selam arkadaşlar.....buraya yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum....sizlere müjdem var.tedavi edici aşı çıkmak üzere.çok az kaldı.merak edenler baksınlar google' dan VGX3100 diye aratabilirsiniz.yeni katılan arkadaşlar var.sizlere bir kaç öneride bulunmak istiyorum.kesinlikle siğillerinizi yaktırıyosunuz ve tipleme testini muhakkak istiyosunuz.nedenine gelince,doktorlar siğil var diye düşük riskli tip sanıyorlar oysaki bende tip 6,11 ve en tehlikelisi tip 16 çıktı. kanser yapan türü ve ben çok ciddi şeyler yaşadım.kanserin eşiğinden döndüm rahmim alındı.lütfen üniv. hastanelerini tercih edin o dışarıda uçuk fiyatlara yapılan testler orada var.özellerde paranızı ziyan etmeyin(ben ilk çok korkmuştum bir sürü param gitti) en önemli kural bağışıklığınızı yükseltmeniz.ancak bu şekilde alt edebilirsiniz...olsun varsın kilo alın...ama bu pis hastalıktan kurtulun.temizlik şart. elma sirkesini muhakkak yapın. ben çok faydasını gördüm. sormak istediğiniz bişey varsa cevap yazarım..sağlıcakla kalın
selam arkadaşlar.....buraya yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum....sizlere müjdem var.tedavi edici aşı çıkmak üzere.çok az kaldı.merak edenler baksınlar google' dan VGX3100 diye aratabilirsiniz.yeni katılan arkadaşlar var.sizlere bir kaç öneride bulunmak istiyorum.kesinlikle siğillerinizi yaktırıyosunuz ve tipleme testini muhakkak istiyosunuz.nedenine gelince,doktorlar siğil var diye düşük riskli tip sanıyorlar oysaki bende tip 6,11 ve en tehlikelisi tip 16 çıktı. kanser yapan türü ve ben çok ciddi şeyler yaşadım.kanserin eşiğinden döndüm rahmim alındı.lütfen üniv. hastanelerini tercih edin o dışarıda uçuk fiyatlara yapılan testler orada var.özellerde paranızı ziyan etmeyin(ben ilk çok korkmuştum bir sürü param gitti) en önemli kural bağışıklığınızı yükseltmeniz.ancak bu şekilde alt edebilirsiniz...olsun varsın kilo alın...ama bu pis hastalıktan kurtulun.temizlik şart. elma sirkesini muhakkak yapın. ben çok faydasını gördüm. sormak istediğiniz bişey varsa cevap yazarım..sağlıcakla kalın
Aranızda podofilm kullananlar varmı n[SUB][/SUB]asıl birşey bu etkisi nekadar ise yarıyormu acaba????
Aranızda podofilm kullananlar varmı n[SUB][/SUB]asıl birşey bu etkisi nekadar ise yarıyormu acaba????
Bana dr uyguladı. 1 hafta aralıkla uygulanabiliyor bu şekilde. Bende işe yaradı. Allaha şükür uzun zamandır çıkmadı. Zaten bu hastalık hemen hemen hepimizde geçecek, kimimiz iki üç kere, kimimiz 8-10 kere tedaviyle atlatacak. Ama Allahın da izniyle geçecek. Kalbinizi ferah tutun.
kendimden cok kez bahsetmiştim ben tedaviye cok gec basladım bir bucuk yıldr oaln sğilleri bi ay önce ögrendm bir aydr podoflm kullanıyorum batma ve kasıntımı aldı fakat siğller oldugu gibi duruyr bende pek faydalı oolmadı.yarın kntrle gtcem bakalım dktrm ne dicek...ya sizlere bişey srmak istiyrm adet öncesi dönemdeym sıvı beyazmsı akntı var szde de siğil cıkmadan bu akıntı oluyrdmuydu bu konuda fikrlerinizi paylaşırmısnız lütfen
Karat ben ilk dermatologa gittim koterle yakıldı sigiller ama pekte olumlu sonuç alamadım sonra nette başka bir dermatolog buldum oda ped bir bardağın içine büyük bir kaptan sivi aldı ped bardağa koydu sonra kulak temizleme cubuguyla tek tek sigillerin üstüne bastırdı orada kararma oldu sonra tek tek soyulup düştü tek denemelik yaptı hemende olumlu sonuç aldım 2 hafta sonra kontrole gittim aynı yöntem uygulandı gel gorki bu sefer başka yerde çıktı acaba 2,dr uyguladığı asitmiydi hiç sormadım dr ilk dr elektro koterdi 2.podofilmmiydi kafam karisti yine dr gitmem gerekecek bu sefer en etkili asidi isticem dr vermezse eczaneden oda vermezse aile drundan hangisi olursa sık sık dr gitmek bunaltıyor artık bu gideceğim dr ilkkez gidecem ucretsizmis umarım iyi sonuç alirim ücretsiz drda olsa gitmek bunaltıyor artık
bendeki sigiller koterden sonra geçiyor tam adetim bittikten 3 gün sonra başka yerde çıkıyor ama bendeki sigiller öyle yaygın değiller bu sefer başka bir dr gidecem bu devlet druymus bakalım umarım memnun kalırım ama ben evde kendim uygulayacak asid losyon yada krem ne olursa artık her regl olduktan. sonra cikmasindan sıkıldım her defasinda yeni randevu almaktan burda randevuyu çok geç veriyorlar
merhaba arkdşlar,
benim smear temiz çıkmıştı, ama ufak bi siğil vardı devlet hastnsnde göstermiştim sonucu doktor çok ilgisizdi. Bugün yine testi yaptırdığım doktora muayene oldum sonucun temiz, siğilin büyümüş mü bakalım dedi. Çok ufak bu, ben şimdi bunu yakarım paramı da alırım ama gerek yok çok çıkmasıyla az çıkması arasında fark yok sen çok stres yapıyosun sırf bunun için yakmaya gerek yok dedi. beyaz pütürcükleri sordum ondan diil dedi öff. bende çok akıntı vardı smearda ufak bi iltihap var dedi onun için ilaç vercek idrar yolları iltihabım da çıktı yine idrar testi sonucuna bakcak. o siğil duruo kafam çok karıştı şimdi ben mi çok evhamlıyım doktorun mu bilgisi az anlamadımzaten yaktırmamak işime gelir öğrenciyim henüz para sıkıntım var ama o durdukça da moralim bozuluo elma sirkesi mi denesem acaba (
Moralini bozmayayım ama dr biraz üşenmiş galiba. Çok siğille az siğil arasında fark yoksa alsaymış madem çoğalmadan. O siğil virüslü hücre dolu. Ancak hamile veya başka ciddi problemler varsa siğile dokunulmuyor benim bildiğim. Savaşta düşmanın ana üssünü tespit etmişsen sağ bırakmazsın ki orada kimseyi. Mantık aynı. Hem erken tedaviye başlamanın da tedaviye genel olarak çok faydası olduğuna inanıyorum ben. Sen evham yapma, ama başka bir dr a görün derim. Bu arada elma sirkesini de deneyebilirsin. Burada sirkenin faydasını gördüğünü söyleyenler çok oldu. 3 veya 6 ayda bir kontrol smirlerini de sakın aksatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?