Tabi yıne cildiyeye gidicem ama hangisine gidiyim bilmiyorum hastane olarak yani çoğu bişey bilmiyorlar siğilden korkum yok da siğil rahim k. Bu şeyin adını yazmak istemiyorum siz anlarsınız) yapıyormuş korkum bundan her yıl simir aldırmak lazımmış ben geçen yıl eylulde aldırmışım tertemizdi enfeksiyon bile çıkmamıştı kadın dr bana bu siğile benzemiyor bekleyelım demişti o dra gidicem yıne içime dışıma bir baksın rahime falanda ışıkla sizde simir aldırın derim tabi kadınsanız alınıyor bu belki kızdanda alınır ucundan onu sormak lazım tabi doktora ama simirde rahimin ta içine çubuk sokmuştu en yakın yerden alınıyormuş rahimden öyle aldı dikkat etmeli yani bir pislik varsa zaten simir de çıkıyor hemen böylece erken tedavi başlıyor anında hücereler çoğalmadan rahimi dr temizliyor ilaçlarla hastalık ilerlemiyor bide rahim k. Erken yaşta ilişkiye girenlerde oluyormuş(18-25) ne kadar geç girersen(30-35) o kadar zormuş bu pis hastalığa tutulman yani mutlaka simir aldırın bayanlar hemen 2 gunde çıkıyor sonuç hemen ne var ne yoksa mantar ,klamidya ,bel soğukluğu, iltihap ,sistit, hpv ,genital herpes, rahim k., hücresel değişiklikler belli oluyor bu akıntı testınde simir aldırmak istiyorum diyin alırlar bana dr teklif ettı bunu
Geçmiş olsun ,ben 1 yıldır tedavi oluyorum. Tekrar çıkmasının nedeni tamamen senin bunyenle alakalı doktorunla ilgisi yok canım. Maalesef bu illet boyle bir sey. Ben ne zaman yaktırsam 15 gun sonra hep yenileri cıktı. dediğim gibi doktorla alakalı değil bu durum tamamen psikolojik ve bunyenle alakalı.arkadaşlar herkese selam.günlerdir formu okuyorum aynı durum bende de var.2 ay önce yaktırdım yaralarım neredeyse 1 ayda geçti ve bu illet şey tekrar çıktı.testlerim temiz bi sorun yok fakat tekrar çıkması çok canımı sıktı.acaba dedim kendi kendime doktor bikaçtanesini görmemdide bunlar yine çoğaldı.bu kadar kısa süredde çıkmasıı tuhafıma gitti.ben izmirde yaşıyorum burda özel ilgi tıp merkezine yaptırdım bu işlemi.ve şimdi doktorumu değiştirmek istiyorum.izmirde bana bu konuda uzamanlaşmış bi doktor önerebilirseniz gerçekten çok mutlu olucam özelden de mesaj atabilirsiniz.yardımcı olursanız çok sewinirimm gerçekten kendimi çok kötühissediyorum çünkü allah hepimize şifalar versin
merhaba arkadaşlar uzun süredır gırmıyordum ve bayagı yazan olmuş ama solıyecegım tek sey kendınıze ıyı bakın ben gecen sene ekımde yakanladım ve hazıranda son kmoterım oldum yanı 3. ve dr dınleyıp bekleseydım 3 defa olmıcaktım aslında balık kapsulu ve vıtamın alıyorum her gun ama ozallıkle c vıtamınını tercıh edıyorum bolyesıllık alın ve en önemlısı kafanızı baska seylerle mesgul edın demesı kolay dıceksınız ama ınanın bende cok agladımuzuldum gunlerce evden cıkmadım hayattan koptum ama vucudumun dırencını arttırdım sıgaradan uzak durdum şeker ve yagdanda uzaklastım ve bala corek otu ve fındık badem gıdalardanda vıtamın almaya caşıstım bırde salata yapın her gun ıcıne bol yesıllık katın yıyıyn bırde ben aşımıda oldum tedavı surecınde dr tıpı onemlı degıl parana yazık dedı kısacası tedavı surecınde bunları yapın ve kafanızı buna baglamayın Allah hepınıze şifa versın ve sonunda yenecegınızı göreceksınız iyi geceler.....geçen hafta doktor kontrolünde bende de HPV tespit edildi. dün doktorum genital bölgedeki bu siğilleri yaktı. şimdi krem kullanıyorum. 