Glucan bunlar yüksek beta glukan içeren takviyelerden bazıları

Coriolus mrl de beta glukan orani nedir sisi..ilaci getirmezsek imutorle denklestirsek orani olur mu acaba.

Bende sigil cikmadiya aşımı yaptırabilir miyim sisi95 oradaki kabarcıklar in görüntüsü sigil fakat kendilerinin ne olduğu bilinmiyor belki siğile falan dönüşür aşımı yaptirsam koruyucu olurmu

Bende sigil cikmadiya aşımı yaptırabilir miyim sisi95 oradaki kabarcıklar in görüntüsü sigil fakat kendilerinin ne olduğu bilinmiyor belki siğile falan dönüşür aşımı yaptirsam koruyucu olurmu
Asıl kapmadan önce Gardasil aşını vurulursan yüzde yüz etkisi olur !!! Hemen ol derim hemen .Sendeki kabarcıklar bakteriyel enfeksiyon da olabilir önemsiz bişey de olaibilir veya sirke vs sürdüysen alerji yapmış olabilir

Coriolus mrl de beta glukan orani nedir sisi..ilaci getirmezsek imutorle denklestirsek orani olur mu acaba.
İşte tam anlayamadım bende orani çünkü farklı oran birimleri verilmiş çeviremiyorum tam miligramını ama içeriğine baktığımda bütün interferon coriolus reishi ahcc hepsinin ortak noktası vücutta beta glukan gibi virüs toksin süpürücü maddelerin oranını bi anda yükseltip bagısıklıga yardım ederek kendi kendinin silmesini sağlamak ve coriolusun içeriğine bakıldıgında da beta glukan sitokrom p450 lakkaz. Gibi çok güçlü antioksidan vücut çöp toplama sistemi maddeleri verip yardım ediyolar temel mantıgı bu yani.Beta glukan olarakda Imutorun içeriği çok yüksek ve C vitaminiyle alındıgında (takviye veya portakal suyu,kuşburnu tozu gibi ) etkisini yükseltiyor beta glukanın folik asitte arttırıyor anladıgım kadarıyla .Beta glukan içeriği yüksek olarak Imutor var ımutoru portakal suyuyla almak ya da Ella var Almanyadan ithal nutriglucan getiriyolar onda da 380 mg var bir tablette oral hpv için tablet yerine saşe toz beta glukan yararlı olabilir

Ama bi tanıdık vasıtasıyla Coriolus mrl çok rahat getirilebilir bulgar göçmeni tanıdıgınız varsa bulgaristan dönüşü veya makedon üsküplü birinden veya kıbrıstan tanıdıgınız varsa çok rahat getirtebilirsiniz

Yarin siteye mesaj aticaz baklim belki onlar bi yol bulur. Tanıdığımız hiç yokki. Ya bide bisey sorucam bende ilk olarak pubisin sağında bir tane çıktı. Sonrasında hemen ldaraya başladım. Kaşıntı oldu bazen. Baktığımda kirmiİ kabarcıklar oluyordu. Ama ertesi gün kayboldular.hatta burayada çoğalıyor diye yazmıştım.ama onlar yokoldular.ammaa o ilk çıkan sigil hep orda.ara sıra sürdüğüm verrutol bu akşam itibariyle sbah akşam surucem.belki o ise yarar. Bazen belki oda sigil değildir hissine kapilsamda elimde tıp 16 sonucun var. Acaba tıp 16 sigil yapmaz diye bi bilgi varya ondan mı bende çoğalmadi.yada aldaradn mi.

Ama bi tanıdık vasıtasıyla Coriolus mrl çok rahat getirilebilir bulgar göçmeni tanıdıgınız varsa bulgaristan dönüşü veya makedon üsküplü birinden veya kıbrıstan tanıdıgınız varsa çok rahat getirtebilirsiniz
Sen keşke alsaymissin pttyle gelmiş bide..

