arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
çok sevindim moonrose senin adına.bana ayrıntılı yakma işlemini anlatırmısın?ben de yaktırıcam.lokal anestesi olduğu halde duydunmu?kullandığın kremin markasını da yazar mısın?
ya arkadaşlar aynı problem malesef bendede varbaldırlarıma doğru 4 veya5 tane var cok korktğm için doktora gttm ama bana test falan yapmadlar sadece sivilceleri kontrol etti ve krem verdi kullanıom bakiim ama pekte fayda etmedi sanırım napcam bilmiom çok üsgünüm :'( MOONROSE bana o işlemi nerde yaptrdığını yazarmsn? bende kocaelideyim de ondan :/
mrblar.. benimde bi rahatsizligim varburası en uygun geldi bana bilmiorum belki caresini bulurum dr gitmedim korktum cunku.benmde sigil deilde sivilceler var bikini bolgesinin ust taraflarında ilk basta kıl donmesi sandım ama deilmis 4-5 ayda tekrarlıyor ve o sivilce gectigi zaman göze benzer bi iz bırtakıyor ne oldunu daha anlayamadım ben:S neden cıktıgınıda:S birde cıktıgı zamanda çok agrı yapıyor kendı kendıne olgunlasıncaya kadar bu agrı devam edıyor olgunlasınca kendılınden patlıyor içi iltihap dolu akıntılar oluyor ve kanlı oluyor bu akıntılar birde çok canımı yakıyor ( şimdi aynısından sag koltukaltımdada cıktı . bunun nedeni neden olabilir ve tedavisi var mi acaba ? bilen varsa arkadaslarımdan cvp yazmalarını umud edıyorum simdiden tsklr
ilgin için teşekkürler hawwa.ben smear testi yaptırdım şimdilik kötü cins değil ama riskli tabii.bu aldırma işini duymadım hiç.bilgi verirsen sevinirim.