20 gün sonra kontrole çağardı. bende 1 haftadır internette araştırıyorum nedir neler olur diye. gördüklerim karşısında dehşete düştüm. kendimi inanılmaz kötü hissediyoru. bi çok sitede yıllarca düzelmediği yazıyor. iş yerine olmasam oturup ağlıcam. daha evleneli 2 ay oldu
ne bileyim sanki bikaçtane unuttu gibi hissettim onlarındadaha sonra çoğaldığını çünkü ilk çıkandan daha fazlaa var şuann off yaaa:2:[/QUO
gözden kaçanlar olabilir.belki onlar coğalmıştır.benım doktorunda gozden kacanlar olmustu ben soledım .sadece dokununca hıssedıloyodu,görünmüyodu.tekrar gider halledersin.yemene içmene dikkat et.bide vucutta çinko eksikliği olanlarda tekrarladıgını okumustum.bu hafta doktora gidip vucutta ne eksik ne fazla baktırayım duruma gore tavvıye yapiim diyorum.benım 1 bucuk ay oldu sanırım.henuz bişey yok .düşünmemeye çalışıyorum.tek yaptıgım saglıklı yasamaya calısmak 10 yıldır içtiğim sigarayı 1 ay oldu bıraktım.moralini bozma.
arkadaslar vajınamda pembe kucuk bıkac tane baş var.karnıbahar seklınde DEĞİL,kucuk bır sıvrılık seklınde..halbukı daha once makat bolgemde olmustu,koterle tedavı gormustum.Smear ve hpv tıpleme testlerımde temz cıkmıştı Aşı da oldum 2 doz.nısanlımda tedavı olmustu.bu ay basında bırlıkte olduk onca zaman sonra..ve sımdı vajınmada kucuk pembe baslar var sankı.Daha once gttıgım doktorumu aradım,uzun zamandr bırlıkte olmadgınz ıcın de hanı vajınal bı tepkı olabılır dedı.gormeden bısı dıyemem gel baklaım dedı.cok korkuyorum:S sızde vajınada ılk cıkarken nasıldı? bır de elma sırkesı ıyı gelır dedıler dıye surdum ama dırek surmek mı gerek hanı o da tahrıs etmez mıkı cıldı? boyle sankı puturlukler var da acaba sırkeden mı oldu kı :S of ya kafayı yıcem
ne bileyim sanki bikaçtane unuttu gibi hissettim onlarındadaha sonra çoğaldığını çünkü ilk çıkandan daha fazlaa var şuann off yaaa:2:[/QUO
gözden kaçanlar olabilir.belki onlar coğalmıştır.benım doktorunda gozden kacanlar olmustu ben soledım .sadece dokununca hıssedıloyodu,görünmüyodu.tekrar gider halledersin.yemene içmene dikkat et.bide vucutta çinko eksikliği olanlarda tekrarladıgını okumustum.bu hafta doktora gidip vucutta ne eksik ne fazla baktırayım duruma gore tavvıye yapiim diyorum.benım 1 bucuk ay oldu sanırım.henuz bişey yok .düşünmemeye çalışıyorum.tek yaptıgım saglıklı yasamaya calısmak 10 yıldır içtiğim sigarayı 1 ay oldu bıraktım.moralini bozma.
çok geçmiş olsun.sigarayı bırakmana sevindim bir sigara düşmanı olarak.evet tekrar yaptırıcam maalesef.15-20 gündür bitki çayları falan içiyorum düzenli vee sanki siğillerde ufalma var bu iiyiiye işaret sanırım inşallah hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz:84:
Canım benim büyük ihtimal mikrobik bir şey o yüzden temizlik çok önemli her gün iç çamaşırı değiştirmek gerekiyor, ne biliyim bunun gibi şeylere dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?