Maddi yönden çok sıkıntı yaşıyorum, öğrenciyim 1 ay sonra üniversiteden mezun olcam bi yandan tez yetiştirmeye çalışırken bir yandan bunun şokunu yaşıyorum, makul bi ücretle muayene olabileceğim bir çözüme çok ihtiyacım var sigortam yok maddi yönü bir yana, manevi yönünü ise hiç saymıyorum bile, anlatabilceğim pek kimsem olduğu da söylenemez, kaç yıllık erkek arkadaşım hayatımda tek sevdiğim adam da ömür boyu bunla yaşayamam diyerek terk etti beni, hastalığı da terketmesini de telefonda bi anda öğrendm yaşadıklarımı bile sindiremedim hala, şimdi yapayalnız neye üzülceğmi bilemeden bunların altından nasıl kalkıcağmı düşünüyrm1 ayda hayatım tepe taklak oldu..
dış kısımlarda az az beyaz noktalar var bide ufak bi siyahlık var doktor şimdilik küçük duruyo diyip smear istedi sonuçlarını alcam bikaçgüne, ama iç kısımlarda sanki kızarıklar var. beni zatn bu hastalığın şokundan çok güvendiğim sevdiğim adamın böyle terkedip gitmesi yıktı, ben ondan başkasıyla olmamıştım, kendi çok uğraşarak girdi hayatıma sonra bana senden bana siğil bulaşmış artık görüşmeyelim dedi çekti gitti, hala unutup sindiremiyorum bir insan nasıl bu kadar kötü ve vicdansız olabilir anlayamıyrm, bi adam hiç mi düşünmez bu kız tek başına nasıl atlatcak bunu diye.. herkes eşiyle erkk arkdaşıyla üstesinden geldiğini anlatıyo ben nasıl atlatıcam tüm bunları bilmiyrm
Atlatırsın, atlatılıyor. Gideni düşünme; gittiği için kurban bile kesebilirsin. Sana daha fazla zarar vermeden çıkmış gitmiş oldu hayatından. Şu an için sen önemlisin. Kendine iyi bak, beslen, uykunu güzelce al. Smir testlerini düzenli yaptırmalısın. Böyle düşüncesiz, cahil birinden kurtulmuşsun diye yıkıldım yazmışsın bir de. Yapma böyle düşünme. Hayatta en önemli şey sağlık. Bu hastalık insana bunu çok net anlatıyor. İnşallah test sonucun sorunsuz çıkar. Geçmiş olsun.
gecmiş olsun bende yeni basladım tedaviye yaktrmak istiyorum nekadar tutar bende merak ediyorum
Gecmis olsun canım gercekten çok zor,ben 3 defa koter oldum ilk drdan hiç memnun kalmadım sadece 2 tane sigil düştü digerlerde aynen kaldı sonraki dr çok ilgiliydi hemen sonuc aldım 2 hafta sonra tekrardan kontrole gittim yine supelendigini yerlere koter uyguladı.....yalnız bendede kabarikliklar oluştu koterden 1 hafta sonra kontrolümde onuda tedavi etti orası gecti 1 hafta boyunca deri icinde kabarık duruyordu hiç dokunmadım tam 1 hafta sonra kendiliğinden kayboldu belki seninkide öyle birşeydir biraz bekle geçmezse yine koter gecmis olsun umarım bu sefer son olur
Maddi yönden çok sıkıntı yaşıyorum, öğrenciyim 1 ay sonra üniversiteden mezun olcam bi yandan tez yetiştirmeye çalışırken bir yandan bunun şokunu yaşıyorum, makul bi ücretle muayene olabileceğim bir çözüme çok ihtiyacım var sigortam yok maddi yönü bir yana, manevi yönünü ise hiç saymıyorum bile, anlatabilceğim pek kimsem olduğu da söylenemez, kaç yıllık erkek arkadaşım hayatımda tek sevdiğim adam da ömür boyu bunla yaşayamam diyerek terk etti beni, hastalığı da terketmesini de telefonda bi anda öğrendm yaşadıklarımı bile sindiremedim hala, şimdi yapayalnız neye üzülceğmi bilemeden bunların altından nasıl kalkıcağmı düşünüyrm1 ayda hayatım tepe taklak oldu..
