Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bde genel bi soru sorayım hpv ile karsılaştıgınızdan beri kilo verdiğnizi farkettnmzmi yada verdinizmi die soruyum ben gecen yıldan buyana tam 10 kiloya yakın werdm hep vermeye ugrasrdım ama simdi diorum keske tek derdim kilo olsaymış

hmm erkeklerde de etkili olması çok iyiymiş buna sevindim. ben de çinko ilacı kullanıyorum işe yarıyodur umarım :) ya ben de inceliyorum ama emin olamıyorum bişey çıkıp çıkmadığından o yüzden aklımı çok kurcalıyo.. bi de senin lazer izlerin geçti mi tamamen ? ne kadar zamanda geçiyo

bende bugün bikez daha özel bi hastaneye gttim ama bendeki ptrlerin tipik siğile benzetemedi doktr podoflme devam et dedi of of diorum walla herkezin bir an önce kurtlmasını diliyorum :)

ben bu doktoru bulana kadar 3 özel hastaneye gittim. herşeye benzettiler bi kondiloma benzetemedimler. ben teşhis koydum. aaa evet kondilom olabilir dediler. 600 tl operasyon+ bi dünya tahlil + kadın douma da muyane+ aşılar ++++++ dediler topunun canı cehenmeme :) hipokrat yeminini nereleriyle ettiler merak ediorm. sadece para emdiler. doktor göründe kalpazan görmüş gibi oluodum. ta ki gerçek bir doktor karşıma çıkana akadar. kondiloma sivilce tedavisi uygulayan doktorlar var bu memlekette...

neredeyse 2 ay olcak. sadece makatın yan kısmında yeni oluşan bi deri var. dierleri tamamen iileşti.iz falan da kalmıo. şu anda cildimde bir tahriş ya da kaşıntı vb biişe yok. herşey yolunda gibi :)

ben de psikolojimin bozulması dışında bişe olmadı. belki çok üzüldüğün için kilo veriosun.meyve sebzenin bol olduğu dönemdeyix. bolca tüket. çekirdekli karpuz, gnde bikaç badem ffaln ii geliomuş. doktorun sitede yazıodu. sıcaktan bişe yiyemio insan ama doktor diyet yapma dedi. bağışıklığı güçlü tutmak gerekiomuş

Merhabalar, ben 26 yaşında 1 çocuk annesiyim. 2009 yılında evlendim. 7 aylık kız çocuğum var. Doğumumdan 1 ay sonra genital bölgemde 3 adet siğil çıktı. Kadın doğum uzmanıma gittiğimde siğil olduğunu öğrendim. Smear testi yaptık, temiz çıktı. Doktorum siğilleri yakmamız gerektiğini söyledi. Yaktıktan 2 ay sonra tekrarladı siğillerim bu sefer makat bölgeme doğruda yayılmıştı, ikinci kez yakıldı siğillerim ne yazıkki tekrar siğiller çıkmaya başladı. Kadın doğumcum bu sefer Aldara isimli kremi önerdi. Fakat bu kremi cildiye doktoru yazması gerekli olduğu için, dün cildiye polikliniğine gittim. Doktor muayene ettikten sonra Aldara kremin pek etkili olmadığını söyledi ve sefer dondurma yöntemini önerdi. Dün dondurma yöntemide yapıldı, kendiliğinden dökülcekmiş siğiller. Bana bu konuda lütfen yardımcı olup bilgi verirmisiniz . Sizce dondurma yöntemi etkili bir yöntemmidir. Veya ne yapmam gerekli. 7 aylık bebeğim var ona geçecek diye çok korkuyorum. Lütfen sizlerden yardım bekliyorum ...

dordurma etkili degil. sigili yuzeyden dusuruyo. sonra ayni yerden tekrar ediyo. cunku dondurma yontemiyle koke inilemiyo. benim internetteki yorumlardan okudugum kadariyla ve kendi deneyimlerime gore en iyisi koter. krio yani dondurma yonteminde dedigim gibi tekrar olayi cok fazla. aldaranin etkinligi de kisiden kisiye gore degisiyor sanirim. hic ise yaramadi diyeni de duydum. ise yaradi diyeni de. aldarayi iki ay kullandim ve ben yararini gordum. doktor bana da surekli tekrar ettikten sonra en son cozum olarak aldarayi vermisti. mevcut olan tum sigilleri asitle yakip, derinin iyilesmesini bekleyip aldaraya oyle baslamistim. benim tavsiyem suanki sigillerini koter ile temizlemen. yaralarin iyilesince de aldaraya baslaman. bence krio ile vakit kaybetme.

