tesekkurler canim cvp verdigin icin;ben bugun dra gittim asiyi sordum evet asisi var ama senin icin olmaz dedi bu asi hic ilkiskiye girmeden once yapilmasi gerekiyormus yada en fazla 23 yasina kadarmis sana olmaz dedi;asidi sordugumda bunun uzman bir dr tarafindan yazilmasi gerekir benim yazmam mumkun degil dedi:bende dedimki sigilleri yaktirdim 3 defa ama sanki adet doneminde yenileri cikiyor gibi ve bende spiralden dolayi duzensiz adet goruyorumm adetim icin ilac yazdi dedimki her ciktiginda yaktirmammi gerekiyor evet dedi bende dedimki benim bunu herdafasinda odemem mumkun degil kimbilir tedavi ne zamana kadar surecek ilk dr muayenesi 28 euroydu fazla bir para degil o dr memnun kalmayinca baska bir dermatooga gittim onunda her bir muayenesi 45 euro tamam bunun yuzde 70 sigorta oduyor sonucta ben dr pesin oduyorum sigorta hesabima gonderiyor inan odemek fazla onemli degil ama nezamana kadar surecek belkide defalarca gidecem zaten bunu gozden cikardim giderimde artik ne bilim saolsun dr bir dermatologun adresi tlf numarasini verdi oraya gittiginde hicbir odeme yapmicaksin bedava tedavi olacaksin her gittiginde dedi....birdaha cikarsa oçraya gidecem insallahta cimaz tabi....simdi ben pmi'ye gidiyorum oda trde saglik ocagi deniliyor ordaki dr butun kontrollerimi smear testimi ucretsiz yapiyor imkani olmadigi seylerdede seni baska seylere yonlerdirme yapiyor....mesela 6 aylik hamilelige kadar ucretsiz 2 defa ayrintili ultrason kan tahlilleri her ay receteye yazip disardan yaptiriyorsun bu testlerede hicbir ucret odemiyorsun sonuclari pmiye gosteriyorsun,onlar devletle calisiyorlar bu dermatologuda onlar ayarladi ucretsiz onumuzdeki ay yine kontrole gidecem smear yapacakmis belki tiplemeyide yaptirabilirim saolsun kadin cok ilgili biri kendi clinikteki ozel druma soru bile soramiyorum ustunede ilgisiz hersey soru cvp bakalim birdaha sigil cikarsa dermatologtan asit isticem...