- 12 Şubat 2009
- 101
- 0
arkadaslar benmde anusle vagina arasında vardı ben önceleri et ben sandım umursamadım.baktım buyumeye basladı dra gittim gecen hafta hemen yakılmasını söyledi ama cok paracı bir bayandı 450 istedi ama burdaki yazılardan ve ilk gittigim dr acımasını istemiyorsan 600 ver dedi bende baska bir dra daha danısayım dedim erkek olana gittim bu cok iyiydi.ben ilk drdan vr buradaki yazılardan okudugum için yakma islemi cok acıyor diye psikolojik olarak kendimi canım cok yanacak diye sartlandırdım sanırım korkudan tansiyonum düştü.dogumhanede yaktılar ama ben korkudan ölecektim.dr uyusturdu normalde ignedende korkarım ama ilk 2 sini sızı seklinde hissettim 3.hissetmedim sonra yakma islemi baslatıyorum elimi hissedeceksin ama acı hissetmeyeceksin korkma dedi gercektn oyle oldu dokundugunuhissettim sadece hiçbir acı olmadı :lepi: buyuk olanı aldı kenarındada yavrulamıs onuda aldı ayaga kalktım normalce cıktım sanki yakılmamıs gibi inanamadım.baticonla pansuman yaptım birde antibiyotik içiyorum arkadaslar hiç duydugunuz sozlere inanmayın hiç korkmayın hiç bişey hissetmiyorsunuz.ayın 26sında tekrar gidip sonucları alcam ve asıya baslayacak umarım tekrar cıkmaz insallah Çok üzgünüm çoook asıya baslıcam enkısa zamanda.birde bunun sadece cinsel ilişkiyle bulastıgını soyledi bayan dr coksinir oldum cunku oyle bir ihtimal bile yok.havuzdan geciyorsada gecmiş olabilir cunku yazın rusların cokoldugu bir kapalı havuzda yüzmüştüm senağlama