almontree allah razı olsun herkesin sorusuna mümkün olduğunca cvp yazıyorsun....bildigin gibi 3 defa koter oldum ılk drdan hiç memnun kalmadım hiç yapilmamisti sanki 2 tanesi sadece düştü yerine yeniden 2 tane çıktı.... bende tek tek sigil birde yanında serit gibi vardı küçük yanyanda sıra sıra olusumlar 2.koterden sonra hepsi 3 günde soyulup gitti o serit gibi yerde gitti ama hemen o yerde değişik bir çok küçük kabarti olustu oraya baktigimda ise beya yassı gbi duruyordu orayı biraz siktigimda sanki braz içi aktı gibi 2hafta sonra kontrol için dr tekrar gittim dr bile sasirdi geçmiş olmasına sonra bahse ttiğim yeri yeniden yaktı eve geldim iki gün boyunca alt tarafta küçük bir kabartı var gibiydi acaba dr iyimi yakmadi diye üdüm bbiraz biraz oynadım cikintiyla birden oranin yakilanyeri k omple elime geldi
cok tesekkür ederim cevaplarınız için.bende hemen yakıp kurttulmak istiyorum ama bendeki siğiller nokta gibi cok fazla yayılma yaptı ve ben kendim ilacı sürerken bile görmekte zorlanıyorum.kesinlikle yakmaktan yanayım ama umarım devlet hastaneleri bu yöntemi yapıyordur.size bi sorum olucak ben henz bekarım bu siğiller tam iç ksımlarada yayılma yapıyrmu o kunudada cok endişeliyim tekrar tsekkürler
Aslında artık dokunmamaya çalışıyorum benim kalça arasında çok yanma oluyor bir süre içindede kendiliğinden geçiyor....asit sürdüm demissin etkisini gördün herhalde bana ilacın adını yazabilirmisin Dr direk söylesem olmaz dicek bari adını bilsem direk yazdırırım inss burdada aynı ilaç ismiyledir ismini verde netten bakarım varmi diye birde aldarayi düşünüyorum haftaya spiral icin kontrolum var ozaman dr yazdırırım kullanımda birdaha hiç çıkmasın
selam.. oradaki deride kendiliginden var olan dogal puturtuler var. yakindan incelersen gorursun. nokta noktadir zaten orasi. o yuzden sigillerinle o noktalari ayirt edemiyo olabilirsin suanda. bekarim dedigin icin cinsel iliski yasamamis olmandan bahsettigini dusunuyorum. ona gore yazicam. tuvalet, agda gibi yerlerden kapmissan iclere kadar yayilacagini sanmiyorum. bu noktalar elinle dokundugunda putur putur hissedilir sekilde mi? elinle biraz deriyi gerdirerek bak, hala ayni sekilde deri uzerinde duruyo mu? bi de emin olmak icin beyaz isik yardimiyla bak. beyaz isik altinda deriye dahil olmayan tum parcalar daha net gorunuyo. sanki oraya sonradan yapistirilmis gibi, kenarlari belirgin gorunuyo. mutlaka koter yaptirabilecegin bi yer bul, nerde yasadigini bilmiyorum ama yasadigin yerdeki devlet hastanesinde arastir. yakin zamanda, sigillerinin kokleri daha henuz zayifken yaktirirsan, cok daha cabuk atlatirsin..
öncelikle allahım razı olsun verdiğinz cevaplar için.cok teşekkür ederim
evet aynen dediğiniz gibi yaparak noktalıkların doğal olmadığını farkettim yani deriyi gerdiğim zman cok ufak pütürlüler beyaz nokta gibi yüzeye cıkıo iç dudak kısmım tamamn noktalıklarla kaplı.sürekli coğalıyordu fakat hiç biri büyüme yapmıo.kesinlikle koter düşünüyorum ama umarım devlet hastanesi yapıyordur.verdiğiniz bilgiler için teşekkürler umarım cabuk atlatırım allahım kimseye vermesin verenede acil şifa versin.tam bir bucuk yıldır siğil olabilecegini düşünmedim bi cok kez gittim dogal dendi ama dogal olsa cogalmazdı ve suan makatımın cevresini gerdiğim zman orda bile oldugunun farkındayım.dilerim sizin gibi atlatırım size bi sorum olucak hastalık sürecinde nelere dikkat ettiniz yani vitaminler ne gibi seyler tükettiniz ben bir buçuk yılda farkında olmadan on kilo verdim bunun sebebinide şimdi daha iyi anlıyorum tekrar teşekkürler.
bir sure immuneks kullandim, biraktim. uzun sure propolis kapsul kullandim. en son da c vitamini ve immuzinc kullaniyodum, bir arada. bunlari bir yil icinde kullandim. onun disinda yedigime ictigime dikkat ettim. herkes gibi corekotu, polen, arisutu, bal oyle dogal seylere yoneldim. yaptiklarimin faydasi oldu mu bilmiyorum. bu hastalik ilk basladigi zamanlar, en cok adet donemlerimde sigil cikiyodu mesela. ama bu kisin basinda cok agir grip oldugum halde cikmadi. belki de uzun surede etki etti. ama sonucta bagisikligi yuksek tutmak onemli. bunun icinde sadece yeme icme degil, duzenli bi yasam gerekiyo. beslenmesinden, sporuna, uykusuna kadar..
