Bende bugün nahayet spiralimi taktirdim kendi jinekologuma smir yaptırmıştı baktimki dr oyalıyor hemen sonucumla beraber pmi ye gittim saglık ocağı yani hemen kontrol etti smir testime baktı sonra vajinal kültür yaptir sonucu alır almaz takarız sonuclar iyi çıkarsa dedi bütün enfeksiyon çeşitlerini araştırdı sonucu bugün aldım sukurki smear kültür hepsi temiz çıktı sigile baktı çok kucuk dedi tedaviyi anlattı önce tek tek yakilacagini sonrada kremi sürmemi söyledi sagolsun kadın herseyle çok ilgileniyor 2 hafta sonrasına yine randevu verdi spiral kontrolü için şimdi kendi Dr kalsa ooooo kimbilir nezaman takacaktı randevu üstüne randevu en erken 1 ayda veriyorlar gittiğimde en az 1 saatten fazla bekletiyorlar her muane ucreti 50 euro yaptığın test ucretide tam kazık saglık ocağı en iyisi 1 haftada 2 kere gittim hiçbir ücret ödemedim sadece labaratuara ödedim kültür için birde spiralimi aldım kadın tek tek bütün problemlerimle ayrı ayrı ilgileniyor kendi druma gittiğimde ise her defasında tanımıyor beni sözde kaç yıldır ona giderim ama artık hiç gitmicem saglık ocağı bin kat daha iyi ayrıntılı testler yaptırıyor imkanları olmadıgı birşey olursa mektup yazım başka yerlere yönlendiriyor yinede iletişimi koparmıyor sigilim icinde dermatologa yonlendirdi 17 Mart'a randevu aldık bakalım nasil bir tedavi uygulayacaklar
diger yazilarinizi da okudum. esinizde eskiden beri varsa neden simdi size gectigini merak etmissiniz. bu virus bulastiktan sonra senelerce belirti vermeden vucutta kalabiliyor. sizin bagisikliginizin dustugu bir anda sigiller cikiyor. sanirim esinizde evliliginizden once de vardi. siz virusu yine de aldiniz ama, sigil cikmasi zaman almis. koter en iyi yontemdir. sigillerin kokleri guclenmeden, fark eder etmez yaktirilinca kurtulma imkani artiyor, ayni zamanda bagisikliginizi destekleyici bi beslenme, uyku programiyla bir yila kalmaz gider.