mrblar.. benimde bi rahatsizligim varburası en uygun geldi bana bilmiorum belki caresini bulurum dr gitmedim korktum cunku.benmde sigil deilde sivilceler var bikini bolgesinin ust taraflarında ilk basta kıl donmesi sandım ama deilmis 4-5 ayda tekrarlıyor ve o sivilce gectigi zaman göze benzer bi iz bırtakıyor ne oldunu daha anlayamadım ben:S neden cıktıgınıda:S birde cıktıgı zamanda çok agrı yapıyor kendı kendıne olgunlasıncaya kadar bu agrı devam edıyor olgunlasınca kendılınden patlıyor içi iltihap dolu akıntılar oluyor ve kanlı oluyor bu akıntılar birde çok canımı yakıyor ( şimdi aynısından sag koltukaltımdada cıktı . bunun nedeni neden olabilir ve tedavisi var mi acaba ? bilen varsa arkadaslarımdan cvp yazmalarını umud edıyorum simdiden tsklr
tamam canım ben de araştırdım biraz önce gitmeye karar verdim teksen çamlıbele .çok saol tavsiyen için.biraz zor olacak bursadan gitmek ama yeter ki iyi olsun napalım.peki ne kadara mal oldu bide onu öğrenebilirmiyim ona göre giderim ssk etkiliyomu tedaviyi.teşekkürler canım...
Maalesef arkadaşlar o siğillerden (kondilom) bende de .Tesadüfen onların siğil olduğunu öğrendim.Dr um verutrol verdi asitli bir ilaç.Kullan geçmez ise lazer yaparız dedi.Ama uygulaması çok zor.Çok dikkatli kullanmak lazım ve sadece siğillerin üzerine sürmek gerekiyor.Aksi taktirde yakıyor.10 gündür kullanıyorum küçüldü ve azaldı.Bir süre daha deneyeceğim geçmez ise yaktırmayı düşünüyorum.Lazer tedavisinin fiyatı hakkında bir fikri olan varmı nekadra yapılıyor.
Astra merak ettim cevaplarmısın?
astra kullandıın ilaç ismini söyleyebilirmisin lazerle yakma işlemi fiyatı hastahaneye göre farklı olabilir belki ben özelde yaktırdım ssk anlaşmalıydı 120ytl tuttu
ben aldara isimli ilaç kullanmıştım oda çok zahmtli sadece siğillere sürülüyo v çevresine dikkat etmessen tahriş yapabiliyo fiyatta çok yüksek(115 ytl) dediğin ilacı bilseydim onu kullanırdım valla yaktırmak en iyi sonuç ama kremle uğraşmaktansa
Aslında ben ilk başta iyi bir sonuç beklemiyordum ama dediğim gibi neredeyse kalmadı.Ciddi bir rahatsızlık ve bulaşma yolu düşünüldüğünde kafa karıştırıyor.Ağda salonlarından olma ihtimalide varmış ama