• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hemen aklina en kotusunu getirme. illa bulasti diye hemen sigil cikicak diye bisey yok. cogu kadinda virus bagisiklik sistemi tarafindan baskilaniyo. belki de bunyen cok saglam, kendi kendine yok etti. ya da illa virus alinir alinmaz cikicak diye bisey de yok. kac sene sonra bile cikabiliyo, ya da cikmiyo. sen sakin sakin sonuclarini bekle. insallah kotu bi sonuc gelmez ama, sonuc nolursa olsun, hepsinin de caresi var.

yani bulaşmamış olabilir mi bana....

bi negatif çıksa başka bişey istemiyorum hemen aşımı vurduracağım oldu ki pozitif çıktı öyle siğil çıkacağı günü mü bekleyeceğim ne yapmam gerek peki...

agsa bence sen suan olabilir die kabullenmeye bak annemin bi sözü can taşıyoruz basımıza hersey gelebiliyor ben doktrda ilk duydugum an tamam hayatım bitti die düşündüm beni bi düşünsene tam bir bucuk yıl sonra siğilleri teshis ettrdim sana bulaşmış olsa bile suan bu konuda bilinçli bie sekilde gerekeni yapıyson yani smear yapmışsın dilerim ki siğil bulaşmamıştr ha varsada bagısıklık sistemini güçlendr yesil cay cörek otu bal vs kullan tedbirini almaya bak.benm makat içinde bile oldugunu düşünyrm tehs ettrcek doktr bulamıyorum bide bnm durumuma bakarmısın baska yerlere gtmye imkanım bile yok:(

agsa bence sen suan olabilir die kabullenmeye bak annemin bi sözü can taşıyoruz basımıza hersey gelebiliyor ben doktrda ilk duydugum an tamam hayatım bitti die düşündüm beni bi düşünsene tam bir bucuk yıl sonra siğilleri teshis ettrdim sana bulaşmış olsa bile suan bu konuda bilinçli bie sekilde gerekeni yapıyson yani smear yapmışsın dilerim ki siğil bulaşmamıştr ha varsada bagısıklık sistemini güçlendr yesil cay cörek otu bal vs kullan tedbirini almaya bak.benm makat içinde bile oldugunu düşünyrm tehs ettrcek doktr bulamıyorum bide bnm durumuma bakarmısın baska yerlere gtmye imkanım bile yok:(

allah acil şifalar versin dilerim tez zamanda kurtulursun....
pazartesi belli olacak smearlerde bişey çıkmadı ama insan ne kadar alışabilir ki işte bende olabilme olasılığına kendimi alıştırıyorum söylediklerini dikkate alacağım.yazarım sonuç bi belli olsun..

propolis die dogal bi ürün var ben onu kullanmaya basladım toz halde bala karıstırp yiorum günlk yesil cay içiyorum cörek otu hatta sarımsagı bile hap gibi atıyorum atlatmak için elimden geleni yapmaya calışıyorum ltfen banada dua edin

almondtree online grmüşken hemen sormak istedim benm siğillerim seninkilerle benzerdi sanırım aklıma cok takılıyor sendeki siğiller cok minikti değilmi günlük yasantında batma gibi his veriyormuydu

benim ilk islem goren sigillerim yakilacak islem gorulecek buyuklukteydi, sonralari cikanlar cok kucuktu, hatta o yuzden doktor bunlar cok kucuk, koter yapamayiz demisti. senin tarifine gore, seninkiler vajinanin dogal puturukleriyle doktorun bile karistirabilecegi kadar kucuk. ( ben aslinda hala daha cogunun dogal oldugunu dusunuyorum) yani benimkiler kucuktu ama sanirim senin tarifin kadar degil. ama yanma, batma hissi vardi. degisik bir kasinti, igne batmasi gibi bir hisle kasiniyodu, zonkluyodu.

yani bulaşmamış olabilir mi bana....