ben koter yaptırmadım. çok acılı ve sıkıntılı olumuş. lazer tedavisi yaptırdım. iki ay geçti herhangi bir prob yok. derim kendine geldi. hiç leke de bırakmadı. tavsiye ederim.

Ben aldara falan kullanmadım. Çıktıkça yaktırdım. Normalde yaktırdığımdan en geç 1 hafta sonra çıkmaya başlardı ama bir aydan fazla oldu bir belirti yok. Biraz acılı oluyor ama napalım insan nelere dayanıyor yeri geldiğinde. Bence vakit kaybetmeden yaktır. Bebek için de endişelenme. Hiç bebeğime de geçti diyeni duymadım. Kuluçka dönemi oluyormuş bu illetin ama seninki doğumdan sonra aktif olarak çıkmaya başlamış. İyi düşün iyi olsun.

bir miktar para ayarlayabildim sonunda hem smear alabilecek hemde btn siğillerimi temzlicek doktrda buldum ama ankarada doktr süleyman eserdag kendisiyle grştüm razman sonu gtmeyi düşünyorum umarım hersey iyi olur

bende bu pütrler olşmaya basladgında özellkle makatımdakilerde sanki bi parazt geziyomuş gbii oluyodu günlük mutlaka bu his geliyr bana ya sanki cocuklarda olan prazt varya öle cıkıcakmış gibi oluyor yani diyorum acaba hergün bi tane daha mı cıkıyor

bir miktar para ayarlayabildim sonunda hem smear alabilecek hemde btn siğillerimi temzlicek doktrda buldum ama ankarada doktr süleyman eserdag kendisiyle grştüm razman sonu gtmeyi düşünyorum umarım hersey iyi olur

senin adına çok sevindim cnm sonuçta artık önünde bir çözüm var moralini de yüksek tut

benim bukadar yaygın olmasının sebeide doktrlar ben siğil die bi hastalıgı ble blmezken özel bi hastanede doktrn bunlar siğil falan değil dyince ble oda neymiş falan oldum hep kanstı kremleri falandr cogalttı bu mereti bende

bu hastalıga yakalınpta sanslı olanlardansın cnkü henüz basındasın cok yaygın değillerken cok daha kolay atlatablrsin koter ve dndrma yöntemi kendi adıma bende henz tecrbe ednmedim ama en iyisi koter deniyor

benm de 2 taneydi. hangi doktora gitsem bana hemeroid kremleri veri. sayı oldu 22 :) nereye şikayet etmek gerekir bunları. insanların sağlıklarıyla oynuolar. verdiğim para umrumda deil, sağlığımı da aldılar !!!

ben maddi olarak çok zorlandım.yanlış tedaviler özel hastaneler. sonunda hakan bey sayesinde kurtuldm. şimdi istanbuldan taşınmam gerekiyor. farklı bir ilde ev kurcaz, evlencez (düğün faln yok tabe), iş değişikliği yapmam lazm. ev kurmak ayrı dert. eğer bunlar olmasa size maddi olarak da yardım etmek isterdim umarım doğru insanlar çıkar karşınıza. ama ist.a gelme imkanınız olursa başka doktora gitmeyin. hakan beyi tanıyınca demek istediğimi anlayacaksınız :)

benide en cok zorlayan işin maddi yönü hadi yaktrma ücretini smear ücretini falan ayarlasam tamam ama istanbul gibi kaldıgım yere cok uzak ve hiç gtmediğim bi şhr olması işin maddi yönünü biraz daha dşündürüo tip testdr aşısıdr alıp basını gidiyor dilerim ankaradaki doktr cözümüm olur ama yardımcı olabilmeyi ummanız bile büyük cok cok büyük destek umarım hersey gnlünüzce olur ve cok mutlu olrsunuz esinizlede ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…