selam arkadaşlar.....buraya yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum....sizlere müjdem var.tedavi edici aşı çıkmak üzere.çok az kaldı.merak edenler baksınlar google' dan VGX3100 diye aratabilirsiniz.yeni katılan arkadaşlar var.sizlere bir kaç öneride bulunmak istiyorum.kesinlikle siğillerinizi yaktırıyosunuz ve tipleme testini muhakkak istiyosunuz.nedenine gelince,doktorlar siğil var diye düşük riskli tip sanıyorlar oysaki bende tip 6,11 ve en tehlikelisi tip 16 çıktı. kanser yapan türü ve ben çok ciddi şeyler yaşadım.kanserin eşiğinden döndüm rahmim alındı.lütfen üniv. hastanelerini tercih edin o dışarıda uçuk fiyatlara yapılan testler orada var.özellerde paranızı ziyan etmeyin(ben ilk çok korkmuştum bir sürü param gitti) en önemli kural bağışıklığınızı yükseltmeniz.ancak bu şekilde alt edebilirsiniz...olsun varsın kilo alın...ama bu pis hastalıktan kurtulun.temizlik şart. elma sirkesini muhakkak yapın. ben çok faydasını gördüm. sormak istediğiniz bişey varsa cevap yazarım..sağlıcakla kalın