yani acikcasi, erkek arkadasinda sigil varken iliskiye girmissiniz, bulasicilik cok yuksek bu viruste. ben bulasmamistir diyemiyorum, bulasma ihtimali cok yuksek cunku. sadece virus vucuda girmistir ama ya senin bagisikligin cok yuksektir, sistem virusu aninda tanimis baskilamistir, ya da henuz bi belirti vermemistir ama zayif anini kolluyodur. ne kadar zaman oldu. iliskinin ustunden ne kadar gecti yani?

yani acikcasi, erkek arkadasinda sigil varken iliskiye girmissiniz, bulasicilik cok yuksek bu viruste. ben bulasmamistir diyemiyorum, bulasma ihtimali cok yuksek cunku. sadece virus vucuda girmistir ama ya senin bagisikligin cok yuksektir, sistem virusu aninda tanimis baskilamistir, ya da henuz bi belirti vermemistir ama zayif anini kolluyodur. ne kadar zaman oldu. iliskinin ustunden ne kadar gecti yani?

2,5 yıl sürdü ilişkimiz onda biz beraber olduktan 6 ay sonra çıktı ve sürekli çıkıyodu.
ayrılalı 3 ay oldu işte..

geçen hafta dermatoloğa ve kadın doğumcuya gittim ikiside herhangi bir siğil oluşumu falan yok dedi...tekrar smear verdim...

benim ilk islem goren sigillerim yakilacak islem gorulecek buyuklukteydi, sonralari cikanlar cok kucuktu, hatta o yuzden doktor bunlar cok kucuk, koter yapamayiz demisti. senin tarifine gore, seninkiler vajinanin dogal puturukleriyle doktorun bile karistirabilecegi kadar kucuk. ( ben aslinda hala daha cogunun dogal oldugunu dusunuyorum) yani benimkiler kucuktu ama sanirim senin tarifin kadar degil. ama yanma, batma hissi vardi. degisik bir kasinti, igne batmasi gibi bir hisle kasiniyodu, zonkluyodu.

benim siğillerim kesinlikle cok minik podofilm kullandım dahada küçlme oldu nokta gibi bişey kaldı ama hala cok var:( bende bu kasntı batma hep vardı asit kullanmaya basladıgımdan beridr yok ama ... ne bilim benimkide bi umut hala siğil değildr belki die kendimi kandırıyorum makat içinde varsa onlarda cok ufak olacagı için oda teshs edilemicak şimdi onun derdine düştüm

benim siğillerim kesinlikle cok minik podofilm kullandım dahada küçlme oldu nokta gibi bişey kaldı ama hala cok var:( bende bu kasntı batma hep vardı asit kullanmaya basladıgımdan beridr yok ama ... ne bilim benimkide bi umut hala siğil değildr belki die kendimi kandırıyorum makat içinde varsa onlarda cok ufak olacagı için oda teshs edilemicak şimdi onun derdine düştüm

ozel mesaj yazabiliyorsan sana mesaj atmak istiyorum.

bende bugün farkettim sanki makatta da çıkmaya başlıyo bu siğiller :S perşembe doktora gitcem ama, makat içinde de olup olmadığı nasıl tespit ediliyor bir fikrin var mı,

maktımda sanki parazt varmış gibi bi kprdanma oluyodu hep ben tabi siğil olabilecegini düşünmedim sadece vajinadaki pütrlerin ne oldugunu anlamaya calışıyordum.bu rahatsızlıgı ögrendigim zamn makat derimi gerdim aynı noktaların ordada oldugunu gördüm yani gece uyurken sanki bi böcek varmış gibi kıprtı oluyodu bende oysaki o kıprtılar hep siğilmiş:(

almondtree özelden sen yaz ben cevap atamıyorum ama bi önerin yada sorun olcaksa mesaj sınırım doldugunda hemen cevplarım

almondtree.tsekkürler özelden yzdıkların için benm cogalma sebebi yanlış teshsle gec tedaviye baslamam. ama ne yazkki pütrtüler dogaldakiler gibi değil :(

kizlarya su fodolim kullananlar nasil birsey acaba nekadar ise yariyor hemen sonuc alinabiliniyormu bendekiler yakmakla bitmiyor yakiyorup hopppp yenisi cikiyor podopilm nasil birsey icerigini nasil birsey oldugunu anlatabilirmisiniz acaba

Back