Hafta İçi saat 12.00 – 19.00,
Cumartesi saat 10.00 – 17.00 arası
0212 – 233 46 47
0212 – 224 37 85
0212 – 224 54 75
0539 8288152
Ben Hakan Bey'e muayene oldm. Şehir dışından da hastaları olumuş. hani ist'a gelemesen bile belki sana doktor tavsiye edebilir.
çok geçmiş olsun. benm minik böle kabarcık gibiydi. ama makat kenarında bi tane büyük vardı. büyük olana genel cerrahlar çatlak demişti. kremler faln verdiler, o kremler de siğillerimi daha da artırdı :/
Hafta İçi saat 12.00 – 19.00,
Cumartesi saat 10.00 – 17.00 arası
0212 – 233 46 47
0212 – 224 37 85
0212 – 224 54 75
0539 8288152
Ben Hakan Bey'e muayene oldm. Şehir dışından da hastaları olumuş. hani ist'a gelemesen bile belki sana doktor tavsiye edebilir.
çok geçmiş olsun. benm minik böle kabarcık gibiydi. ama makat kenarında bi tane büyük vardı. büyük olana genel cerrahlar çatlak demişti. kremler faln verdiler, o kremler de siğillerimi daha da artırdı :/
herkese merhaba. bnm de bir sorunum var ama sizinkilerle aynı mı bilmiyorum, yani siğil gibi de değil gibide. daha önceler 2 veya 3 tane aynı anda çıkıodu, şimdi bir tane var. siğil dediğiniz acaba sivilce gibi içi dolu ama hem acıyor, hem ağrıyor bunun gibi mi?
ara ara tekrar ediyor ama 3 gün önce çıktı ve canımı çok acıtıyor. danışma ihtiyacı duydum. rahim ağzında değil tam olarak, girişin yan tarafında dışarıda önce sivilce gibi bir şey çıkıyor. sonra çamaşır yapışıyor üstüne. ben de unutup çamaşırı çıkarırken çok canım acıyor. 3 gün önce çıktı ve şu an yürüyemeceğim kadar acıtıyor. arada bir oluyor bu. şimdiye kadar gitmedim ama artık doktora gitmem lazım sanırım.hijyen ve kıl konusunda da çok dikkat ederim. iki konuda da her zaman temizim. ama neden oluyor bu?sivilce mi siğil mi, aradaki farkı nasıl anlayacağım? rahim ağzı tehlikesi sebebiyle de korktum açıkcası.
tekrardan slm kızlar bugün dr yönlendirmesiyle başka dr gittim orda sigillerin yakilmiyacagini sadece ilişki enfeksiyonlariyla ilgilendiklerini söyledi ben durumumu herşeyi anlattim...onlar önce 3 sise kan aldılar sonra smir aldılar ben tipleme testi istedim onlarda önce bütün testleri yapacaklarını problemin neyden kaynaklandığını arastiracaklarmis haftaya perşembeye randevu verdiler sonuçlara bakilacakmis esimdende kan istediler ama eşim olmadığı için mümkün olmadı sizdede hiç kan aldilarmi acaba birde hpvyle normal doğum olurmu diye sordum onlarda sigil az ise olur ama çok sayıda olur ama çok sayıda olursa sezeryanla olur dedi....
herkese merhaba. bnm de bir sorunum var ama sizinkilerle aynı mı bilmiyorum, yani siğil gibi de değil gibide. daha önceler 2 veya 3 tane aynı anda çıkıodu, şimdi bir tane var. siğil dediğiniz acaba sivilce gibi içi dolu ama hem acıyor, hem ağrıyor bunun gibi mi?
ara ara tekrar ediyor ama 3 gün önce çıktı ve canımı çok acıtıyor. danışma ihtiyacı duydum. rahim ağzında değil tam olarak, girişin yan tarafında dışarıda önce sivilce gibi bir şey çıkıyor. sonra çamaşır yapışıyor üstüne. ben de unutup çamaşırı çıkarırken çok canım acıyor. 3 gün önce çıktı ve şu an yürüyemeceğim kadar acıtıyor. arada bir oluyor bu. şimdiye kadar gitmedim ama artık doktora gitmem lazım sanırım.hijyen ve kıl konusunda da çok dikkat ederim. iki konuda da her zaman temizim. ama neden oluyor bu?sivilce mi siğil mi, aradaki farkı nasıl anlayacağım? rahim ağzı tehlikesi sebebiyle de korktum açıkcası.
tekrardan slm kızlar bugün dr yönlendirmesiyle başka dr gittim orda sigillerin yakilmiyacagini sadece ilişki enfeksiyonlariyla ilgilendiklerini söyledi ben durumumu herşeyi anlattim...onlar önce 3 sise kan aldılar sonra smir aldılar ben tipleme testi istedim onlarda önce bütün testleri yapacaklarını problemin neyden kaynaklandığını arastiracaklarmis haftaya perşembeye randevu verdiler sonuçlara bakilacakmis esimdende kan istediler ama eşim olmadığı için mümkün olmadı sizdede hiç kan aldilarmi acaba birde hpvyle normal doğum olurmu diye sordum onlarda sigil az ise olur ama çok sayıda olur ama çok sayıda olursa sezeryanla olur dedi....
ufak değildi. Tip testi+smir ilk yaptırdığım testler oldu. smir sonucu lsil, tip testi hpv 11 gelmişti. aslında tam bir ay önce rutin kontrole gitmiştim, o zaman ne smirde, ne de görünürde bir problem yoktu. 11 düşük riskli normalde smiri etkilemez diye beklenir ama bende bozuk çıkınca bir sonraki kontrole kadar acaba bende yüksek riskli hpv tipi de var da testte mi çıkmadı diye çok üzülmüştüm. neyse ki düzgün çıktı bir sonraki smir. esasında siğil çıkması görsel ve bulaştırıcılık anlamında sorun. vücudun da bağışıklığının düştüğüne dair bir gösterge. mühim olan rahim ağzının hücre yapısının bozulmaması. habis hastalık bu şekilde başlıyor çünkü. Allah bu durumda olanların hepsine sabır ve şifa versin inşallah.
doktor bana siğilin bulaştığı tarihten 10 yıl içinde vücutta çıkma olasılığı vardır dedi. sanırım zayıf düştüğün anı yakalayıp çıkıyor. bana 17 gün sonra faln aşı yapılcak. eğer siğilden koruyucu bişeyse burda yazarım
yaa arkadaşlar kafam çok karıştı benim erkek arkadaşımda siğiller varken ilişkiye girdik 1 yada 2 ay bilmiyoduk o zaman hpv olduğunu sonra kondom kullandık ama bulaşmasına engel değil o biliyorum...3 ay önce ayrıldık ilişkimizde 2,5 yıl sürdü... diyolar ki en geç 8 ayda siğil çıkıyomuş bende çıkmadı hiç...evleneceğiz diye önemsemedik ne o nede ben...
hpv dna testi yaptırdım pazartesi sonucu öğreneceğim allahın izniyle...
bu siğil yapan tipler düşük tiplermiş acaba bende tehlikeli olan tip mi var...
günler geçmek bilmiyor..
o kadar korkuyorum ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?