acaba sizdeki siğiller büyüme yapıyormuydu şimdi daha önceki arkadasların yorumlarına baktım tipleme yapmak gerekiyormuş ve düz siğiller daha tehlikeliymiş bndeki pütürler hiç büyüme yapmıo sadce cogalıo... ayrıca bekar oldugum için smear falan yaptrmam mümkünmü yada tipleme yapmam hiç bi fkrim yok. eski üye arkadaslar hepinizin fikrlerini önerilerinizi görmek istiyorum yardımcı oluntek endişem tedaviye gec kalmış olmam umarım gerekn faydayı görürüm verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaşmanız inanın cok dgerli.geçen haftalarda tamamen hayatım bitti gözüyle bakıyordum ama suan atlatılabilindigi için umutluyum kabullenip gerekeni yapıcam.hepimiz için dileğim bu virüs umarım tamamen vücudumuzdan atılır.
acaba sizdeki siğiller büyüme yapıyormuydu şimdi daha önceki arkadasların yorumlarına baktım tipleme yapmak gerekiyormuş ve düz siğiller daha tehlikeliymiş bndeki pütürler hiç büyüme yapmıo sadce cogalıo... ayrıca bekar oldugum için smear falan yaptrmam mümkünmü yada tipleme yapmam hiç bi fkrim yok. eski üye arkadaslar hepinizin fikrlerini önerilerinizi görmek istiyorum yardımcı olun
benim sigillerim daha da buyumedi ilk hallerine gore, ama buyuyup buyumedigini gorucek kadar da zaman gecmedi. hep bi islem uyguladim cunku. sen hic hangi tip sigil tehlikeli hangisi degil, boyle seylere girme. allah korusun insallah tehlikeli bi tip degildir ama zaten riskli virusu tasiyo bile olsak, yine duzenli kontrol ve smear olucak hayatimizda. smeari, kontrolu aksatmadigimiz surece, orda bi terslik olup olmadigindan zaten haberdar olucaz. ben bu hastalik icin zaten cok fazla para harcadim, dolayisiyla tipleme isine hic girmedim. gerci en son bi daha cikarsa tipleme yaptircam diye karar vermistim, cok sukur cikmadi..artik smear ve duzenli doktor kontrolu benim hayatimin bi parcasi olucak, en azindan yeterli sure gecip, artik cikmistir vucudumdan diyene kadar, o yuzden tipleme falan hikaye biraz.
en bastan siğil olabiliceğini düşünseydim bukadar cogalmadan cok daha kısa sürede atlatrdım die düşünüyorum.cok zor geciyor günlerim cnkü aynı olşumlar makatımdda var bugün genel cerrahye muayneye gittim sikyetlerimden bu rahatsızlıgımdan bahsettim önemsemedi bile bi krem yazıp dogru düzgün muayne yapmadı bile.lütfen kendinize ettiğiniz dualara benide katın.anneme söylemeye cekinmiştim yanlış anlar die ama anneme söylediğim zaman beni kendi doktoruna götrdü ve o bu rahatsızlıgmın oldugunu hemen anladı şimdi cok ama cok pişmanım keşkeeeee en basta söyleseydim bu kadar cogalmaz yayılmazdı annemin üzülmesine bile ayrıca üzülüyorum srf onun için iyi olmak istiyorum allah annelerimzi basımazdan eksik etmesin...
uzulme sakin. ben de cok uzuldum zamaninda. simdi takmiyorum. cikarsa da nasilsa gider yaktiririm, kendime iyi bakarim eninde sonunda kurtulurum. zaten herkes kurtuluyo. emin ol kimse hayatinin sonuna kadar ugrasmiyo bu illetle. o yuzden sen hic kafana takmadan, kendine iyi bak yeter..
uzulme sakin. ben de cok uzuldum zamaninda. simdi takmiyorum. cikarsa da nasilsa gider yaktiririm, kendime iyi bakarim eninde sonunda kurtulurum. zaten herkes kurtuluyo. emin ol kimse hayatinin sonuna kadar ugrasmiyo bu illetle. o yuzden sen hic kafana takmadan, kendine iyi bak yeter..
almondtree il.33 baktim netten boyle bir ilac ismi gecmiyor giris yaptigimda direk turk sitesine giriliyor yada ingilizce sayfalar aciliyor oda sacma sapan seyler...gardasil asisina baktim netten rahim kanseri asisi diyor icerigine baktigimda ise hpv dende bahsediliyor fiyati 135 euro yuzde 65 sigorta karsiliyor 3 doz olarak yapiliyormus yarin gidecegim drdan soracam birde asit icin isim isticem bugun bir arkadasimla konustum onun demesi ilaci recetesiz alabiliyormusuz bir merhem turuymus sigilin ustune birkac kere surup sonra sigili kendin kaldiriyormussun en iyisi yarin dr bir sorayim dr yazmassa ecaneye bir sorayim...
almondtree birsey daha soracam sana turk sitelerdeki yorumlara baktim il.33 kullananlarin bazilari sikayetci kimisi cok kotu yanma hissinden bahsediyor kimisi kenarlarinin morarmasindan kimiside genital sigil icin kullanilmamasi gerektiginden kiminin yorumuda olumlu,senin kullaninca herhangi bir sikayetin oldumu,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?