seninki kötü olmusya çok dikkat et en hassas yerler sonuçta artık bende sıkıldım gerçekten bendede regl zamanimda ped kullandigimda kalça arasında çok kötü yanma oluyor alerjimi yapıyor anlamadim bendede sigil ilk ciktiginda çıkan yerde küçük küçük kanama oluyordu en iyisi bir dr git orası için bir krem felan versin allah korusun dahada kötü olmadan
Kendimden bahsedeyim ödediklerim konusunda.Bilgin olsun. İlk defa koter yaptırdığımda Genel Anestezi ile yaptırdım. Doğal olarak bir gece hastanede kaldım. Koter ve yatak 300 tl tuttu. İkinci seansa ücret ödemedim ki bu bir ay sonraydı. Kontrol olarak giriş yapmış oldumm. 3.Seansta da 37 tl muayaene ücreti ve koter için de 47,50 tl ödedim. Yaptırdım yer de yarı özel yani sgk anlaşmalı bir hastane. Başka bir poliklinikte sormuştum. Rahim içi yara yakma için 170.00 tl ama diğer siğil yakma işlemi için doktorun fiyat belirlediğini söylediler. O da muhtemelen 80-90 tl civarındadır diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin hepimize maddi manevi. Tabi özel yada yarı özele gücüm yetmez diyorsan sgk da varsa devlet hastanelerinde de yaptırabilirsin. Bir de sgk yoksa bile normal muayene ve yaktırma işlemi de yapsan özeldeki kadar tutacağını sanmıyorum. Sağlıkla kal...
bu hastalık agızda falanda oluyormuş ben cok korkar oldum yaaaa genitalde varsa agızda da varımdırrr
canim burda acik acik yazamiyorum ama cinsel iliski sirasinda agizla temas olmayacak !!! yada partnerindede vardir zaten sende varsa bu rahatsizlik cünkü kesin bulasici bir hastalik, ama erkeklerin bünyesinde olsada ciplak gözle farkedilecek gibi olmuyormus genelde ve onlara bizlere verdigi zararlarida vermiyormus zaten..yani erkek arkadasin yada esinde varsa kii vardirr, virüsün oldugu bölgelere !!!! agzin degmeyecek, bilmem anlatabildimmi) yoksa durduk yere agiza bulasmiyor..
bugün benim erkek arkadasim kasik kisminda cikan bir beni aldirdi lazerle, doktor oradan kaynaklanabilecegini söylemisti gecen ay gittigindee, bende henüz tedavi oluyorum.. Allah hepimize iyilik versin...bu erkek milletinin sefasinin bile cefasini ceken yine bizizzzz :-@
Söylediklerin çok doğru. Benim de ağzımda daha doğrusu bu orofarenks dedikleri arka duvarda ona benzer birşey var ama hpv olduğu kesin değil. 2 defa doktora gittim. Birisi yakalım patalojiye gönderelim dedi ama 900 tl istedi mercimek kadar şeyi yakmaya. devlete gittim orda da 1 ay takip edelim dedi tabi benim gitmek için vaktim olmadı. Yalnız hpv den olduğunu zannetmiyorum çünkü aylardır aynı şekliyle orada duruyor. Başka bir yerde yok. Diğerlerini yaktırıyoruz 1 hafta sonra başka bir yerden çıkıyor durmadan ama bunda çoğalma söz konusu değil. Temas olmadığı sürece korkulacak bir şey yok.
Atlatırsın, atlatılıyor. Gideni düşünme; gittiği için kurban bile kesebilirsin. Sana daha fazla zarar vermeden çıkmış gitmiş oldu hayatından. Şu an için sen önemlisin. Kendine iyi bak, beslen, uykunu güzelce al. Smir testlerini düzenli yaptırmalısın. Böyle düşüncesiz, cahil birinden kurtulmuşsun diye yıkıldım yazmışsın bir de. Yapma böyle düşünme. Hayatta en önemli şey sağlık. Bu hastalık insana bunu çok net anlatıyor. İnşallah test sonucun sorunsuz çıkar. Geçmiş olsun.
Yok canım kesinlikle siğil yani. O kadar belli ediyor ki kendini. Zaten yıkanırken elime geliyor olduğu zaman. Aynada beyaz ışıkla da bakınca görüyorum. 2.Seansta çok kötü olmuştu benim. İğne yerleri kabarmıştı.Sanki böyle arı sokmuş ta şişmiş gibiydi. E tabi yakma işlemi de olunca bir kaç gün oturamadım doğru düzgün. Benim tahmin ettiğim yaktırdığımız zaman bunlar çok çok küçük olduğunda doktor ya da kendimiz görmüyoruz. Aradan bir kaç gün de geçince büyüyolar tabi farkediliyor. Tiksiniyorum kendimden ya. Yok böyle birşey. Bir de ayrı bir sorun daha oldu. 1. VE 2. seansta vajina girişinde çok fazlaydı. Orası çok fazla yakıldı. Dolayısıyla şimdi hassaslaştı. Dokunsan kanıyor.Napıcamı şaşırmış vaziyetteyim.
Canım ben bakaç özel hastane araştırdım fiyatlar genellikler tahliller faln 1500'ü buluo. şimdi özel bi muayenehane buldm şişlide. karı koca doktorlar.bu konuda yurtdışında eğitim almışlar. seni çok rahatlatıolar. koter yapmadılar, çok acı veriomuş. lazerle tedavi ediyorlar. fiyat olarak da nereyedese 3te 1i. ben ekstradan test istedim onu ödicem. o da 450 tl faln. ama onu yaptırmak zorunda değilmişsin. ücretsiz kontrol de yapıolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?