Sen keşke alsaymissin pttyle gelmiş bide..
Çok pişmanım ben bu işten tam anlamıyorum beni ambardan bizzat almaya cagırdılar pttden ama sanırım bu prosedür gereği zaten yurtdısından gelen şeylere yapılan bişey sonradan düşününce anladım.Kıbrıstaki kadın çat par türkçe biliyor türkçe konuştu bizimle ama tekrar bu olaydan sonra yollar mı bilemiyorum.tip 16 asla siğil yapmıyor bu arada sen sizdekilerin siğil olduguna emin misin yani böyle bi durumda bence ikinizden birinin parça aldırıp biyopsi yapması gerekiyor çünkü hsvde olabilir kırmızı su kabarcıgı gibiyse ayrıca kanda hsv2 ıgg ve ıgm de baktır elisa testleriyle karsılıklı olarak

Bi de kargoyla değil post offica yani bildiğimiz pttyle zarfın içine koyarak yollamasını isteyin 5-6 euro tutuyo o zaman sadece gönderme bedeli

Ptt post office yani posta yoluyla zarfın içine koyup karşı ödemeli isticeksiniz yani parayı posta yoluyla basit ve ekonomik bi şekilde ödemiş oluyosunuz

Yarin siteye mesaj aticaz baklim belki onlar bi yol bulur. Tanıdığımız hiç yokki. Ya bide bisey sorucam bende ilk olarak pubisin sağında bir tane çıktı. Sonrasında hemen ldaraya başladım. Kaşıntı oldu bazen. Baktığımda kirmiİ kabarcıklar oluyordu. Ama ertesi gün kayboldular.hatta burayada çoğalıyor diye yazmıştım.ama onlar yokoldular.ammaa o ilk çıkan sigil hep orda.ara sıra sürdüğüm verrutol bu akşam itibariyle sbah akşam surucem.belki o ise yarar. Bazen belki oda sigil değildir hissine kapilsamda elimde tıp 16 sonucun var. Acaba tıp 16 sigil yapmaz diye bi bilgi varya ondan mı bende çoğalmadi.yada aldaradn mi.
Bu arada siteye mesaj atmıyosun distrübitörler bölümü var sitede her ülkedeki satış yeri var yakın mail ve adresleri yazılı onlardan birine mail At yakın ülkelerdne seçip

Ayrıca Aldarayı öyle kafama göre kullanamazsın!!! Ne kadar çok kullanırsam o kadar iyi mantıgı tamamiyle yanlıs.Onun bir prosedürü var eğer bu şekilde kullanırsan virüs direnç gösterir ve tedavilere karşı daha inatcı olabilir !! Aldara işe yaramazsa virüsün bir bölümünde mutasyon yaratıp daha dirençli ve agresif bi hale getirebiliyor bundan dolayı 3-4 haftadan sonra siğillerde herhangi bi değişiklik yaratmazsa bırakılması öneriliyor ayrıca kullanımında 1 gün sürüp 1 gün ara veriyosun öyle kullanman doğru değil

Ayrıca vajinal kültürden akıntı testi de yaptırmanız gerekiyor idrarda bel soguklugu,klamidya,üreplasma ve gonore bakterileri ve mantara bakıyolar

Ayrıca Aldarayı öyle kafama göre kullanamazsın!!! Ne kadar çok kullanırsam o kadar iyi mantıgı tamamiyle yanlıs.Onun bir prosedürü var eğer bu şekilde kullanırsan virüs direnç gösterir ve tedavilere karşı daha inatcı olabilir !! Aldara işe yaramazsa virüsün bir bölümünde mutasyon yaratıp daha dirençli ve agresif bi hale getirebiliyor bundan dolayı 3-4 haftadan sonra siğillerde herhangi bi değişiklik yaratmazsa bırakılması öneriliyor ayrıca kullanımında 1 gün sürüp 1 gün ara veriyosun öyle kullanman doğru değil
Aldatayi kafama gore kullanmiyorum asla. Dr un dedigine gore haftada iki gun oda en fazla 10 saat kaliyo sonra yikiyorum. Verrutolu kafama gore kullandim ben. Hsv1 var bende.esimdekiler kesin sigil yakildi zaten. Banada ondan bulastigina gore farkli biseyden suphelanmiyorum aslinda ama sanirim kabullenmek istemiyorum

X